Class/ main spec: Marksman
Věk: 18
GearScore: 6200, bez pvp, pár itemov by to chcelo zmeniť ale som s ním viac-menej spokojný

Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&cn=Virgil
FPS: hrám na celkom slušnom notebooku (intrák) alebo na PC (doma), pri raidoch nemám problém s FPS dropmi (40+)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Prvý krát som k wowku pričuchol ešte na vanille (guilda Vox Dei, server Fakaheda). Mal som tam tanka a bol som klasický kid

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Čas cez pracovný týždeň mi vyhovuje, ak by sa to ale niekedy menilo nemám problém. Tiež netrpím obmedzeniami s hraním v noci, riadim sa heslom : som dosť op, ale lich king sa z toho od strachu nezabije

Definujte svůj PvE skill:
Venujem sa PvE od kedy som začal s WoW (skúšal som aj pvp, koniec mojej pvp kariery nastal keď som zistil že bhunter a esham neni skill combo). Keby som to mal zhrnúť narýchlo, moje znalosti pve sú dobré. Poznám encountery (čo nepoznám, vygooglim), nie som clicker a občas aj niečo vytočím

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxx - zabité, progres som prakticky nezažil - kým som nabral eq. bolo po sezone
UD - zabité, pogres s Mizerami ale HMká nám až tak nešli (mali sme len 4)
ToC/ToGC - zabité, progres u Mizerov (bez insanity), po prechode do EA to bola už farma
ICC - 12/12 normal, 10/12 HC - na profesora som sa pozrel do tretej fázy, potom som už nehral
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=2m28huv&s=5#.UrIeW7T2ino
Ako správny dmg je tam recount (v raide mám nad ním omen, nemám iný screen ak budete chciet dorobím aj v raide). DBM. Na framy mám Xperl - raid vlavo od recountu. Na buffy tipsy. SexyMap na sexi map. OmniCC na cd spellov.... možno ešte nejaké drobnosti, spolu 20 MB addonov
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Google, Wowhead - komenty zvyknú byť dobré, huntra mám už dlho takže aj vlastná skúsenosť (občas nám twinstar ukáže že oni to majú dobre a offi je len shiet však Dandelion...)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Písal som to už hore, to je asi všetko čo by som k tomu napísal. V iných guildách som nebol
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Patríte k top, počul som o vás už viac krát. Pravdepodobne na TSku, twin forku, world chanel....
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hľadal som guildu s dobrým progresom. Nič iné len tak, na prvý pohľad, posúdiť nemôžem. Dúfam že ak sa ku vám dostanem tak si sadneme aj ako ľudia aj ako hráči. Nikdy som nebol hanblivý typ, takže s novým kolektívom sa zoznámim rád.
Koho znáte v <SFU> ?
Asi nikoho. Ešte stále mám postavu na Phobose, realmy sa budú spájať takže čoskoro sa vidíme

Co nám můžete nabídnout?
Pohodového človeka, kvalitného hráča. Ochotu pomáhať a hrať.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
ano
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Nikdy som nehral viac postáv naraz, viem že ak by som to skúšal hra by ma omrzela. Tiež rád veci doťahujem naplno takže by ma štvalo že jedna postava má niečo lepšie ako druhá, bol by som tu furt a nebol by čas na iné veci
Napište nám něco o Vás:
Hmm... ťahám to na 19 rokov, minulý rok som úspešne zmaturoval a momentálne chodím na výšku v Bratislave (STU - informatika, stále tu vraj do niečoho klikám

PS: pillsner only