Fury/Protection Warrior [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Dexxi
Class:: Warrior

Fury/Protection Warrior [NEPRIJATY]

Příspěvekod Dexxi » stř 12. úno 2014 11:59:49

Nick : Dexxi
Level : 80
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Dexxi
Talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Hyperion&cn=Dexxi&gn=Knights+of+Czech
Main Specc : Furry 6071 gs http://screenshot.cz/RHI4G/
Off Specc : Protection 5870 gs http://screenshot.cz/SST06/

Vypište svoje alty
Class: Shaman
Level: 80
Zameranie: Restoration 5990gs
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Chainmaster
Talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Hyperion&cn=Chainmaster

Vypište svůj progress na Twinstaru: ICC 10 HC 11/12 ICC 25 HC 10/12 (Guild kill Sindragosa 25 HC Knights of blood Oath - Horde)
Aliancia Pug Whand - ICC 9/12 HC , RS 25 4/4

Definujte svůj PvE skill: Definuje sa velmi lahko ale koná sa velmi tažko , to znamená byt očamy a ušamy všade a maximalizovat svoje skusenosti .

Váš raid time? každý den po-pia : od 15:00 do 24:00 So-Ne : Nepretržite

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? S WoWkom som začal cca pred 6 rokmy na servru posterus kde som sa stal člen Top guildy(serious company) v ktoréj som posobil dost dlho ,dalej som hral na defendri BG/Fun s pár ludmi z posterusu a pred wipom serveru sme sa podaktorý presunuly na tento server kde sme začaly odzačiatku ale guilda sa rozpadla vdaka RL z twinstaru .
Posobil som ešte v jednoem guilde s nazvom Knight of Blood Oath(horde) kde som hral ešte za R druida s pokoreným Guild killu Sindragosy na 25 HC ale po nejakom čase som guildu leavol vdaka ludom ktorým typu slovo progress nič nevravel .

Co nám můžete nabídnout? Možem Vám ponúknut stálu účast na raidoch ,skusenosti ,support do raidu a maximalizáciu DPS .

Koho znáte v <SFU> ? Zatial nikoho ale dosti sa stretávam s ludmi na world raidoch .

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Google , vlastné skúsenosti . Ohladne wowka to bolo zapríčinené spolužiakom na strednej škole.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Serious Company - posterus (horde) wipe serveru prechod na twinstar
Serious Company - twinstar (horde) spojenie s prognosis negative
Knights of Blood Oath - twinstar (horde) spojenie s optional

Moja rotácia/Class: Takže k rotacii - Heroic strike/cleave podla toho či je nablizku single /multi targets .
Inak držím celý fight na bossovy Heoric strike ,Bt, Ww, Slam po procnutí Bloodsurge a stance dance na rend .
Dalšie abitity ako Execute použivam výhradne ked mam dostatok rage-u a stackujem SA pokial nieje P-warr v raide. Dalej ability typu Death wish a Recklessness zapínam pár sekund do pule pokial Tank nemá problém z threatom + Piercing Howl abilitka velmi užitočná na ICC sezone kde je treba spomalit addky (napr . u Lady ,GS, DBS , valithria a LK valkyry ) .Dalej vytalentovaný Intercept s Heroic Fury k pohyblivosti v niektorých situáciach .
Najdoležitejšie staty je mat hit cap 5% + talent (dokopy 8%) a expertise cap 26 Tj. 6,5% (214 expertise rating),
dalej staty ako Armorpenetration je hard cap 1400 (100%)
taktiež jeden z najdoležitejších statov u fury warriora . Dalšie staty ako crit strength až po dosiahnutí ARP .

PC : CPU - Intel Core 2 ( 6600 /2,40GHz )
GPU - NVIDIA GEFORCE 8400
RAM - 3GB
Internet : T-com Turbo 3 ,
Download - 10Mbit/sec (1,2mb/sec)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky: 5 rokov som používal Teamspeak , sluchdla mám, ústa mám a nehambím si ich otvorit !

Proč chcete jít právě do <SFU>: Od Vašej guildy očakávam hlavne pofesionalnu komunitu , vedenie a ludí s kvapkou rozumu .
Myslím si že mám na to stát sa jedným z Vás a reprezentovat Vašu guildu v dobrom mene .

Jak jste se dozvěděli o <SFU> : Dozvedel som sa o Vás na World raidoch a na twinstar forume .

Napište nám něco o Vás : Moje meno patres mám 22 rokov pochádzam z Trenčianského kraja . Co sa týka progressu , nemám s tým problém + rýchlo sa prisposobujem a učím .

PS: čo sa týka shamana neni problém ho v dohladnej dobe prehodit k druhej frakcii.

Tak to je všetko odo mna pokial by boli nejaké otázky,pripomienky,kritika s Vašej strany rád zodpoviem / vysvetlím . ;)
umad
Class:: Paladin

Re: Fury/Protection Warrior

Příspěvekod umad » stř 12. úno 2014 15:58:16

Morgulus
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Morgulus » stř 12. úno 2014 19:58:20

Dexxi píše:Proč chcete jít právě do <SFU>: Od Vašej guildy očakávam hlavne pofesionalnu komunitu , vedenie a ludí s kvapkou rozumu .
Myslím si že mám na to stát sa jedným z Vás a reprezentovat Vašu guildu v dobrom mene

Myslíš že ty máš kvapku rozumu keď máš prihlášku vo viacerých guildách? Navyše sme teraz dobrali fury warra a nemyslím že by bolo ďalšieho treba. PROTI.
Dexxi

Příspěvekod Dexxi » stř 12. úno 2014 20:04:30

Je na tom niečo zlé že som sa snažil dostat do inéj guildy ? Ak je na tom niečo zlé tak mi vysvetlite čo ?
+ v Nábore máte otvorený nabor pr F warriorov ak sa nepletiem !
Dexxi

Příspěvekod Dexxi » stř 12. úno 2014 20:06:05

Je na tom niečo zlé že som sa snažil dostat do inéj guildy ? Ak je na tom niečo zlé tak mi vysvetlite čo ?
Jelasha
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Jelasha » stř 12. úno 2014 21:24:10

No nevim warovi nerozumim, ale nemam z tebe nejlepsi pocit ... Nekolik prihlasek to nevypovida o tom, ze bys o nasi guildu mel nejaky velky zajem ;) ... Mozna kdybys to dokazal SLUSNE a dobre oduvodnit a vysvetlit zmenila bych nazor zatim PROTI.
1010 101 1100 1 10011 1000 1 :roll:
Spoiler:
Pouzij anglickou abecedu (26 znaku) a dvojkovou soustavu .... 8-)
Dexxi

Příspěvekod Dexxi » stř 12. úno 2014 21:59:30

Dexxi píše:Je na tom niečo zlé že som sa snažil dostat do inéj guildy ? Ak je na tom niečo zlé tak mi vysvetlite čo ?

Btw, čo som napísal neslušne ? Je to stručná a jednoducho podhopitelná otázka na telo .... s tým že mám 2 týždne prihlášku v inej guilde , neznamená to že nestojím o inú guildu . :)
Arowist
Class:: Priest

Příspěvekod Arowist » stř 12. úno 2014 22:19:38

Jde o to, že se hlásíš do více guild a v podstatě se nestaráš kam tě vezmou. Hlavně, že te vezmou do nějaké guildy.

A nelíbí se mi tvůj přistup k test raidum u Exalted. Chápu, že ti v pátek řekli ať v sobotu jdeš raid a nedorazil jsi. Přeci jen kdo o víkendu je doma :) Ale, že jsi se jim neomluvil a neusiloval dál se mi vůbec nelíbí. Za tento přístup a za vícero příhlášek dávám proti
Dexxi

Příspěvekod Dexxi » stř 12. úno 2014 22:25:08

Omyl písal som raid leadrovy (terrenasovy) druhý den , neodpisoval , ignoroval alebo bol afk . Tak nebol další dôvod usilovat sa o priazen do guildy ked ti RL neodpisuje na PM .
Jelasha
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Jelasha » stř 12. úno 2014 22:29:19

Dexxi píše:Omyl písal som raid leadrovy (terrenasovy) druhý den , neodpisoval , ignoroval alebo bol afk . Tak nebol další dôvod usilovat sa o priazen do guildy ked ti RL neodpisuje na PM .

I RL jsou lidi a afkuji ... Chce to vetsi usili z tve strany ;) urcite bys vymyslel jiny zpusob jak kontaktovat guildu a informovat, ze neprijdes nebo proc si neprisel.
1010 101 1100 1 10011 1000 1 :roll:
Spoiler:
Pouzij anglickou abecedu (26 znaku) a dvojkovou soustavu .... 8-)
Dexxi

Příspěvekod Dexxi » stř 12. úno 2014 22:37:00

Ja si myslím že som sa usiloval na dost velkej urovni ked mi počas dvoch týždnov neodpisoval ingame na niektoré otázky týkajuce sa prihlašky ...
tým pádom človek so záujmom o prijatie do guildy ma pochybnosti a stráca dôveru a úsilie . :)
Terrenas

Příspěvekod Terrenas » stř 12. úno 2014 22:43:02

Pardon, že sa Vám tu do toho miešam. No za prvé, kedy si ma prosím,kontaktoval, že neprídeš na test raid ? (-1 pre teba). Za druhé, čítal si keď ti moji membrovia písali, že mám problém s netom a týždeň som tu neni ? Toľko k tomu. Tvoj prístup sa mi vonkoncom po tomto nepáči.
Dexxi

Příspěvekod Dexxi » stř 12. úno 2014 22:55:31

Takže písal som ti den potom alebo až dva dni . Dalej -1 pre teba nikdo mi nič nepísal tak si aspom nevymýšlaj .... a určite týžden si nemohol byť bez internetu kedže som ta tu videl dosti často ingame .
Tolko k tebe .

+ je divné že neodpovedáš na otazky ingame v polhodinových intervaloch :))
Terrenas

Příspěvekod Terrenas » stř 12. úno 2014 22:58:56

Nemám slov :) chlapci a holky Gl pri lockvaní :)
Terrenas

Příspěvekod Terrenas » stř 12. úno 2014 23:15:28

Tak ešte posledná vec. Dotyčný ma práve kontaktoval v hre a porozprávali sme sa. Vysvetlili sme si nedorozumenie a ospravedlnil sa mi. Píšem to tu hlavne preto, aby som nijakým spôsobom neskazil reputáciu. Tak je to už len na vás. Veľa šťastia.
Athena

Příspěvekod Athena » čtv 13. úno 2014 5:48:49

Vubec nevim co tu řešíte za formality, uzavírám.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”