Nick : Buffalo
Class : Rogue combat/asa
Věk : 19
Gear score : 5900 (zaokrouhleně )
Armory : http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... cn=Buffalo
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Hraji na Twinstaru téměř od jeho založení čili zhruba 4- 6 let před tím jsem hrál na sargerasu ( rozpadl se nebo se nějak sloučil s narniasem nebo tak něco ) na TBC jsem měl nějaky PVE gear T6 - T5 progres BT ... na začátku WOTL jsem byl u FFF, no sorow ... než se rozpadly nebo zanikly HISTORIE ( znám podrobně WOW příběh vlastním téměř veškeré knihy a komiksy

Raid time : škola zhruba do 3 hodin odpoledne a pak jsem téměř nevázán časem .... jsem no lifer zapařenec vypař mozek ..... sedím u toho non stop .... téměř
PVE skill
- Mám progres téměř celého ICC. 10 man ICC 11/12, HC mody 9/12, ICC 25 mam 10/12, HC mody 4 DVB, lod, fest, vali,
- Mam odprogresovany naxx FC UD FC TOC TOGC fc jak 10, 25 znám téměř veškeré wow taktiky jak vanila TBC WOTL .... některé HC např LK si nejsem 100% ale doučím se rád ... jsem chápavý a učenlivý člověk
- znám funkci veškerých comb u rogue umím nastrelovat pouzívam makra, sem tam nějaká ta chyba se vloudí nejsme neomylný jsem jen člověk co hraje a snaží se hrát co nejlépe rád se nechám poučit kdyby něco vázlo ....
- Jak jsem již řekl .... naschvály nedělám umím hrát ale jsem jen člověk a člověk občas chybuje když občas na raidu zemřu tak mě to opravdu mrzí a nedělám to umyslně ....
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Pevně věřím že vaše jméno je zárukou kvality a velkého standartu a už mě nebaví chodit world raidy ...

Koho znáte v <SFU> ?
No zajisté by se někdo našel .... ale neznám podrobně nicky členů guildy
Co nám můžete nabídnout?
Svuj herní čas .... téměř 100% aktivitu .... vysoký GS znalost taktik, spousty achivu troufám si tvrdit že možná nej ENG s téměř všemi plány a schématy ... déle vám mohu nabídnout svůj FUNNY přístup kolektivní a negresivní přístup slušné a nekonfliktní jednání
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
ANO vlastním .... mam několik PC a zatím nevlastním USB mikrofon ale jinak ho mam zabudovaný v NT ... komunikovat budu
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Cau ciki ciki Cau .... na to si budete muset asi zvyknout ... snad to není tak kruté .... rád hraji wow a miluji PVE .... a kompletně celé wow