Class/ main spec:Hunter/ PVE
Věk:17
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů)6220
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... dypendylol
FPS: 30-50
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?Wow hraji asi 3 roky, od začátku jedu maina huntera

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od 15:00 do 00:00, Úterý od 15:00 do 00:00..)
Definujte svůj PvE skill:Dodržet taktiku je moje Priorita

Vypište svůj progress na Twinstaru: Hraji od ToC sezóny a mám kompletně vyčištěné jak ToC tak ToGC, ICC, ICC HC 10/12)
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=5ea4c7&s=5#.UsVspuXIa44
Grid 2- Přehled o Raidu (kolik máme momentálně chcípáků atd

SUF- Pěkné HP bary se kterýma si můžu hýbat jak se mi zachce + mám slabost pro hýbací hlavy

Bartender- To snad nemusím komentovat

Recount- DPS, Healing, faily, to všechno tam najdu

DBM- Nutnost pro každého Raidera
Omen 3- Sledování aggra, hlídat si, kdy si mám ,, Lehnout"

Sexy map-Fakt sexy mapa

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Převážně Lidi z lepších guild, občas nějaký ten Google... nejvíc se o své classe radim s kamarádem Imperatorem z TFC...
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Kingdom of Dragons: Rozpad Guildy
Mizerové: Současná Situace v mizerech není zrovna růžová, RL během raidu leavuje, joinuje se kdy se mu zachce, mění během raidu postavy atd. Lidi si z toho dělají srandu a to proggresu moc neprospívá+ o odchodů z mizerů uvažuje více lidí, bez kterých to bude ještě horší.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Na Wordlu, při FTA, kdy jsem z vás byl opravdu unešen

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Bezva proggres a super lidi, co jsem tak pozoroval
Koho znáte v <SFU> ? Zatím nikoho
Co nám můžete nabídnout? Jsem člověk co nehoní DPS, ale zase není pod tanky

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano, mám a používám
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Endisco- Holy priest ( 5,9K gs) (80lv)
Rakosnicek- Demo lock (5,7K gs) (80lv)
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Tak jmenuji se Tomáš, jsem z Ústí nad Labem. Mám zálibu ve čtení knížek, tůrách a popíjení s kamarády