Class/ main spec: priest shadow
Věk: 23
GearScore: 5283 (5 WF itemov)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Remesme
FPS: 7
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: wowko hrám 3 roky okolo začínal som na mistiqu kde som hral až doteraz hral som v gildách prvej si už meno celé nespomeniem..

bolo to tam v pohode ale nás tam bolo málo schopných nevedeli sme poriadne zložiť 25kové raidy... tak preto som aj stade odišiel... moja posledná gilda bola Vir-Aeternum best ally gilda

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od 16:00 do 00:00 a tak aj v ostatné dni

Definujte svůj PvE skill: fuha tak stále sa niečo dá naučiť nikto učený z neba nespadol

Vypište svůj progress na Twinstaru: expil som paladina ktorého som vymenil na 77 lv za 80 mage a toho som vymenil a priesta

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:http://tinypic.com/r/t5n5z8/8
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: wowhead a členovia gildy
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Amanare málo hráčov namyslenosť 14 ročného decka čo bol officer a GM s ním nič nerobil ťažko zložitelné raidy 25kove 2. gilda Vir Aeternum hrával som tam za locka ktorý ma po 2 rokoch omrzel... tak váš main jediný chodil na raidy gildovné iba ak sa niečo občes zložilo pre alty tak ste ích prevetrali gildovne. Chcel som si zmeniť priesta na maina a zatrhli mi to a pri tom sme hladali priesta.... tak som prestal na čas hrať.... a odišiel som od ních ako aj zo serveru.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? z wordu pítal som sa ktorá gilda je najlepšia..

Proč chcete jít právě do <SFU> ? hladám gildu kde nebudem musieť waipovať na somarinách a progressovať budeme

Koho znáte v <SFU> ? no zatial nikoho ale odporučil ma sem Joul po našm vzájomnom rozhovore

Co nám můžete nabídnout? tak to čo aj vy mne hádam kvalitkého parťáka do raidov, dungov achievov a podobne priatelského človeka so zmyslom pre humor )
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? mám TS3 aj mumble a mám aj slúchatká s mikrofónom

Vypište svoje alty (stačí level 80): zatial mám iba svoj poklad

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Volám sa Ľuboš som z LV zo Slovenska