KRYX - Shaman [NEPRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Kryx
Class:: Shaman

KRYX - Shaman [NEPRIJAT]

Příspěvekod Kryx » pon 30. pro 2013 17:48:29

Nick: Kryx
Class/ main spec: Ele shaman
Věk:20
GearScore: 5200
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Kryx
FPS: cca 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Moje wow historie začíná někdy před 6-7 lety.. Začal jsem na projektu nemesis za ele shamana a od té doby mě chytnul tak, že za nic jiného nehraji :D na twinstar jsem přišel při přechodu z TBC na WotLK a hrál jsem zde do ranného začátku ToC.. pak jsem ale s guildou přešel na ofik.. Jediné co mě tam drželo byla guilda a že na twinstaru bylo málo lidí.. po spojení phobosu a deimosu jsem se však musel vrátit.(ty vysoký staty a hlavně EASY TAKTIKY na ofiku jsou příšerný.. navíc wotlk mi přirostl k srdci)

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pokud nemám zkouškový, nebo nejsem někde na dovolené, tak mám každý den od 00:00 do 24:58(ty dvě minuty si nechávám na spaní ;) )

Definujte svůj PvE skill:
svůj PvE skill mám podle mě velmi dobrý.. Počítám u BiS gearu každý bod do dmge a jsem schopný podle toho překopat celý EQ.. na doomy a upravování equipu jsem strávil cca 1/4 svého played time.. Jediný problém teď mám s taktikama na ICC.. to se musím přiznat, protože jsem před týdnem začal progressovat ICC.. ale taktiky jsem schopen se naučit během chvíle..

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
naxx 10/25 , UD 10(HC)/25(HC bez algalona ) ToC 10/25 + 10HC a teď ICC po queen
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
UI zatím nebudu ukazovat, protože je příšerný :D teprve ho ladím, ale mám základ DBM, omen, recount, grid atd

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Kompletně jsem prohledal google.. ale nejvíc asi těžím ze ZIPu (spreadsheet), který jsem si sám modifikoval na twinstar(přepočítával jsem spelly atd..)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
jediná která stojí za zmínění je The Dragons.. nejlepší guilda na světě.. alee.. jak říkám.. je na offiku.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Byla to snad jediná guilda, která na worldu psala "na gs nezáleží" není to proto, že mám malé GS.. nabrat EQ není vůec žádný problém, ale podle mého názoru a zkušeností člověk s menším GS ale s mozkem vytočí mnohem víc než někdo s BiS gearem ale nedodržuje taktiky a jeden jen rotaci..

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Jak jsem psal o příspěvek výše.. Podle vašeho chování vypadáte na velmi zkušenou guildu..

Koho znáte v <SFU> ?
Neznám.. ale rád bych poznal ;)

Co nám můžete nabídnout?
No ze začátku zatím nic moc jen profky a příjemné chování.. Ale po pár dnech by to mohl být kvalitní progress(u vás spíše farma) ICC

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
všechno vlastním

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Alty nevlastním.. chci mít nadupaného shamana a ne dvě průměrné postavy ;)

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Nakonec by asi bylo dobré napsat něco o sobě.. Takže jmenuji se Pavel, bydlím na vysočině a studuji programování na VUT v Brně.. Mezi moje koníčky patří WoW, snowboarding, programování a mám přitelkyni( nebudu lhát.. někdy se stane, že nebudu online přes den pár hodin ;) a když se zadaří, tak ani přes noc :D )

Děkuji předem alespoň za přečtení a doufám, že se někdy sejdeme a zaraidujeme ;)

Kryx
Naposledy upravil(a) Kryx dne úte 31. pro 2013 0:10:17, celkem upraveno 1 x.
Kusmoo

Re: Kryx - Ele shaman

Příspěvekod Kusmoo » pon 30. pro 2013 23:27:43

Sice EQ není podmínkou a dá se rychle nafarmit, ALE na nečem musíš zapracovat sám - Setovky, epic gemy, enchanty, repka s Ashen verdict a případně i další eq za frosty.
Uznávám že 8 dní, který podle přihlášky hraješ na twinu nestačí na farmu frostů. Takže pro začátek, ať vidíme snahu, si nafarmi v icc trashi ring aspoň na honored, dogemuj, doenchantuj. Potom se domluvíme na dalším postupu.

V talentech ti nemám co vytknout.
+1
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Kryx - Ele shaman

Příspěvekod Crafty » pát 03. led 2014 2:50:02

Kolik DPS tocis na 25manu na JARAXUSOVI, MAROVGAROVI nebo LADY?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Arowist
Class:: Priest

Re: KRYX - Shaman

Příspěvekod Arowist » pát 03. led 2014 15:11:29

Člověk co začal čerstvě hrát na ICC, nemá repku = nemá odchozeno moc raidu = málo skušeností. Když se přiklonim k tomu, že ani epické gemy nemáš.
Chtělo by to spíš někoho kdo zná icc na vlastní kůži. Než nekoho zaučovat na test raidu. Přiklánim se k neutral/proti
Kusmoo

Re: KRYX - Shaman

Příspěvekod Kusmoo » ned 05. led 2014 21:54:23

Uzavřeno z důvodu neaktivity.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”