Class/ main spec: Druid Feral Tank
Věk:27
GearScore: 6000+
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Crioo
FPS:50+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoWko hram tak cca 10 rokov mozno viac nejak to nepocitam bol som GM este na jednom z prvych free serverov na Antiku potom som dlhe roky hral na offiku ale panda to zabila tak som sa rozhodol pre free server lich kinga lebo mam rad tento datac

Váš raid time? raid time ako kedy mam pracu v ktorej sa mi moze meni program kazdu minutu

Definujte svůj PvE skill: PvE skill noo tazko povedat robim co mam viem co robim a viem ako to robit licha mam odchodeneho nespocetne mnozstvo krat
Vypište svůj progress na Twinstaru: na twine 8/12 HC icc10 a 2/12 HC icc25 na offiku ICC10 12/12HC ICC25 12/12HC
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: zbytocny screen som zastancom klasickeho UI akurat mam par vylepseni ako Xperl na raid frame heal bot na healovania omen agro dmg meter a titan panel... este hladam nejaky prehladny addon na buffy a debuffy ak niekto viue moze poradit co som skusal ani jeden mi zatial nevyhovoval

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: vsetko som sa naucil bud sam alebo od skusenejsich ludi na offiku
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: mal som iba jednu guildu a to Nufici fajn guilda akurat som sa nezhodol s guild mastrom o tom co je v zivote vacsia priorita tvrdil som ze zivot a nie raid v ICC25

Jak jste se dozvěděli o <SFU> vcera som bol s par vasimi ludmi ICC10 dali sme nieco HC na niecom sme skapinali ale o to nejde ked je pohoda a dobra atmosfera tak aj wipenut je v poho samo sebou mam rad zabavu preto hram hru ale viem aj tvrdo makat a sustredit sa

Proč chcete jít právě do <SFU> do SFU chcem ist lebo ak ste vsetci tak v pohode ako Koule Kronosus (sorry ak som to skomolil

Koho znáte v <SFU> v SFU nikoho neznam

Co nám můžete nabídnout? nabidnou mozem moj cas moje postavy a moje skusenosti ktorych mam za ten cas dost

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? lubim TS3

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Shocken 80 lvl resto shaman 5700+ GS, Coreyy 80 lvl combat rogue 5000 GS
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: o mne fuha som clovek co si povie svoje a stoji si za tym ale dokaze aj diskutovat a pocuvat inych a nechat si poradit a milujem zabavu a pohodu nie stres nervy a agresiu ...