Nick:Mejpoo
Class/main spec:Affliction warlock
Vek:23
GearScore:6250 +- (neni to presne nemam ten addon)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &gn=BaNisH
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? no wow hrám už od čias keď sa hovado písalo z makkym i ..ale ne hrám od prvých patchov je to +- 8 rokov prešiel som si od Pretbc až po wotlk.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) Prakticky mne vyhovuje hocikedy až na každý druhý týždeň štvrtok a piatok to mam poobednú prax do 19:00. ale kôli guilde dokázal by som ručne stručne majsterke vysvetliť zač je toho lokeť xDDD
Definujte svůj PvE skill:Na túto otázku neviem ako mam odpovedať neviem či čakáte že napíšen že som God of gods alebo dačo také,ale v skratke ovládam svoju classu celkom dobre a snažím sa tažiť z môjho gearu maximum čo to ide

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)Napíšem iba twin. Icc10 12/12normal 11hc prečo sme nedali licha ? no dôvod bol jednoduchý v guilde sme fungovali na stable grupách a dá sa to tak povedať že v tom istom stave sme sa stretli pred lichom asi iba raz.Na 25 mane mám 12/12 normal a na háce mam iba 9 ..sindru sme ako guilda nechodili kôli môjmu rozhodnutiu že pokial nebudeme mať ful guild raid nepôjdeme sindru .(nechcel som dopustiť aby sa stalo že niekdo z worldu vyhrá HC trinkety nedajboh Marky ktoré pre nás boli v tej dobe dost vzácnek k vzhľadom nato že sme dávali iba 2 Hc Markových bosov)
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:http://tinypic.com/view.php?pic=2h6fqxe&s=8#.UxG9LoWYvcs a addony mám:DBM,Omen,omnic,recount,a debuf filter kôli dotkám a debafom.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Tak moje zdroje boli iba 2 a to boli nasledujúci hráči Sataninside a Lagijax + hráči s ktorými som konzultoval napr Arwynka.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodfúha tato otázka je na hódne dlouho ale pokúsim sa to dako zkrátit keď tak som ochotny na TS..takže tu na twine som expil guildy vktorych som bol myslim že su nepodstatne neprogresovalo sa tam.KeĎ som doexpil pridal som sa do guildy Guard of dark kde som sa moc neohrial lebo progres beastov v tocku to neni také mejpovské xD,dalej som išel do guildy Guard of Dakeness ,a áno je to dost podobný názov ,,,otial som sa veľmy rýchlo zdekoval a založil si svoju guildu na počesť guilde na AA som pomenoval Dark Effect !!!!!!!!kde sme zotrvali vcelku dost dlho až prišiel jeden nemenovaný Cala a pretiahol ma na Ally kde som sa dostal do guildy Independent všeci vieme ako to skončilo, rozhádal som sa z vedením a prešiel som speť na hordu kkde sme sa stretli stara partia a dostali sme sa do guildy Wellmasters of warcraft (pred tým než sme do nej prišli dávali 9/12 Normál )z mojimi ľuďmi sme tu guildu potiahli na licha normal a 9 HC bosov ,po čase som si všimol že leader si dával DKp len tak a keď som sa ozval že sa mi to nepáči tak som od panicov dostal nálepku ubrečeny KID tak som sa zobral zbalil si svých 5 švestek a Spravil si guildu BaNish kde dávame to site čo vo wellmástroch až na časový interval nesme tam 6 hodin a dostávame sa k záveru ..po veľmi opakujem po veľmi dlhom rozhovore z Athénou som sa rozhodol si podať ku vám prihlášku

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?Už od dôb AA a je tam veľa ľudí ktorých poznam niektorých aj osobne

Proč chcete jít právě do <SFU> ?Prečo ?chcel by som trošku postúpiť v pve mna ani neláka tak ten gear alebo dačo take ale ta profesionalita tých raidov .
Koho znáte v <SFU> ? Kým začať:Crafty,Athéna,Ory(aurélia),Detharg,Thralisko,Mordžajlus xD,mellys,arwynka,toffifééé,bjutina,Márty(mage,viem že nehrá ale znám ho xD)Sataninside,Bohuška a mnoho dalšich ak som dákoho zabudol omlúvam sa

Co nám můžete nabídnout?Humor na team speaku xDD, a počas raidov slušnú PVe úroveň +mam JWC xDDDD robim gemy
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?Áno mam a použivam

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)No mám DK tank 80(Mejpo),Hunter 80(Mboltn ,pretože How can we be lowers )