Class/ main spec: Protection Warrior
Věk: 18
GearScore: 6245, pvp nehraju
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Merkur
FPS: v 25man raidu 30+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Zkušenosti s wow mám asi pětileté, začínal jsem na serveru Drahy.com, když byl wotlk datadisk ještě aktuální na oficiálních serverech. Poté jsem přešel na Anathema server, kde jsem ani nestačil doexpit kvůli nespokojenosti se serverem. Poté následovala pauza od warcraftu. Začal jsem, když jsem se dozvěděl o Twinstar serveru a začal s protection warriorem.
Váš raid time?
U mě je jistota Neděle, Pondělí, Úterý, Čtvrtek v ideálním čase od 17:00/18:00 do 22:00 (dokážu se přizpůsobit). Pátek nebo Sobota jen někdy, když nejsem s přítelkyní.
Definujte svůj PvE skill: Jelikož hraji na Wotlk delší dobu, jsem obeznámen s herními mechanikami a obvzláště pak s protection warriorem.
Netvrdím zrovna, že jsem hráč na extrémně vysoké úrovni.
Na Naxx bylo pro mě už pozdě a do Ulduaru jsem se nedostal. Bez guildy mě ve hře nic nedrželo a tak následovaly pauzičky od wow v řádech několika měsíců. Samozřejmě Naxx taktiky znám, v Ulduaru pouze asi z poloviny.
Co jsem progressoval byla instance ToC a momentálně ICC. Znalost taktiky veškerých bossů na HC v obou zmíněných instancích, kromě Profesora a Krále Lichů.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Naxxramas - vše kromě Heigana a Loatheba
Ulduar - Algalon, Kologarn, Auriaya, Ignis, Razorscale, XT, Assembly, Thorim a Hodir
ToC 10 - 5/5 normal, 5/5 HC, insanity
ToC 25 - 5/5 normal, 4/5 HC
ICC 10 - 12/12 normal, 11/12 HC
ICC 25 - 12/12 normal, 9/12 HC
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i44.tinypic.com/9fqmxh.jpg (malá poznámka: skilly nabindované jsou, jen jsou některé bindy skryty)
Grid - raid unit frames, přehlednější než původní ve wow
Omen - samozřejmost pro tanka
Recount - pro informovanost
Quartz - detailní cast bary
Bartender - úprava action bars
Prat - více možností chatu
Sexy Cooldown - přehled CD
Titan panel - jen kvůli souřadnicím a výpočtu durability gearu
DBM - upozornění v raidu a encounteru
Power Auras - stopování důležitých proců nebo debuffů (na warriorovi pouze varování ohledně HP)
Atlas + Atlas Loot - Mapy instancí s bossy a jejich veškerým lootem
Tidy Plates - detailní, konfigurovatelné HP bary
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Tankspot.com je dle mého názoru vždy dobrá volba, na jejich fóru jsou stále články z Wotlk sezony, detailní popisy různých mechanik, vzorce apod.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Shadows of Darkness - komorní guildička s pár přátelskými členy, rozpadla se z důvodu přechodu pevného jádra do Order of the Silver Hand - prokletá guilda, vystřídalo se v ní asi 5 guild masterů, působil jsem v ní jako Raid Leader pro ICC 10 (ICC 25 jsem neskládal kvůli slabému PC). V září 2013 jsem se stal již asi 5. guild masterem a konečně podepsal ortel nad guildou, která je plná neaktivních členů a je pro nové členy příliš neatraktivní. Dostal jsem návrh k obnovení jedné z guildy z dob Ulduaru a tak se sebrali aktivní, relativně kvalitní hráči do The Hobble Sawyers, současné guildy. Zde jsem officer bez udělené konkrétní činnosti. V podstatě se jen vyjadřuji k přihláškám a snažím se s guildou spolupracovat. Přemýšlím o odchodu, jelikož pociťuji jisté odtržení od starého kolektivu, který se mi v minulosti líbil. Pomalu, ale jistě odchází mí staří známí a hledám smysl zůstávání. V progressu, kromě několika malých nedostatků problém není.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Six Feet Under znám od doby spojení realmů, ale slyšel jsem o vás už před pár měsíci, když padlo slovo o vašem skvělém progressu na Deimosu.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Chci poznat guildu na vysoké úrovni, kde je hlavně skvělý kolektiv, při raidu zábava a také samozřejmě s kvalitními hráči, kterým se každý týden nemusí vysvětlovat taktika. A upřímně myslím, že je to právě SFU.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
Své, doufám obstojné, tankovací schopnosti, ochotu pomáhat guildě, upřímnost, rozum, smysl pro pořádek, slušné chování, schopnost se přizpůsobit a relativně vyšší znalost angličtiny. Také schopnosti práce se zvukem a videem (přesněji v Audacity a Sony Vegas Pro).
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano a ano.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Merkac - Holy Paladin - 5870 - využití hlavně pro profese, moc za něj nehraju
Chlorofyl - Elemental Shaman - 5810 - aktivně jím probíjím world raidy
Mitoza - Restoration Druid - 5400 - koupená postava, zatím equipuji a učím se
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Poslouchám progressive metal (např. Dream Theater) a hraju 6 let na akustickou i elektricou kytaru, miluju volejbal, posilovnu a seriály jako Simpsonovi, Futurama a Big Bang Theory. Žeru Pána prstenů, Hobbita (včetně knih) a další sci-fi a fantasy filmy.

Tak se do mě můžete pustit všemi deseti!