Class / main spec: Mage / FFB
Věk: 17 let
GearScore: 6389
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Racing
FPS: V raidu 10-30
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hraju už 4 roky a začínal jsem tady na Twinstaru. Vše jsem si tu poctivě odproggresoval od RHC až po ICC.
Váš raid time? Jsem student takže mám spoustu volného času

Definujte svůj PvE skill: PvE skill není o tom kolik hráč dokáže vytočit na bossovi, ale je to o tom jak dokáže reagovat na dané situace, jestli dokáže dmgovat za pohybu, dokáže někam popoběhnout aby udělali něco pro raid. Prostě udělá něco jiného než, že by tuneloval bosse. Ale hlavní věc je, aby lidi používali mozek (což si myslím, že spoustu lidí na Twinstaru dělá problém

Vypište svůj progress na Twinstaru: Jak jsem psal na Twinu hraji 4 roky takže mám odproggresované vše od RHC až po ICC 25 ( Kromě LK HC - mám to odprogresované ale ne zabité - 11% °,,,°

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/r/10h60ee/5
Spoiler:
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Google, ale spíš ostatní hráči přímo ve WoW
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Na začátku to byli Titáni Azerothu, ta se pak spojila s guildou Warong Riders. Důvod byl prostý neschody s vedením a malá kvalita raidu. A s kámoši z te guildy jsme si založili vlastní - Nudus Mors. Tam jsem moc dlouho nebyl protože se guilda rozpadla. Pak to byla Viva la Resistance. Na raidy jsem se moc nedostával a tak mě to přestávalo bavit a přemýšlel jsem, že si dam od WoW pauzu. Pak jsem znovu začal chodit wrold pugy s Ixfym a tak jsem se dostal do Never Back Downn. První měsíce byli parádní, ale pak přišli krize a kvalita raidu je pryč. Nebavilo mě koukat na lidi kteří to ostatním akorád kazí a znepříjemňují hraní.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Když se spojil Phobos a Deimos od kamaráda.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Jste guilda na TOP úrovni. Vaše raidu probíhají v klidu, žádné zmatky, dobrý přístup k lidem. Rád bych dosáhl hraní na vysoké úrovni a myslím, že vy jste ta správná cesta k tomu

Koho znáte v <SFU> ? Nikoho.
Co nám můžete nabídnout? Jsem pohodový člověk. Rád si s někým pokecám na mumble / ts3. Proggresování do večerních hodin. A hlavně u hraní používám mozek

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Zatím jsem používal jen Mumble, ale není problém nainstalovat TS3

Vypište svoje alty:
Imperathor - Warrior / Furry (v offu mam tanka, ale gear nic moc, co nikdo nechtěl to mám

Mcsnuk - Warlock / Affli - 5700 - moc aktivní na nem nejsem, není na něj moc čas

Napište nám něco o Vás: Jmenuji se Petr a žiju v Jižních čechách. Studuji na SPŠ-Technické lyceum. Kromě hraní WoW si zajdu někam ven s kámoši. Sport aktivně žádný nedělám