Nick:Semteexx
Class/ main spec: MM Hunt
Věk: 20
GearScore: aktualni GSko ma 5032 ale jeste mam 6itemu PVP.
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Semteexx
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju od Vanill na offiku. Hral jsem ho asi rok na freecku kdyz jsem poprve okusil wowko potom jsem presel s davem na offik spokojenost nejvetsi. Byl jsem na offu spokojen do Lich Kinga a pak to podle me slo do sra*ek. Na offu jsem pak koupil catu a pandarii jen abych to mel doexpene a kompletni.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Myslim si ze cas je vec ktere mame vsichni stejne a je pouze na nas jak s ni vynalozime. Nebo-li kdo ma zajem udela si cas kdy je treba. Ja bych sem nepsal kdybych nebyl schopne se podridit nebo se me nelibil cas ktery mate v infu. - ve zkratce jsem schopen si zaridit jaky koli cas.
Definujte svůj PvE skill:
muj pve skill ? ... no rekneme ze nejsu zvedav na zbytecne whipy tipu "necum na dps ale uhni" atd. protoze z tohohle uz jsem vyrostl. Ztracet cas rozhodne na raidech nehodlam tehdy pokud pujde o zbytecny straveny cas skrzeva to ze lidi budou delat kraviny nebudou davat pozor atd. tudiz jsem zvykl na kvalitni hru (na offu do wotlku vse odprogresovane Lich kinga pouze 10tku HC 25 bohuzel nemam). Nevim moc co jineho sem napsat sorry.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Viz. uvodni odstavec.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
http://tinypic.com/view.php?pic=svjwc1&s=5
myslim tady neni moc co vysvetlovat ... pojedu ale podle slozky ve WoWku s addonama radsi abych nezapomnel

- Atlas - je fajn kdyz neco potrebuju na rychlo najit at uz drop recepty repky ...
- Bagnon - lepsi prehled pro me co se bagu tyce navic tam mam info z ostatnich postav banky atd.
- Bartender ... neni myslim moc co vysvetlovat poskladam si to jak uznam za vhodne + velikost
- DBM - mam rad kdyz do me WoWko nejakou jemnou formou kopne tady nestuj nebo me upozorni co se bude dit - mam to hlavne kvuli CD spellu u bossu atd.
- Recount - rad si kontroluju DPS + kdyz ma nekdo lepsi a nedej boze jeste horsi GS mam moznost checknout co delam spatne
- Sexy CD/MAP - design ... - teda az na CD ten jsem myslel jak budu pouzivat a nakonec nemam vyuziti

- WIM - kdyz me nekdo pise a lidi ve velkem spamuji world tak me to vyskoci + historie atd..
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
co si pod tim predstavujete ? kde beru info ? jestli ano tak je to dost jednoduche - bud zkusenosti,pratele,youtube,internet vseobecne, hraci. - asi vsechno ? snad ...
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
viz. prvni odstavec
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
spam na worldu
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Protoze na me SFU pusobi jako kvalitni guilda. Co jsem mel tu moznost se setkat s hraceme at uz PVP ci PVE bylo prijemne s nima hrat. Rad bych to v PVE nekam dotahl protoze jsem zvykl mit dobry gear a to bez progresu nejde + me bavi PVE a tady si myslim ze to ma budoucnout.
Koho znáte v <SFU> ?
nikoho - ale to nebrani se seznamit ne ?

Co nám můžete nabídnout?
Myslim si ze kvalitniho hrace. Zaroven jakozto cloveka si myslim ze velice prijemnou a inteligentni osobu. Moje ego si nezaklada na gearu ale na tom co mam v hlave. V realnem zivote to neni moc prakticke ale je to tak. Zaroven si myslim ze si prakticky s kazdym rozumim

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Samozrejme.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Fibin - palat 80lvl only PVP
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Neco o me ? Je me 20. Podnikam. Docela slusne. Zaroven delam oblastniho reditele v jedne nejmenovane firme. Miluju sport miluju party miluju zeny. Miluju kazdou srandu a hlavne lidi vseobecne. Zni Vam to uchylne ? Jsem uchyl a nestydim se za to ale jsem clovek co razi nazor ze kazdy je uchyl jen se lidi o tom boji mluvit. Co se volneho casu tyce rad zajdu s lidmi do cajky na kafe na squash nebo rad zavzpominam na stare dobre casy a jdu s nekym do ringu. Lyzuju potapim se. Miluju filozofii a psychologii. Jsem tezky pohodar co vi co chce a kde co ocekava a velice rad se zasmeje. Nevim moc co semka dal psat ... lepsi je pokec treba na tom TSku nebo v realu. Jinak na rovinu rikam ze nejsu zvedavej na pohadkare, lhare a lidi co nedokazou prijmout nazor druhyh. Jinak s usmevem !!!