Crioo - 80 lvl druid tank [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Corey
Class:: Druid

Crioo - 80 lvl druid tank [NEPRIJATY]

Příspěvekod Corey » úte 08. říj 2013 19:33:13

Nick:Crio
Class/ main spec: Druid Feral Tank
Věk:27
GearScore: 6000+
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Crioo
FPS:50+

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoWko hram tak cca 10 rokov mozno viac nejak to nepocitam bol som GM este na jednom z prvych free serverov na Antiku potom som dlhe roky hral na offiku ale panda to zabila tak som sa rozhodol pre free server lich kinga lebo mam rad tento datac :) na offiku som mal cca 12 85 lvl postav :X

Váš raid time? raid time ako kedy mam pracu v ktorej sa mi moze meni program kazdu minutu :D ale ak sa ni neudeje tak every day od obeda do noci ... a potom obcas aj zivot musi zvitazit :D

Definujte svůj PvE skill: PvE skill noo tazko povedat robim co mam viem co robim a viem ako to robit licha mam odchodeneho nespocetne mnozstvo krat

Vypište svůj progress na Twinstaru: na twine 8/12 HC icc10 a 2/12 HC icc25 na offiku ICC10 12/12HC ICC25 12/12HC

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: zbytocny screen som zastancom klasickeho UI akurat mam par vylepseni ako Xperl na raid frame heal bot na healovania omen agro dmg meter a titan panel... este hladam nejaky prehladny addon na buffy a debuffy ak niekto viue moze poradit co som skusal ani jeden mi zatial nevyhovoval :)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: vsetko som sa naucil bud sam alebo od skusenejsich ludi na offiku

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: mal som iba jednu guildu a to Nufici fajn guilda akurat som sa nezhodol s guild mastrom o tom co je v zivote vacsia priorita tvrdil som ze zivot a nie raid v ICC25 :)

Jak jste se dozvěděli o <SFU> vcera som bol s par vasimi ludmi ICC10 dali sme nieco HC na niecom sme skapinali ale o to nejde ked je pohoda a dobra atmosfera tak aj wipenut je v poho samo sebou mam rad zabavu preto hram hru ale viem aj tvrdo makat a sustredit sa :)

Proč chcete jít právě do <SFU> do SFU chcem ist lebo ak ste vsetci tak v pohode ako Koule Kronosus (sorry ak som to skomolil :D ) a dalsi co tam vcera boli tak budem rad ak budem s vami chodit raidy a patrit do vasej komunity :)

Koho znáte v <SFU> v SFU nikoho neznam :)

Co nám můžete nabídnout? nabidnou mozem moj cas moje postavy a moje skusenosti ktorych mam za ten cas dost :)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? lubim TS3 :)

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Shocken 80 lvl resto shaman 5700+ GS, Coreyy 80 lvl combat rogue 5000 GS

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: o mne fuha som clovek co si povie svoje a stoji si za tym ale dokaze aj diskutovat a pocuvat inych a nechat si poradit a milujem zabavu a pohodu nie stres nervy a agresiu ...
Yoshimo

Re: Crioo - 80 lvl druid tank

Příspěvekod Yoshimo » stř 09. říj 2013 7:47:42

Popovidame si o prihlasce, muzes dneska vecer byt u nas na TSku? od 20 hodin priblizne?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Corey

Příspěvekod Corey » stř 09. říj 2013 9:04:13

Jasne nemam s tym najmensi problem :)
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pát 11. říj 2013 13:25:19

Na test raid nedosel, postava je v aukci. tady neni co resit, proti