SONGBUK - Druid[NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Boomkin
Class:: Druid

SONGBUK - Druid[NEPRIJATY]

Příspěvekod Boomkin » čtv 09. led 2014 22:59:18

Vážená guildo Six Feet Under,

Chtěl bych Vás touto cestou požádat, zda byste byli tak laskaví a přijali mého druida jako hlavní postavu do svých řad, byl bych velice vděčný, protože si Vás jako guildy moc vážím a leckdy jsem před některými Vašimi členy skláněl klobouk. Dovolte mi tedy, abych zde vyplnil svou přihlášku a budu opravdu rád, pokud si někdo z Vašeho vedení, třeba hodný a pohodový Crafty, uděláte čas a přečtete si ji. Děkuji Vám za čas a pozornost.

Nick: Songbuk (hlavní postava)
Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... cn=Songbuk
Spec/class: Restoration, Night Elf Druid
Věk: 23 let
GearScore: 5056
PC sestava: Hraji na notebooku pátým rokem, který má procesor Intel P7350 2 GHz Dual Core, 4 GB ram pamětí, grafická karta GeForce 9600GT 1024MB a podporou grafického rozhraní DirectX 10, 17" monitor s rozlišením 1440×900 při 60Hz frekvenci
FPS: Framerates per seconds mám průměrně okolo 30, v některých instancích se to pohybuje okolo 60 a když je kolem mě více než 25 lidí, tak občas to spadne na 10, ale to pouze výjimečně.

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? Aktuální rating v současné době bohužel žádný zatím nemám, protože jsem včera doexpil Death Knighta a druid ležel čtyři měsíce "hladem", protože jsem nehrál. Jinak jsem se vrátil na Twinstar zhruba před měsících, kdy jsem přestal hrát v září roku 2013, před tím jsem hrál soustavně si pamatuji přesně den, kdy jsem začal hrát, byl to den 1. srpen 2008. Ten den mě kamarádi dostali na tuto hru, která mě stále baví a hraji ji i přesto, že dost z nich už nehraje nebo hraje prostě jen určité období v roce (většinou v zimě) a pak, když příjde léto a další roční období, tak toho zase nechají :D Já takový typ nejsem, já prostě hraji, protože mě to baví v každém počasí, i když mám špatnou i dobrou náladu. Jsem online v podstatě každý den, pokud se nenaskytne nějaká speciální událost v reálném životě.

S kým hrajete 2v2? 2v2 právě nehraju s nikým, ale v současné době se chystám hrát Resto Druid & Unholy DK s jedním z Vašich členů - Smokeflowzem aka Kaťákem. Co se týče historie na Anthorii, kde jsem hrál pouze na první a druhé wrathful sezoně, tak jsem hrál s mnoho lidmi, protože jsem tam měl více doexpených postav. Abych to vzal postupně, jak jsem výše uvedl, má hlavní postava je druid, s ním jsem nahrál ještě s Unhholym (aka Timiko) 2500 rating za WD, byli jsme v top 40, kdyby ten blázen nepřestal začátkem letních prázdnin 2013 hrát kvůli tomu, že se učil do autoškoly či něčeho podobného :D Tak jsem s druidem nakonec skončil zatím takto nejvýše umístěný, ale měli jsme vysoký potenciál celkem, i když co si budeme vykládat o Anthoria pvp skillu, že? 8-) Myslím si, že bychom spolu dali určitě aspoň rank 20, kdyby hrál, ale to už jsou pouhé spekulace. Za další jsem například hrál i Frost Mage, který mě taktéž baví do dneška a hrál jsem s více lidmi. Když jsem doexpil, tak jsem hrál s Plainem (to byl alt od známého Frost Mage Andea), se kterým jsem dal 1600 rating pouze, ale ten taky později přestal hrát. Posléze jsem zkoušel najít někoho, s kým bych dal 2000 rating snadno a rychle, protože víc jsem si dokazovat nechtěl, pro radost mi to stačilo, tak jsem oslovil a vyzkoušel pár destro locků, ale všichni stáli za nic bohužel kromě jednoho, s kterým jsem hrál a ten se jmenoval Sydneyy. Nebyl moc známý. S ním jsem těch 2000 dal a pak jsme hráli ještě i na jiných serverech a dnes se spolu už nebavíme, protože si mě z neznámých důvodů vymazal ze skypu. Zkoušel jsem hrát za druhého mage, na kterého jsem měl login společně s Kidmanem, jsem hrál Shatterplay (Shadow Priest & Frost Mage) s jedním z bývalých kamarádů Fakem (hlavní postava Human Holy Paladin Eunuch)

S kým hrajete 3v3? 3v3 zatím s nikým nehraji, protože nemám dobrý gear na žádné postav zatím, ale nebráním se téměř jakémukoliv kombu, které má budoucnost. Rád bych zkusil například Disease Cleave (Unholy Death Knight, Shadow Priest + Healer). Toto kombo bych zahrál velmi rád jak za DK, tak za Druida. Co se týče DK rád bych také zkusil třeba PHD (Holy Paladin, Marksmanship Hunter, Unholy Death Knight) nebo tentýž setup s Restoration Druidem místo Holy Paladina. Za Druida bych si taktéž rád zahrál WLD (Arms Warrior, Destruction nebo Affliction Warlock, Restoration Druid). Zajímavé je určitě i LSD (Destruction Warlock, Elemental Shaman, Restoration Druid nebo Affliction Warlock, Elemental Shaman a Restoration Druid) a také známá akce Shadowcleave (Affliction Warlock, Unholy Death Knight, Restoration Druid).

Hrajete 5v5? 5v5 jsem hrál pouze jednou v životě a to ještě ze srandy na Anthorii. Bylo to za mága a složil jsem totálně random tým z lidí z LFG :D Moje sestava vypadala zhruba takto: Frost Mage (já), Holy Paladin, Resto Druid, Arms Warrior a Assassination Rogue. Vím, že jsme ten den potkali pouze Keyla, Pedrakhana za mage a potom i za priesta, Warbarbieho a pár dalších Frost Mageů, na jejich nicky si momentálně bohužel nevzpomínám, hráli prostě 5× Frost Mage :D Vím, že jsme proti nim byli asi pět arén nebo kolik a z toho jsme prohráli asi dvě, ale byla to moc sranda, dostali třikrát a z toho jednou byl Pedrakhan relognout na Priesta, aby je healoval (ano, nebylo mu to nic platné :D ). Oni měli tenkrát Rank 1 v 5v5 a my jsme jim dali -20 několikrát po sobě, jsem se hrozně smál jak 5v5 bylo tenkrát jednoduché, když z náhodných lidí jsme zabili top mage na Anthorii. Sice jsme byli trochu antikombo, ale i tak se to počítá. :D Jinak se 5v5 nebráním, zkusil bych zahrát cokoliv, jak říkám, jsem člověk, který rád experimentuje.

Získal jste v minulé sezoně nějaký titul? V minulé sezoně jsem nezískal žádný titul, ale na Anthorii jsem určitě mohl být Challenger za WD, pokud se za dvojky dávaly odměny, moc si nevzpomínám už. Jinak "pvp tituly" nepočítám tituly jako jsou například Private, Corporal, Sergeant atd. :D To jsou pouze tituly za killy v battlegroundech. Uznávám tituly, které se získavají za různé soutěže jako byla například na retailu, kde se dal získat třeba titul Vanquisher a tituly, které jsou za pvp sezonu třeba Duelist atd.

Účastníte se For The Alliance? Výletů For The Alliance se účastním rád, mám rád momenty překvapení a často to jsou důvody, proč v arénách tolik vítězím. I když vítězství vyhraného souboje nepovažuji za skill, ale za skill považuji vítězství v životě tak, že se člověk sám nevzdá a neztratí trpělivost. :) For The Alliance beru jako odreagování se od Battlegroundů a od arén, ale že bych se ho účastnil pokaždé, co někdo vypisuje na LFG (nebo chcete-li World), to ne.

Chodíte aktivně BG, popřípadě v premade nebo solo join? Co bych to byl za pvpčkaře, kdybych battlegroundy nechodil? :D Nějakým způsobem si ten počáteční gear člověk nabrat musí, to je ta stejná otázka jako kdybyste se zeptali pvečkaře, jestli chodí RHC, i když nechci zpochybňovat vážnost Vaší otázky :) Ale k věci. Battlegroundy chodím častěji solo, ale když se naskytne někdo ze známých v mém friend listu online, tak rád s ním zajdu. Jinak co se týče premade battlegroundů jako organizovaných skupin, mám taky několik zkušeností, je to vždy sranda, zvláště pak když se účastníci sejdou společně na Team Speaku či jiném komunikačním programu. :)

Koho znáte v <SFU>? Tato otázka je pro mě ne zcela konkrétní. Nevím, zda myslíte lidi ze hry nebo z reálu, ale povím Vám zde o všech, o kterých bych řekl, že znám. Začal bych Kidmanem, kterého znám od útlého děctví, kdy jsme spolu chodili na základní školu do vedlejších tříd a posléze i na stejnou střední školu, stejný studijní obor i stejnou třídu. Je to člověk, u kterého znám své chyby a vím už po těch letech, co od něj můžu očekávat, přes to všechno, co jsme si udělali, mám ho celkem rád a je s ním někdy legrace. Další člověk je Smokeflowz (Kaťák), kterého jsem v reálném světě ještě neviděl, ale hrajeme spolu nějaký ten pátek různá komba (například WD [Arms Warrior, Resto Druid), Disc Frost (Discipline Priest, Frost Mage), ze srandy i Ele Destro (Elemental, Destruction), UH Restod (Unholy Death Knight, Resto Druid) a já nevím, co ještě všechno jsme spolu hráli, ale byla s ním vždycky legrace. :D Dále bych se pak také rád zmínil o Andee, který už nehraje, s ním jsem taky hrál, jak jsem se výše zmínil Rogue Mage, byl v pohodě Tomáš, ale domluva s ním byla vždycky jak s nemocným koněm, nechci nikoho v žádném případě pomlouvat, ale někteří spoluhráči by mi to taky jistě potvrdili, že domluvit se s ním na hraní arén bylo jak boží utrpení. Co se týče dalších lidí, které znám, tak bych také rád zmínil například Blackkilla, který mě sice nezná, ale viděl jsem jeho gameplay a moc se mi ten člověk líbil (neberte to, prosím, homosexuálně :D ) nebo také Coston, s kterým jsem jednou kecal ještě na Anthorii v Gurubashi aréně, ale na to si už pamatovat týpek určitě nebude. Ovšem nerad bych opomněl člověka, který mi jednou radil s pvečkem od Vás, týpek se jmenoval Marty na Anthorii, moc v pohodě a ochotný člověk, chtěl bych mu zároveň poděkovat za trpělivost a vysvětlení, která mi podal, vážím si ho.

Předchozí guilda / důvod odchodu? V předchozí guildě jsem na Anthorii nebyl žádné, ale na Twinstaru jsem byl v IF WE DIE IT WAS LAG. Tuto guildu jsem však po několika měsících opustil, protože si říkali, že jsou pve i pvp guilda, tak jsem tam šel, ale oni žádné pvp nechodili, nezažil jsem za celou tu dobu, co jsem tam byl, že by šli aspoň jedno bgčko a stále chodili dungy, na které neměli ani gear a ani lidi. Museli častokrát dobírat lidi z LFG. To by mi ani tak sice nevadilo, že chodí jen pve, každého baví něco, že ano, ale ať neříkají, že jsou pvp i pve, když chodí jen pve. Jen pár z nich chodí do arén, ale ti lidé by se dali zpočítat na prstech jedné ruky. Odešel jsem od nich kvůli tomu, že mají dětinské chování, například se mi do guild chatu vysmáli, že mi ubili v kombu Hpal UDK full rele resto druida i přes všechny hotky, co jsem měl. Oni oba byli full Wrathful a mně se budou smát, že jsem prohrál několikrát nad nimi ještě s člověkem, se kterým jsem ten den šel pouze na zápočet. Takže jsem na to neměl nervy bohužel. Nepíšu to zde, samozřejmě, proto, abyste mě litovali, ale abyste to pouze věděli.

Používáte TS/VT a máte mikrofon? Team Speak mám i používám, když se chci na něčem domluvit s někým, na koho nemám kontakt, třeba z lidí ingame a k účelům jako jsou třeba Premade Battlegroundy, Dungy a Raidy. Mikrofon samozřejmě mám, vždy připraven a plně funkční včetně sluchátek. Ohledně Ventrila Vás však budu muset zklamat, dámy a pánové, tento program nemám nainstalován.

Další podmínky, které požadujete u uchazečů o členství ve Vaší guildě, jsou reprezentantivní chování a kvalitní pověst. Řeknu Vám, že byly doby, kdy jsem se na LFG záměrně rozčiloval a dělal z lidí ještě větší idioty než jsou, ale později jsem si uvědomil, že to směšné není a že mi špatná pověst za to nestojí. Někdy jsem z toho měl legraci, co jsem se dočetl na LFG, ale když se dnes podívám na některé otázky nebo témata či věty, které zaznívají na LFG, tak se častokrát chytám za hlavu a žasnu, kam až může lidská blbost a neznalost dojít. Jak už jeden z mých oblíbených herců říkával "Nejhorší srážka je s blbcem". Co se týče mé pověsti, najde se zde několik lidí, kteří mě mají rádi a já je a kteří mě zase rádi naopak nemají. Jenže takový je už život, nikdy se nezavděčíte všem. A jak jsem se sám ponaučil, tak jsem dnes hlavně názoru, že co si člověk neudělá sám, to prostě nemá. Nejsem jediný, kdo s tímto se mnou souhlasí ve většině ohledech. Dnes se opět snažím jako kdysi s každým vycházet po dobrém, takže už nikomu nenadávám veřejně na worldu, protože bych tím poškodil nejen guildu, ale hlavně sebe a to dobré určitě není. I když vím, že vycházet s někým po dobrém pokaždé nejde, tak jsem trpělivý člověk a nepošlu nikoho s prominutím do hajzlu, kdo mě požádá o radu nebo o pomoc. Jsem člověk, který si zastává slabších a rád se domluví s každým, pokud je to jen možné. Dohoda je podle mě totiž to nejlepší, co existuje, tudíž demokracie je v podstatě je taková, řekněme, jakási forma dohody. Dohoda je nejlepší k tomu, abychom zjistili co je správné, argument je nejlepší pouze k tomu, abychom zjistili kdo má pravdu. :)

Co se týče mého reálného života, jsem nezaměstnaný člověk, který si přes rok hledá zaměstnání a má vystudovaný obor právní administrativu na Střední odborné škole Ochrany osob a majetku v Karviné. Poté jsem nastoupil na jednoroční pomaturitní kurz anglického jazyka, díky čemuž jsem získal certifikát se znalostí jazyka na úrovni B2. Jinak jsem člověk, který se rád učí nové věci a poznává nové lidi i širší svět. Snažím se být zábavný, ale málokomu se svěřuji, protože jsem vzhledem ke svému okolí a svým zkušenostem s lidmi zklamaný člověk. Víc se ale dozvíte v dalších krocích, pokud ovšem budete Vy chtít. Já věřím, že Vás tato žádost zaujala a že se ještě uslyšíme či uvidíme. Děkuji Vám a good luck & have fun. ;)
Naposledy upravil(a) Boomkin dne čtv 09. led 2014 23:29:14, celkem upraveno 1 x.
Araoth
Class:: Warlock

Re: Žádost o přijetí postavy jako člena guildy

Příspěvekod Araoth » čtv 09. led 2014 23:05:47

Ufff... sloh si asi přečtu asi jindy... ale obvyklý vzor přihlášek je takový, že se do nadpisu píše nick a class postavy... pro přehlednost... Taky by se hodily barvičky, abych věděl, kde začíná další otázka a taky by se v textu nemuselo objevit "Vzor přihlášky" :D

Takové stylistické rady takhle navečer... :)
Hrdý občan Koněpůlek, momentálně v učení na mastičkáře a řezníka v Mechově.

ObrázekObrázek
Yoshimo

Re: Songbuk - Druid

Příspěvekod Yoshimo » ned 12. led 2014 23:04:56

Uz jsi udelal nejaky pokrok s Arenama, bgckama a vubec svou reputaci?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Boomkin

Re: Yoshimo

Příspěvekod Boomkin » úte 14. led 2014 22:27:54

Nevím, co přesně pod tou reputací myslíš, ale lidi na twinu mě skoro vůbec neznají až na pár jedinců. Co se týče arén, zrovna chodím s Kaťákem Resto Unholy za DK a battlegroundy chodím stále, protože nemám equip ještě. Ale na druidovi mám full rele a tam se chystám taky hrát. Spíš se teď věnuji DK ale.
Yoshimo

Re: SONGBUK - Druid

Příspěvekod Yoshimo » stř 15. led 2014 0:28:12

Jaky mas ratingy uz?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Tofifee
Class:: Shaman

Příspěvekod Tofifee » ned 19. led 2014 22:42:34

Tak čo ja viem čo si za človek.Dlho som ťa nevidel hrať,naposledy keď som začínal hrať wowko bez bindov a vyexpil som svoj prvy wotlk char rogunu.Keď som dal eq a ty nie,dal si si ma do ignore,keď si začal spamovať,že ma vytiahol niekto a ty to nemáš.Velmi dobre si to pamätám a od vtedy si ma všade dávaš do ignore.Dokonca aj na AT si si ma dal do ignore,čo som ťa tam náhodou spozoroval a napísal ti,v momente tam bol ignore a nie len na jeden char.Škoda,lebo bola s tebou sranda,ale potom to bola skôr závisť a jak malé deti na ihrisku,on ma to čo ja nie,tak sa s ním nebudem baviť.U mňa to je proti.Načo budem dávať niekomu za,keď ma v minulosti facepalmoval a teraz budem s nim kamarat,lebo sa hlasi do guildy.Buď sa to vysvetlí alebo sa v guilde budeme robiť,že sa nevidíme.
For everything you have missed , you have gained something else.
And for everything you gain , you lose something else.
It is about your outlook towards life.You can either regret or rejoice.
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pon 20. led 2014 0:18:19

Dobre ze si pripomnel tuhle prihlasku... zadny pokrok se neudal. Zavreno
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”