Class/ main spec:Paladin/holy
Věk:17
GearScore:Nedávno jsem doexpil,takze moje gs se pohybuje okolo 5300.Musel jsem to sbírat ve world raidech(ty casto stojej za to

Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Confixx
FPS: Na raidech 25 mívám běžně 50-60fps,jak kdy.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?Wow hraji,abych nelhal,cca 5-6 let,nevzpomenu si přesně
Moje začátky se odehrávájí na jistě známém serveru,Narniasu.Je to opravdu dávno ,ale vím přesně,že paladin mě už zaujal na pouhém obalu hry

Takže když to shrnu odprogressoval jsem si vsechny TBC dungy s vyjímkou swp,až po ICC.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)Jelikož jsem na Gymnáziu a se školou zaplat pan bůh nemám problém,můžu v podstatě kdykoli.
Definujte svůj PvE skill:Samolibost nemám zrovna v oblibě,ale když musím,tak musím

Co se týče paladina,tak zkušený jsem.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit):No tak o tom jsem se v podstatě zmínil v otázce ohledně wow historie,ale můžu zajet více do detailů.Moje prvni postava na twinu byla necekaně paladin, za kterého jsem odchodil NAXX,OS,EOE,UD.Bohužel poté jsem měl roční pauzu a postava mi byla smazána.Z hvězdiček,které jsem dostal od bratra,jsem si koupil priesta a s nim odchodil TOC 10,25, ICC za nedlouho jsem si uvědomil,že jsem udělal chybu a měl jsem si koupit paladina no a v té chvili jsem se dokopal k tomu,že si paladina vyexpím,sice nerad,ale presto.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )https://imageshack.com/i/n1vd3oj ...Omen(hlídaní agra),DBM(k nemu se nad ani nemusím vyjadřovat

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Internet,videa ostatních paladinů a já samotný

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:Jelikož jsem doexpil,a vyjadruji se k tomu o něco výšše,není zapotřebí odpovídat

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z fora

Proč chcete jít právě do <SFU> ?Asi touto odpovědí nebudu nijak zajimavý a odlišný od ostatních zajemců,ale miluju uspěch a to do slova,jak v životě ,ve hře,no,zkrátka všude.
Koho znáte v <SFU> ? Zatím nikoho,ale rád bych poznal.
Co nám můžete nabídnout? Ochotu pomoct ostatním hráčům,učast,nefailování na raidech a mnohem víc.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?ANO,I přestože jsem hodně komunikativní člověk, po většinu času bohužel mikrofon mít zaplý nebudu.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)Žadné nemám.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:Mé jméno je Martin,je mi 17 let a pocházím z Prahy.Studuju sedmým rokem všeobecné gymnázium.Smozrejmě můj život se netočí jen u wow a věnuji se také svým kamarádům a rodině.Občas i nějaký ten sport,abych už uplně nezakrněl

Jsem z podstaty velký klidas a optimista.Vlastnosti, které mě charekterizují:Ambicioznost,cilevědomost,dochvilnost a trpělivost.
A tímto bych tuto přihlášku asi zakončil.
S pozdravem Martin(Confixx)
PS:Doufám,že vás moje přihláška neunavila,bohužel neumím psat krátké,jednoduché věty