Confixx - Holy Paladin [NEPRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Confixx
Class:: Paladin

Confixx - Holy Paladin [NEPRIJAT]

Příspěvekod Confixx » pát 28. úno 2014 21:18:30

Nick:Confixx
Class/ main spec:Paladin/holy
Věk:17
GearScore:Nedávno jsem doexpil,takze moje gs se pohybuje okolo 5300.Musel jsem to sbírat ve world raidech(ty casto stojej za to :lol: ),bohuzel naprostá většina guild kouká hlavně na gear score a ostatní důležitosti vynechává, díky tomu právě tohle gs :).
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Confixx
FPS: Na raidech 25 mívám běžně 50-60fps,jak kdy.

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?Wow hraji,abych nelhal,cca 5-6 let,nevzpomenu si přesně
Moje začátky se odehrávájí na jistě známém serveru,Narniasu.Je to opravdu dávno ,ale vím přesně,že paladin mě už zaujal na pouhém obalu hry :D , a tak jsem se ho rozhodl založit,právě na jmenovaném serveru Narniasu,tudíž za paladina už nějaký ten pátek hraju.Byli mezi ním samozrejmě občasné přestávky a sekundárně jsem se věnoval také priestovi,samozrejmě jak jinak,nežli holy/disco talentům :D.Dále po pádu Narniasu moje cesta smeřovala na server Equilibrium,kde jsem moc času nepobyl a jako každý hráč jsem si vyzkousel i par "stoprocentne fungujících" funnů :D a moje wow cesta skoncila zde,na Twinu.
Takže když to shrnu odprogressoval jsem si vsechny TBC dungy s vyjímkou swp,až po ICC.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)Jelikož jsem na Gymnáziu a se školou zaplat pan bůh nemám problém,můžu v podstatě kdykoli.

Definujte svůj PvE skill:Samolibost nemám zrovna v oblibě,ale když musím,tak musím :)
Co se týče paladina,tak zkušený jsem.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit):No tak o tom jsem se v podstatě zmínil v otázce ohledně wow historie,ale můžu zajet více do detailů.Moje prvni postava na twinu byla necekaně paladin, za kterého jsem odchodil NAXX,OS,EOE,UD.Bohužel poté jsem měl roční pauzu a postava mi byla smazána.Z hvězdiček,které jsem dostal od bratra,jsem si koupil priesta a s nim odchodil TOC 10,25, ICC za nedlouho jsem si uvědomil,že jsem udělal chybu a měl jsem si koupit paladina no a v té chvili jsem se dokopal k tomu,že si paladina vyexpím,sice nerad,ale presto. :D

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )https://imageshack.com/i/n1vd3oj ...Omen(hlídaní agra),DBM(k nemu se nad ani nemusím vyjadřovat :D),Healbot(případně grid),X-perl,Dominos a samozrejmě pro mě důležitý addon-pallypower. PS:je to trochu starsi UI.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Internet,videa ostatních paladinů a já samotný :twisted:

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:Jelikož jsem doexpil,a vyjadruji se k tomu o něco výšše,není zapotřebí odpovídat :)

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z fora :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ?Asi touto odpovědí nebudu nijak zajimavý a odlišný od ostatních zajemců,ale miluju uspěch a to do slova,jak v životě ,ve hře,no,zkrátka všude.

Koho znáte v <SFU> ? Zatím nikoho,ale rád bych poznal.

Co nám můžete nabídnout? Ochotu pomoct ostatním hráčům,učast,nefailování na raidech a mnohem víc.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?ANO,I přestože jsem hodně komunikativní člověk, po většinu času bohužel mikrofon mít zaplý nebudu.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)Žadné nemám.

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:Mé jméno je Martin,je mi 17 let a pocházím z Prahy.Studuju sedmým rokem všeobecné gymnázium.Smozrejmě můj život se netočí jen u wow a věnuji se také svým kamarádům a rodině.Občas i nějaký ten sport,abych už uplně nezakrněl ;).
Jsem z podstaty velký klidas a optimista.Vlastnosti, které mě charekterizují:Ambicioznost,cilevědomost,dochvilnost a trpělivost.
A tímto bych tuto přihlášku asi zakončil.

S pozdravem Martin(Confixx)

PS:Doufám,že vás moje přihláška neunavila,bohužel neumím psat krátké,jednoduché věty :D
Athena

Re: Confixx - Holy Paladin

Příspěvekod Athena » sob 01. bře 2014 11:49:32

Předem chci poprosit o strpení v průběhu přihlášky. Dnes odjíždím na dovolenou a nedokážu odhadnout dostupnost k internetu.

Píšeš, že jsi ambiciozní a cílevědomej. Nicméně postava této definici přímo odporuje.
Absence reputací, gemu, enchantu, profek - v průběhu týdne očekávám významný progres všech zmíněných bodů.
Z jakého důvodu musíš hrát s deaktivovaným mikrofonem?

Jak jsi na tom s časem toto úterý?
Confixx

Příspěvekod Confixx » sob 01. bře 2014 12:03:30

Absenci reputací,enchantů apod. bych odůvodnil tím,že jsem v minulých týdnech neměl tolik času,což pro ted už neplatí a důvody moji neaktivity jsou vyřešeny.
Pokusím se tedy strávit ve hře tento týden více času,abych zmíněné profky,repky dohonil.
Mikrofon abych se přiznal ani nevlastním.

V uterý,od kolik hodin?Ale čas bych měl.
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Příspěvekod Pepíkus » sob 01. bře 2014 14:44:23

Confixx píše:Mikrofon abych se přiznal ani nevlastním.

Healer bez mikrofonu? Dobrý vtip. Proti

(Mikrák sezeneš za 50-100kč)
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Confixx

Příspěvekod Confixx » sob 01. bře 2014 15:40:34

Mikrofon bych si teda mohl pořídit do zacatku Cata.
Kusmoo
Class:: Shaman

Příspěvekod Kusmoo » sob 01. bře 2014 18:57:47

Confixx píše:Mikrofon bych si teda mohl pořídit do zacatku Cata.

Fakt potřebuješ na koupení mikrofónu 2 měsíce? :D
Athena

Příspěvekod Athena » sob 01. bře 2014 19:04:46

Bez mikrofonu nelze dále pokračovat v přijímacím řízení. Pokud ho seženeš do týdne můžeme dále pokračovat v přihlášce. V opačném případě přihlášku uzavřeme a můžeš to znova zkusit s mikrofonem před CATA. Napiš prosím finální stanovisko.
Confixx

Příspěvekod Confixx » sob 01. bře 2014 19:09:22

Dobře,během přístího týdne ho sezenu...A jenom jedna otázka.Ptal si se me jestli mám v uterý čas,to díky test raidu? :)
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » ned 02. bře 2014 1:54:44

Bylo by lepsi nez na otazku odpovedet otazkou tak rovnou odpovedet
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Confixx

Příspěvekod Confixx » ned 02. bře 2014 10:11:25

Crafty píše:Bylo by lepsi nez na otazku odpovedet otazkou tak rovnou odpovedet

Asi jsi si nevšiml,ale odpovídal jsem na to uz výšše :)
Athena

Příspěvekod Athena » pon 03. bře 2014 19:08:32

Informuj hned jak budeš mít k dispozici mikrofon ;)
Athena

Příspěvekod Athena » sob 08. bře 2014 5:15:52

Týden je pryč, mikrofon nikde, pohádky je konec.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”