Class/ main spec: Shaman Restoration
Věk: 24
GearScore: 5800+
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Yoslin
FPS: 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wowko hraju již od nepaměti. Začínala jsem někde na Free Vanila servrech poté TBC offik, TBC free těch bylo nespočetně... Střídání serverů skončilo spuštěním Twinstaru kde jsem dá se říct až do ted

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) Bohužel nemám zformátovaný život do jasných časů, ale jednou za 14dní v úterý poker a ob tejden pár nočních výletů které zvládám realizovat až po 23:15
Definujte svůj PvE skill: Na to bohatě stačí jedno slovo... TOP
Vypište svůj progress na Twinstaru: Můj začátek byl v guildě MoostrooperS kde jsem si prostě jenom tak klikala nějaký gombíky a ta postavička něco dělala. To bylo převážně celý TBC čas Twinstaru... Poté jsem se dostala do guildy Sanguineus Adamas kde v podstatě jsem se díky jednomu dokonalému člověku poznala krásy hry a začla jsem tu hru možná i trošku chápat než jenom mačkat co mě napadne

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://i41.tinypic.com/i5du35.jpg Tak asi jedinej z addonů který stojí za řeč je DBM a healbot které snad nemusím vysvětlovat proč mám

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: 1264haste, earth shield, water shield, riptide, chain heal... každej resto shaman pochopí že snad ani víc není třeba povídat

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Již jsem to vypsala víš, ale když jinak nedáte. MosstrooperS odchod od horde k ali, Sanguineus Adamas kdyby se nerozpali jsem stále tam, AD infinitum něco mi říká že jsem 2měsíce přez prázdniny byla bez netu a už jsem se do guildy nevrátila, Nisiar nepohoda na Ares realmu a poté jsem leavnula Deimos.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? O dobrých guildách se vždy ví, ale o momentálním náboru na worldu!
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Hledám guildu kde bych se mohla realizovat a uplatnit své léčitelské umění
Koho znáte v <SFU> ? Neřekla bych že tam někoho vědomě znám
Co nám můžete nabídnout? Oddanost a 99% účast na raidech
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano, mám TS i mikrofon a sluchátka
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Nevedu