Mlam - assa rogue [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Mlam
Class:: Rogue

Mlam - assa rogue [NEPRIJATY]

Příspěvekod Mlam » ned 13. říj 2013 14:37:07

Nick: Mlam
Class/ main spec: Rogue - Assa
Věk: něco mezi 21 a 23 ;)
GearScore: 5,45 (pvp back)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Mlam
FPS: Něco okolo 60ti

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

Cca 3 roky. Tohle je můj třetí equipnutý rogun.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)

Tady je to krapet složitější, z práce bych měl dorážet okolo 17:30, ale může se stát neočekávaná záležitost a zdržím se tam déle. Když bych se např. přihlásil na raid znamená to, že udělám více než vše pro to abych se dostavil, ale holt život je svinstvo a ne vždy to jde tak, jak si člověk naplánuje :).

Definujte svůj PvE skill:

Pokud to vezmeme jako ve škole, tak na jedničku ;) jeden půlrok jsem dělal RL (v průběhu otevření UD na twinu, řídil jsem progres).

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)

Naxx, UD, TOGC -> FC
ICC -> mám know how, tváří se to jednoduše :)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )

Obrázek

Hlavní je addon Slider. Recount mám spíše ze zvyku.
Omen a DBM mám spíše jenom kvůli toho, aby někdo neremcal. Když člověk taktiky zná, tak dbm nepotřebuje.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

Rogunku jsem se učil stylem pokus omyl, když jsem přešel na high-end pve, tak jsem se dále nechal inspirovat příručkou od hráče: Aldriana.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

Jade Storm -> rozpadla se
Angels of Nozdormu -> sekl jsem s wow

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?

World.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?

Rád si skočím kvalitní raid.

Koho znáte v <SFU> ?

Reálně nikoho, měl jsem lehčí konverzaci s hráčem: Geegee.

Co nám můžete nabídnout?

Kvalitního týmového hráče, který je trpělivý a snaží se ze sebe vymáčknout vždy maximum.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?

Ano a ano.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)

To je osobní.

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:

Pokud se vám mé odpovědi zdají strohé je to z toho důvodu, že nerad píšu přihlášky, raději vše proberu po "telefonu" ;).
Váše přihláška je velice zdlouhavá :D
arwyn
Class:: Warlock

Re: Mlam - assa rogue

Příspěvekod arwyn » ned 13. říj 2013 14:56:08

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)

To je osobní.

tak este raz: mas nejakych altov?

tie otazky tam nie su na paradu a kazda jedna z nich je tam za nejakym ucelom =) takto to akurat dava dojem ze nieco tajis

ICC -> mám know how, tváří se to jednoduše

vies to teoreticky, vies to aj prakticky, bol si uz icc, ak si bol - kolko bossov, kolko z nich na HC? 25, 10?

Pokud se vám mé odpovědi zdají strohé je to z toho důvodu, že nerad píšu přihlášky

su hodne strohe a na viacero z nich si ani neodpovedal, hodilo by dat si trosku viac zalezat... hlavne ked nemas az tak dobry equip, je fajn sa o to viac snazit v prihlaske =)
Obrázek
Bubba
Class:: Druid

Příspěvekod Bubba » ned 13. říj 2013 15:55:00

mám podobné výtky jako měla Arwyn, tak to jenom shrnu a možná něco i přidám

1. co si máme představit pod pojmem "ICC -> mám know how, tváří se to jednoduše"?? jako že jsi to ještě nebyl, ale znáš taktiky? nebo si byl normal, ale hero ne? když už napíšeš, že máš "know how", tak by se hodilo to aspoň rozvést trochu..

2. se mi moc nelíbí výrok "DBM mám spíše jenom kvůli toho, aby někdo neremcal. Když člověk taktiky zná, tak dbm nepotřebuje." ale pokud znáš přesné timery z hlavy a situace, kdy je například potřeba kickovat, utíkat pryč atd, tak to je potom jiná..

3. "Angels of Nozdormu -> sekl jsem s wow", čím nebo jak přesvědčíš, že s wow nesekneš jen tak znova?

4. se zeptám, jaké máš alty? nevidím na tom nic osobního, neřeknu kdyby tam byla otázka typu jak máš velký "ego", nebo podobně, to bych i pochopil.. bojíš se tady snad nějakýho velikýho odhalení co máš za jiný postavy?

5. je sice pěkný, že nerad píšeš přihlášky, ale mohl sis nechat více záležet a odpovídat trochu rozsáhleji než třeba jednou větou..

gear a talenty nechám hodnotit jiné, v tom já se moc nevyznám
Koule
Class:: Druid

Příspěvekod Koule » stř 16. říj 2013 11:50:29

Ahoj
nebudu ti už víc kritizovat přihlášku (ostatní už to pěkně shrnuli) mě by teď zajímalo něco o tvé roguně. Jak si představuješ svůj icc gear? Které staty a v jaké rovině chceš mít? Jaké trinkety a které setovky?

Dále vidím že v Armory máš taky pve combat talenty. Hraješ Combat? A jak bys gear postavil na combat rogunu?

A ještě jedna otázka tentokrát k přihlášce. Píšeš že je to tvůj třetí equipnutý rogun? Co se stalo s těmi předchozími? Zabanovaní? Prodaní? Holdáš prodat i tohodle až získáš u nás equip?

Nic proti ale tvoje přihláška skutečně generuje mnoho dotazů.
GeeGee
[ Class Leader ]
Class:: Rogue

Příspěvekod GeeGee » ned 27. říj 2013 10:37:19

mno co na to rict... zkratka s touhle prihlaskou nemuzes prorazit :-/
pokud budes mit i v budoucnu zajem dej si prosim na psani prihlasky vice zalezet
CLOSED

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”