Class/ main spec: Retr paladin
Věk:17
GearScore:: v retri mám GS 4950 v off specu(holy) mam 5220 GS
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Grover
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraju jen chvíli asi 2-3 roky začal jsem na twinstaru a už na něm i zůstal(věrnost nadevše

Váš raid time?: Můj raid time je hodně přizpůsobivý ale protože musím jsem závislý na spánku tak většinou od 18:00 do 22:00
Definujte svůj PvE skill: I když se hodně snažím nemůžu si vzpomenout že bych někdy způsobil wipe raidu. Jsem spíš ten co neboří rekordy v dps ale drží se taktik. Taktiky znám většinou jen obecně z netu ale nemusí se mi všechno vysvětlovat třikrát pár rad, pár raidů a zvládám to.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit): Vzhledem k tomu že jsem tu dlouho nebyl tak v ICC jen 4 bosse. Ostatní raidy kromě UD všechny už jsem šel i zabil. to že jsem zabil Sha of fear je asi nepodstatný

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: V raidu jsem zrovna nestihl takže aspoň takhle http://tinypic.com/view.php?pic=33vbzbk ... q2ju_TuKiU
+ Grid (lepší přehled o HP ostatních a dubufech na mě)
+bartender(prostě se mi líbí)
+atlas(loot)
+DBM(přehled co se v raidu děje co boss castí a jak reagovat)
+bagnon vše na jednom místě)
+xpearl(lepší HPčka a buffy)
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: 2-3 roky zkušeností, no a o wow obecně čtu tak různě vygooglím buď fórum nebo nějaké stránky je to hodně proměnlivé.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Joins of Konoha(nebo jak se to píše

Per Aspera Ad Astra - rozpad guildy
Friends with Benefits- nevyhovující raid time
a pár dalších ale většinou mě nezaujal kolektiv ani schopnosti ostatních
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Na twinu jste hodně známí

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Jste slibnou možností k zlepšení equipu k získání nových zkušeností a k nalezení dobrého kolektivu

Koho znáte v <SFU> ? zatím nikoho
Co nám můžete nabídnout? Aktivitu, slušnost, ochotu, pomoc ke zlepšení.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
mikrofon se sluchátky mám ale TS ne. zatím mi stačilo mumble. Ale pokud mi řeknete kde to stáhnout a jak nastavit není problém si ho pořídit.
Vypište svoje alty (stačí level 80):nemám