Emure -assa rogue [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

emure
Class:: Druid

Emure -assa rogue [NEPRIJATY]

Příspěvekod emure » úte 21. led 2014 13:15:50

Nick: Emure
Class/ main spec: Assasination (51/13/7) - able assa (wepky mam)
Věk: 19
GearScore: 5800 ( pvp back )
Link na armory: Emure
FPS: +/- 40

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

WoW hrávam od svojich 11tich rokov . Rogue bol odvtedy môj main . Že by som
spravil nejaku karieru to sa neda povedat , hraval som na random serveroch , nejaké
funká , pvp servery . Donedávna som mal pauzu , po týchto letných prazdninach som
si povedal že začnem znova hrávať . Hraval som tu cca 3 mesiace hordu , a to v
guilde Exodus . Momentálne progresujem aj Vanillu na Kronose , robím tam aj event
mastera

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)

2dni v týždni pracujem , smeny som si možem dať na ktorý kolvek den , záleží od
vašeho raid timu .

Definujte svůj PvE skill:

Ako vrávím roguna je dlho môj main , mohol by som povedať že viem o nej viac menej všetko .
Mám ju odohranú aj v PvP aj PvE . Som schopný aj zo slabším setupom potočiť slušne .

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)

Twinstar :

ICC 25 12/12 HC 11/12
ICC 10 12/12 HC 9/12
TOC 25 5/5 HC 4/5
TOC 10 5/5 HC 5/5

Taktiky odzadu odpredu poznám na všetkých bossov vratane hardmodov .

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )

Screen :
Spoiler:
Obrázek

Recount
Kgpanels
Grid2
Bartender4
DBM
MoveAnything

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

Moje niekolko ročné skusenosti hlavne , pokial je / bolo niečo čo som nevedel
použil som google .

Kedže mám slabší gear na rogune a niesu na nej achievy z ICC , dodám nieco z mojho theorycraftu .

Rotácia :

Open : Multilate -> Slice and Dice -> Hunger for Blood
CP generator : Multilate
CP finisher : Envenom - nikdy nepoužívam na menej ako 4 CP
další envenom dávam až ked mi skončí ten buff zneho .

Slice and Dice + Hunger for Blood udržujem stále na sebe . Na CD nastrelujem druhú rogunu .
CD ktoré odpalujem -Cold Blood , Haste Potion , Overkill . Cold Blood pokial sa mi podarí nahodiť 5CP ,
a haste potion pokial mám úbytok na dmg kvoli tomu že mi slabo procli CP , to isté aj pri OverKille .

Ktomu openu , Multilate zo Stealtu vychadza lepsie ako Garrote za tu energy , preto ho
používam .

Capy / Staty :

Hit Cap - 315 (boomking / sh - 237 )
Expertise Cap - 26 (214 rat )

Priority statov -
Hit cap -> Expertise cap -> Atack Power -> Haste -> Crit -> Agility -> Armor Pene

Z môjho súčasného gearu som prehitovaný (401hit) vymením hned ako to pôjde , tiež
my chýba 3 expertise , čo su vlastne len drobnosti oproti tomu v akom stave mam teraz
gear .

Môj BiS setup - Link

Ktomu DBW , žial nemam iny trinket takže aj ked to arp useless nemám
čo iné equipnut .

Ohladne gemovania idem full AP , pokial sa vyplatí bonus hodím 20ap + 10 haste
Skúšal som aj full haste rogue , je to viac menej to iste , ten haste akurat nahradi
tu stratu AP .

Celkovo čo sa týka gearu ako som napisal už pred tým , je v slabšom stave , no pri
dobre zlozenej 25tke som schopný vytočit aj 11-12k dps
Spoiler:
DPS screen - 10man Fester
Obrázek

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

Exodus - Dôvod bola menšia pauza v PvE , viedla ktomu najme situacia v guilde , ked som prichádzal do guildy
bol som tam sám resto druid (max 2 na raide ) . Neskôr dobrali ludí a stav resto druidov v guilde : 5 . Po mesačnej
striedačke , kedže uprednostnovali nováčikov pred stálimi členmi , som si povedal že si dám pauzu a uvidíme neskôr.
Ani táto situácia neviedla ktomu aby som leavol . Stav resto druidov pretrvával , tak som sa snažil zapojiť do guildy s
inou classou . Žial nebolo miesto . Chcel by som len dodať že v čase odchodu som mal tolko EP (EPGP system ) že som
mohol lootnuť hocijaký BiS item ktorý by padol , ked som v nejakej guilde som lojálný , ak je sa vyskytnú problemy...
Do dalšej guildy sa mi nechcelo hlásiť , neskôr som si kúpil rogunu tu na ali že si znova skúsím ešte túto sezonu zaprogresovat za rogunu .

Momentálna guilda - IT SUX TO BE YOU - Možno ju niektorý zvás poznajú , PvP guilda . Nevravím že je zlá , no nič sa vnej nedeje , občas 2 až 4 členovia lognu do hry inak nič , žiadne BG premade achiev runy ... ani tie menšie guildovné ICC runy , ktoré by sa dali v pohode zložiť . Tým pádom momentálne nevyhovuje mojim záujmom preto sa hlásim kvám

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?

World

Proč chcete jít právě do <SFU> ?

Schopná guilda s dobrým progresom a s dobrým menom

Koho znáte v <SFU> ?

Akxutiska , Kidman - arena partaci
Javierka - neraz som sa zapotil v arene proti nemu , ked som hral priesta .

Co nám můžete nabídnout?

Aktivitu , moje skúsenosti / schopnosti , ešte stále chuť progressovat aj ked je endgame :D a hlavne lojalitu .

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?

áno , no nemám sluchatka teraz :D

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Emureqt - rog / ??? - +900gs - 1 hodina do týždna
Salumaee
[ SFU Clen ]
Class:: Rogue
Kontaktovat uživatele:

Re: Emure -assa rogue

Příspěvekod Salumaee » úte 21. led 2014 13:45:34

Ten BiS eq se mi nezdá v pořádku. Proč 3 x T10 ? Trinket by se taky našel lepší...
Neplánuješ změnu profky pro lepší boost ?
emure

Příspěvekod emure » úte 21. led 2014 14:34:43

Tam som sa sekol steou hedkou ked , jasne ze 4x T10 , a profky planujem ENG spravit , no momentalne niesu goldy
Praedator
[ SFU Clen ]
Class:: Hunter

Příspěvekod Praedator » úte 21. led 2014 15:31:39

Bol som s ním ICC 10 (ako je vidno zo screenov :D ) čo sa týka jeho, tak problémy neboli, akurát čo sa týka dmgu, tak okrem toho Festra, kde za nás točí gear to bolo slabšie -> väčšinou sa držal v dmgi okolo môjho 5.4kGS alta huntra, záleží od bossa... takže podľa mňa by sa z tej roguny dalo vytlačiť viac :)
Obrázek
emure

Příspěvekod emure » úte 21. led 2014 15:39:52

Jako korý boss , na marrowgarovy som nemal ten haste totem (tiez pvp talenty :D ), na lady kvoli switchu to neni zrovna boss pre assa rogunu . Treba zobrat do uvahy ze ten rogue je aj dost závsli od supportu ... jako no zbytočne budem hovoriť , na raide by som asi ukazal viac :)
Darkal
Class:: Priest

Příspěvekod Darkal » úte 21. led 2014 15:53:30

Za mě pro, jelikož v arenách ví o co se jedna a i potočit vie na to že má fury gear O.o :) Takže jsem pro test raid :)
Obrázek
Obrázek
GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » úte 21. led 2014 18:01:39

Vypada ze tomu docela rozumi, urcite bych ho posunul na test raid at vidime co dovede (pokud pro nej ma RL misto) a Emure... odloguj se priste prosimtebe v PvE gearu dik.
Salumaee
[ SFU Clen ]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Salumaee » úte 21. led 2014 18:49:29

emure píše:Tam som sa sekol steou hedkou ked , jasne ze 4x T10 , a profky planujem ENG spravit , no momentalne niesu goldy

OK, ale furt to ma do BiS daleko (waist, wrist, trinket, feet).
Jak oduvodnis ty talenty co mas, jelikoz nejsou "standard" ?
emure

Příspěvekod emure » úte 21. led 2014 19:09:05

Boty sa ešte dajú vymeniť , pripúštam . Wrist je jediný hastovy bez arp , waist to je tiez jediny co ma haste .
Ohladne trinketov , čo by si mi odporučil ? respektive ktore su podla teba lepšie ?

tiež talenty ? čo sa ti zdá na nich neštandartné ?
Salumaee
[ SFU Clen ]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Salumaee » úte 21. led 2014 19:36:55

Kdyz ten item ma ArmPen neznamena ze neni BiS, ArmPen ti taky prida dps... Muzes se podivat na moje armory, mam BiS :lol:.
A k tem talentum... vseobecne zname je, ze top dps talenty jsou s 3ma pointama v Lightning Reflexes, ty co mas ty jsou druha mozna varianta, kterou sem taky mival/zkousel hlavne pri low eq, zkusim je otestovat na pristim raidu, ale meli by bejt slabsi.
emure

Příspěvekod emure » úte 21. led 2014 19:43:58

Prave pozeram , jako jo vím o tom že sa jede aj ten haste , no na pri mojom geare preferujem ten build co mám . Ten tvoj gear pravdaže to už je o niečom inom no :D
Salumaee
[ SFU Clen ]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Salumaee » stř 22. led 2014 14:57:04

Tak parada, dulezite je, ze mas poneti o jine variante.
Za me PRO.
emure

Příspěvekod emure » stř 22. led 2014 19:34:04

Dnes od rána som spamoval predaj roguny , aby som nikoho nezmiatol o mojom záujme
o vstup do guildy , záujem stale mám . Jediné čo som spravil je že som predal svoju starú
rogunu a kúpil novú s lepšími profesiami (JWC / ENG ) s lepším gearom jak v PVE ( 6000gs + dbw , dc , wfs , token )
tak aj v PVP . Talenty / gemy / enchy doriešim ešte pred test raidom .
Darkal
Class:: Priest

Příspěvekod Darkal » stř 22. led 2014 20:11:52

Aspoň mi v areně nebudeš chcípat na 2 rány :D :D
Obrázek
Obrázek
emure

Příspěvekod emure » stř 22. led 2014 20:15:40

myslíš tie 2 globaly čo som dostal od warra a bol som mrtvy ? :D už som full wf tak žiadny strach

ked tak zmažte ako off topic
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 22. led 2014 20:39:16

Minule som si logol atla a videl som ťa vo friendliste s note - Sunnyday - NINJA - takže máš tú smolu, že som si k tebe stihol hodiť note a pamätám si ťa (inak nevedel som prijsť na to, skade poznám ten hlas, keď sme boli nedávno tú 10-ku) asi 3-4 mesiace dozadu skladal ICC25 (bol vtedy v nejakej guilde, ktorú si založili v ten deň a v tom raide boli asi traja až piati) po prvom quarteri dal rollovať o itemy a keď on nevyhral DBW, a ľudia z jeho guildy nevyhrali Bryntrollu a marky, tak leftli a on si asi do piatich minút zmenil meno (vravím, máš tú smolu, že som si ťa stihol pridať a hodiť note ;) ) takže tak...

P.S.: PROTI!
Obrázek
emure

Příspěvekod emure » stř 22. led 2014 20:57:28

V mojej prihláške uvadzam , že na som prešiel z hordy na alianciu , rogunu som kúpil pred týždnom , dodám kludne log z aukcie . Pod nickom Sunnyday som nikdy nevystupoval , vždy som mal Emure . Pred 4 mesiacmi som mal asi prvý char na horde , kludne ti možem vyžiadať od TS teamu log postav ktore som tam mal . Tiež to nieje môj štýl jednania podla toho čo opisuješ ... Akxu už bol u mna na raide, , loot sa snažím rozdelovať spravodlivo a podla zásluh :]
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 22. led 2014 21:56:03

No ak je to omyl a ty si mal práve to šťastie, že si kúpil túto rogunu, tak beriem späť moje obvinenie, ale ako dôkaz (preistotu) by som ten log uvítal :)
Obrázek
emure

Příspěvekod emure » stř 22. led 2014 22:10:06

Cervenou vyznacená kúpa toho charu pod nickom Pellerqlawlq .
Pod tým rozpredávanie horde postáv , kedže som prechadzal
na alianciu . Pokial nestačí ako dôkaz screen , som ochotný ta
pustit na účet aby si si skontroloval log .

SCREEN
Spoiler:
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 22. led 2014 22:18:49

V poriadku, sťahujem svoju námietku ;) ostáva: neutral
Obrázek
emure

Příspěvekod emure » čtv 23. led 2014 22:35:18

Chcel by som sa spýtať čo si mám šetriť dalšie id kvoli test raidu :)
GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » pát 24. led 2014 13:43:55

Test raid ve ctvrtek 30.1. 2014 od 18:00 pokud proti tomu nekdo neco nema hlas se ve ctvrtek pred sestou hodinou vecerni postave Dropluk
emure

Příspěvekod emure » čtv 30. led 2014 21:33:14

Ospravedlnujem sa ale vecer okolo tej deviatej na test raide mi to padlo :( podarilo sa mi to nahodiť až teraz .... Každopádne dík za kvalitny raid :)
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » pát 31. led 2014 16:56:03

emure píše:Ospravedlnujem sa ale vecer okolo tej deviatej na test raide mi to padlo :( podarilo sa mi to nahodiť až teraz .... Každopádne dík za kvalitny raid :)

Neviem čím to je, ale čo tak sledujem po mojom návrate k wow tak viacerým novým ľuďom v poslednej dobe akosi blbnú routre alebo asi ich provideri nechcú aby za compami toľko sedeli :D
Človek by sa už na Testraide mal hodnotiť aj podľa toho aké stabilné má internetové pripojenie. Nielenže to padanie netu predlžuje raid, ale dovoľujem si tvrdiť že potom aj celkovo znižuje úroveň celého raidu.
A nielenže ti to padalo, ale nebol si ani pripravený na test raid. Prepáč ale nemať na ICC25 flasky na AP je dosť fail podľa mňa, tobôž keď sa máš predviesť v čo najlepšom svetle.
Navyše som ti ju tradoval ja, a to som tank. DMG som ani tak nesledoval. Na Valithrii si tam začal vykrikovať na TS jak pojašený keď RaidLeader linkol do rozdelovania lootu leathrové
wristy na heal a ty si začal splietať že nemáš offhandu pritom sa o ňu ešte nerolovalo. Za mňa NEUTRAL.
emure

Příspěvekod emure » pát 31. led 2014 17:26:52

Ten router no to bol castejšie moj problem , niekolko krát mi padol a teraz castejšie blbne , čo najskorej vymením . Ktým flaškam , ja viem
bolo to blbé že som to nemal , no ja som nemal goldy skoro ani na glyph a retalent , kedže som začinal s goldamy teraz od 0 a nebol čas
farmiť (už mam 5k na flašky takze už nebudem mat problem :D ) , tesne pred raidom som stihol splašit nejakych 300g no na flašky sa už
zabudlo :/ . S dmgom som sa drzal pri vaších rogunach +/- 800dps kvoli tomu že som ešte nemal off handu (2x Heartpierce) , na tej valithrii
som naklikol zlý item v chate :D sa ospravedlnujem .
Tygricka
Class:: Mage

Příspěvekod Tygricka » stř 05. úno 2014 17:38:29

Výrazně proti
1)Složit si sám raid ikdyž máš u nás přihlášku
2)Píšeš v přihlášce, že máš 11/12 hc 25man Progress, ale na random raidu nekousneš a řekneš na mumblu, že jsi nevěděl, že se kouše vícekrát jak jednou. Bohužel jsi nekousl ani jednou. Lhals nám s tvým progressem. Myslím, že můžeme být rádi, že ti to padlo.
Obrázek
emure

Re: Emure -assa rogue [NEPRIJATY]

Příspěvekod emure » čtv 06. úno 2014 7:24:35

1)Nejaký problem vtom že som si zložil world raid aby mi neprepadlo ID ? prepač ale po test raide som nedostal celý týžden žiadne info
že mam ist na nejaký další test raid , jediný kto sa mi za ten čas vyjadril na prihlášku bol Morgulus
2)Queena a kusanie - nepovedal som ze som nevedel ... ved som tam druhy krat kusal SH priesta , treti krat jak som sledoval čo robí raid mi to ušlo ...
S progressom som neklamal , stačí kontaktovať jedného z officerov Exodusu :)
Naposledy upravil(a) emure dne čtv 06. úno 2014 8:03:38, celkem upraveno 1 x.
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » čtv 06. úno 2014 7:58:07

1) áno, je to problém. Kontaktoval si niekoho ohľadom prihlášky, keď sa tu nič nedialo? Nie. Snaha nulová.
2) *mi neprepadlo
3) ................
emure

Příspěvekod emure » čtv 06. úno 2014 8:14:08

1) Nie nekontaktoval , myslel som že to tý komepetentný vidia že je tu otvorená prihláška a že sa knej asi treba vyjadriť , nepovažoval som
za potrebné si niekoho dohladavať ešte kvoli tomu , Geegeeho mam v priateloch , chcel som mu napísať kedže je class leader ale asi sme
sa minuli .
2) fixd

Takže ak je problém to že som nikoho nenahánal k uzatvorení mojej prihlášky a trpezlivo som čakal či sa vyjadríte , následne mi tu napíšete
že som si zložil raid a že som to nemal robiť ... ako sorry , forum som každý den sledoval 4x do dna minimalne , stačilo napísať "odlož si zase
ID na štvrtok" a mohol som to icc kludne s altom .
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » čtv 06. úno 2014 8:30:38

Ne, problem byl jinde, raid nas nepalil ze sis ho slozil. poradime se a dame ti vedet proc

Edit: spis sem mel na mysli, ze to musime sformulovat nejak rozumne
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
emure

Příspěvekod emure » čtv 06. úno 2014 9:03:43

@Yoshimo - dakujem , v podstate to ani nemusíte , to proste lockni s verdiktom neprijaty :) z mojej strany
záujem po tomto už tiež nieje

Dakujem za test raid a za váš čas :)
Tygricka
Class:: Mage

Příspěvekod Tygricka » čtv 06. úno 2014 17:27:45

emure píše:@Yoshimo - dakujem , v podstate to ani nemusíte , to proste lockni s verdiktom neprijaty :) z mojej strany
záujem po tomto už tiež nieje

Dakujem za test raid a za váš čas :)

Ještě aby jsme se o tebe zajímali Obrázek
http://i61.tinypic.com/245zd46.jpg
Obrázek
emure

Příspěvekod emure » čtv 06. úno 2014 17:33:04

Hmm , ako som naznačil prechodzom príspevku , nemám už zaujem o vstup kvam do guildy ... a ešte je tu par okolností , prečo chcem rogunu
predať ... takže nechápem tvoj post :)

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”