REMESME - Priest [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Remesme
Class:: Priest

REMESME - Priest [NEPRIJATY]

Příspěvekod Remesme » úte 04. bře 2014 17:34:30

Nick: Remesme
Class/ main spec: priest shadow
Věk: 23
GearScore: 5283 (5 WF itemov)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Remesme
FPS: 7

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: wowko hrám 3 roky okolo začínal som na mistiqu kde som hral až doteraz hral som v gildách prvej si už meno celé nespomeniem.. :) z gildy som odišiel lebo GM prestalo hrať :) za začali tam vládnuť primáty moja druhá gilda bola Amanare celko schopná gilda s pár vpohode hráčmi :) a asi s 3 zakomplexovaními deťmi :)
bolo to tam v pohode ale nás tam bolo málo schopných nevedeli sme poriadne zložiť 25kové raidy... tak preto som aj stade odišiel... moja posledná gilda bola Vir-Aeternum best ally gilda :) 2 naj na servery :) icc 25 dole aj 10 icc dole normal hard 10 dole pri tom som nebol :/ a RS 10 HC dole to už som nehral..
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od 16:00 do 00:00 a tak aj v ostatné dni :)

Definujte svůj PvE skill: fuha tak stále sa niečo dá naučiť nikto učený z neba nespadol :) tak cca ovladam pol všetkých classov na wowku na kvalitnej úrovni :)

Vypište svůj progress na Twinstaru: expil som paladina ktorého som vymenil na 77 lv za 80 mage a toho som vymenil a priesta :)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:http://tinypic.com/r/t5n5z8/8

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: wowhead a členovia gildy

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Amanare málo hráčov namyslenosť 14 ročného decka čo bol officer a GM s ním nič nerobil ťažko zložitelné raidy 25kove 2. gilda Vir Aeternum hrával som tam za locka ktorý ma po 2 rokoch omrzel... tak váš main jediný chodil na raidy gildovné iba ak sa niečo občes zložilo pre alty tak ste ích prevetrali gildovne. Chcel som si zmeniť priesta na maina a zatrhli mi to a pri tom sme hladali priesta.... tak som prestal na čas hrať.... a odišiel som od ních ako aj zo serveru.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? z wordu pítal som sa ktorá gilda je najlepšia.. :) a potom som vydel že prímate tak som uvidel šandu :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ? hladám gildu kde nebudem musieť waipovať na somarinách a progressovať budeme :) v pohode koletív ktorí majú zapálenie pre progress velký :)

Koho znáte v <SFU> ? no zatial nikoho ale odporučil ma sem Joul po našm vzájomnom rozhovore :)

Co nám můžete nabídnout? tak to čo aj vy mne hádam kvalitkého parťáka do raidov, dungov achievov a podobne priatelského človeka so zmyslom pre humor )

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? mám TS3 aj mumble a mám aj slúchatká s mikrofónom :)

Vypište svoje alty (stačí level 80): zatial mám iba svoj poklad :) jeden :)

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Volám sa Ľuboš som z LV zo Slovenska :) mám rád hokej wowko :) svojích priatelov a pekné ženy :)
Remesme

Re: Remesme Shadow/Discipline Priest

Příspěvekod Remesme » úte 04. bře 2014 20:52:20

Prepačte zabudool som tam dopísať že tu hrám od včera za toho priesta tak preto ani hit cap nemam.. a bude cataclysm a tam sa stratí to že nemám eqip velmo rýchlo :)
Tygricka
Class:: Mage

Příspěvekod Tygricka » úte 04. bře 2014 22:24:38

Podle mého názoru nemá cenu brát někoho s 5*** GS a k tomu 5PvP itemů bez kterých by byl na úrovni ulduaru na konci wotlk. Minimálně 5IDček nám nebudeš žádným přínosem, akorát budeš stahovat raid pod úroveň. Možná jsi dobrý, ale to bych otevřel až na cataclysmu novou přihlášku. Takže sorry ale na WOTLK datadisku PROTI
Obrázek
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Příspěvekod Pepíkus » stř 05. bře 2014 2:15:12

Proti.

Tvoje přihláška mě vůbec neoslovila. Cata s povoleným expením bude až na konci dubna/april (kdo ví, jestli vůbec), tedy až za necelé 2 měsíce. Do té doby nám nemáš prakticky co nabídnout. Tvoje postava je absolutně nepoužitelná a to že si začal hrát teprva od včerejška mě opravdu nezajímá. Mít full profese, reputace, enchy, gemy se bere jako samozřejmost. Nelíbí se mi tvoje scary UI s nízkým rozlišením, kde vidím akorát addon DBM a chat okno do půlky obrazovky, takový screen je mi upřímně k prdu, potřebuju nejlépe přímo z raidu v combatu. Píšeš že máš 7 fps, to nechci potom vidět jak to bude vypadat na Cata. Nelíbí se mi jak často měníš classy, podle toho co tě zrovna přestane bavit.

Dám ti malou šanci ještě odpovědět na otázky:
1. Jak sleduješ dotky na targetu, máš na to nějaké pomocné addony?
2. Nevidím tam žádné macra, používáš nochanneling macra?
3. Keybindy jsou skryté, nebo spíš klikáš na ability pomocí myši?
4. Jak dlouho hraješ celkově za priesta? Co všechno máš za tuhle classu odchozené? Professor, LK?
5. A co samotné Cata, máš s tímhle datadiskem nějaké zkušenosti, které by si mohl využít tady na Twinu?
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Remesme

Příspěvekod Remesme » stř 05. bře 2014 6:49:40

1. používam shadow timer
2. makra nemám
3. speli mám nabidované mišov hlikať v icc je šialenosť
4.hrám za neho cca 3-4 mesiace ale ovládam ho kvalitne dal som s ním Sindru za priesta sa lahko hrá :)
5.skúšal so ice-wow a bol som aj na monstery ale raidy na 85ke som nešiel.
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod mellysko » stř 05. bře 2014 8:31:45

Remesme píše:5.skúšal so ice-wow a bol som aj na monstery ale raidy na 85ke som nešiel.

Promiň ale nevidím přínos jak by si nám mohl pomoc jelikož na wotlku už toho moc nezmůžeš a o cata víš okrajově tak ti musím dát Proti
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
KiDMAN
Kontaktovat uživatele:

Re: REMESME - Priest

Příspěvekod KiDMAN » pon 10. bře 2014 3:16:34

PROTI, UI mluví za vše + nevěřím tomu, že ty bindy jsou skryté.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: REMESME - Priest

Příspěvekod Crafty » pon 10. bře 2014 8:12:12

Obavam se ze nemuzes splnit vsechny nase pozadavky, proto davam neprijaty

pokud bys chtel dal na sobe pracovat, abys mel jednou sanci se knam dostat, tak me kontaktuj ingame a muzem na vsem zapracovat
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”