Zdravím,
no.2
Nick:Cvrdlikac,Rogue,Assa(pvp i pve)
22
5388(skoro full pvp) http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Cvrdlikac
Wowko hraju +- přerušovaně tak 6let bych řekl,servery no..začinal jsem na mystiq myslim se to jmenovalo,pak na offi Drak'thul horde rogunu az po prichod NR a open dungu po Ulduar(včetně),potom Twinstar.
Raid time je podle času, jelikož mám přitelkyni,školu a robotu tak vikendy od patku někdy přes tyden podle času.Vikend víceméně od 18:00-xx,Tak stejne ostatni, jak říkám podle času.(od toho je tu přece přihlaška na raid).
No pve skill rogunu(assa) jsem hrával většinu času, chvilku jsem točil aj priesta(holy/disc)
Na DT si matně vzpomínam na The Death itself(horde guilda) odchod je jasný nebyl čas na wow.na Twinu to bylo No Sorrow a odchod zase kvůli času jinak jsem většinu samotář a sedím na mostě v SW a zkouřenej se kochám lowkama jak běhají do Westfallu.
O vaší Guilde jsem viděl spam na nábor.Jak jsem byl v No Sorrow tak si vás pamatuju, takže když guilda vydržela takou dobu tak je kurva že dobrá.Spoléhám že budete taky pohodová parta chillerů, nehrotit tuhle hru, zasmát se se zkouřeným týpkem a ovladat tuhle hru.
Nabídnout jak jsem řekl, rozumím tomu, classu ovládám s přehledem, chcu Pve samozřejmě.Taktiky se naučím,v raidu nedělám cypoviny(taky nemám rád když mě někdo zbytečně draždí blbostma),udělám to co se má a ve zhuleném stavu můžu "wajpovat"(samozrejme ne zaměrně) i celé hodiny.
Muj Hud Skin je jednoduchy mam max, cast bary, a Xperl.Vse nastaveno a vsechno vzdycky vidim + samozrejme (nevzpomenu si na ten nazev za zadnou cenu ale addon hlasi bosse atp v dungu,spelly jejich atp).Přece jen od wowka jsem měl celkem dost pauzu.Proto jsem řekl že hledám půjdu do rozumné guildy na úrovní.
Dík všem.
Cvrdlikac - Rogue [NEPŘIJATÝ]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
Cvrdlikac - Rogue [NEPŘIJATÝ]
Naposledy upravil(a) Cvrdlic dne pát 27. pro 2013 23:34:49, celkem upraveno 1 x.
- Pepíkus
- [ Class Leader ]
- Class:: Mage
Re: Cvrdlikac - Rogue

A teď vážně, pls zkontroluj si ještě jednou, jak správně podat přihlášku. Originalita & trolling se cení, ale všechno má svoje meze a nemyslím si, že jsme ještě dost zkouřená guilda, aby ti to prošlo. Na pve přihlášku se očekává alespoň základní pve icc equip, do té doby za mě proti.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
What ? To je PVE přihláška ? Ja myslel, že PVP. Proti
Arowist píše:What ? To je PVE přihláška ?
Já bych se spíš zeptal: "What? To je přihláška?" PROTI
no čo .. aspoň pobavilo 

Re: Cvrdlikac - Rogue [NEPŘIJATÝ]
Zkus si podat pořádnou přihlášku, nebo to zkus jinde
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”