Holyhell - holy paladin PVP[Test/TS/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Holyhell
Class:: Paladin

Holyhell - holy paladin PVP[Test/TS/PRIJATY]

Příspěvekod Holyhell » ned 16. bře 2014 18:19:27

Nick: Holyhell

Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Holyhell

Alt: Panoramix (resto druid pvp 5966 gs)

Spec/class: Holy paladin

Věk: 23

GearScore: 6007

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? - (přestal jsem hrát aktivně wotlk od zaří)

S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Fenitarn, Varresh (jeden hráč)

S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? - (na trojky nebyl čas)

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2360 (myslím, že jsem to vytáhl i nad 2400, ale to jsem už nenašel screen)

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 1760 (Byli jsme asi do 40 aren, na trojky nebyl čas)

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Na koleji máme velmi rychlý net, tak tam by to šlo. Doma jen 512tku.

Je postava kupovaná (ano/ne)? Na 79 na začátku wotlku na twinu. (Palu jsem hral na jiným serveru na tbc.)

Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? ano

Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? s5 gladiator, pak jsme to moc nehrotili už s parťákem, tak už měli jen ty nižší tituly(Rival apod.)

Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Když to jde, tak ano.

Chodíte aktivně BG? Ano, do pauzy od wow(od září nehraju na wotlku), jsem chodil aspoň 3 bg za den.

Jste kolektivní hráč? Když jsem byl v AD Infinitum, tak jsem měl stále zaplý mumble a chodil jsem s guildou i hc/bg.

Koho znáte v <SFU>? Blecha, Arowist, oba znám právě z ADI

Předchozí guilda + důvod odchodu? Když nebudu počitát svoji skladovou guildu, tak Deathbringers. Důvod pauza s wow, po vrácení rozpad guildy. Z ADI jsem odešel po 2-3 měsiční pauze co jsem měl, důvod odchodu a pauzy byl jeden hráč P., Blecha bude vědět koho myslím a po pauze jsem se vrátil konečně k ali.

Co očekáváte od guildy? Pokud bych hral jen PVP, premade random bg a chození rated bg.

Zkušenosti s ostatníma classama? PVP resto druid, PVE warr, dk, shaman, druid, mage, priest. (Pokud jde jen o wotlk.)

Dodatek: Na twinu začnu hrát až se spuštěním cata a lokací.
Kalo
Class:: Death Knight

Re: Holyhell - holy paladin PVP

Příspěvekod Kalo » pon 17. bře 2014 22:36:58

Tvůj nick mi nic neříká, skóre žádné pro představu.. Bylo by fajn, kdyby se vyjádřil Blecha a Arowist, kteří by si tě mohli pamatovat z dob, co jsi aktivně hrál. Na cata máš v plánu hrát taky holy palu? Poslední otázka, co nám můžeš nabídnout a jak nás hodláš jako guildu reprezentovat?
Holyhell

Příspěvekod Holyhell » pon 17. bře 2014 23:32:15

Já jsem na world psal velmi minimalně, tak lidi co mě znají mě znají spíš jen z bg/aren nebo z guildy. Pokus jsi z Phobosu, tak nebyla ani možnost, když jsem v podstatě na hyperionu, ještě nehrál.

Na cata nejspíš budu hrát holy palu. Když jsem hral na ofi cata, tak jsem tam hral holy main a retri off pve spíš jen.
(Druida hraju díl, jak palu o trochu, ale od wotlku zatím maina sem měl vždy palu.)

Můžu nabídnout zkušenosti, který jsem získal na ofi.
Na ofi jsem hral asi dva měsíce na 4.0.6, k raidu jsem se nedostal, ale hcčka jsem si prošel. Areny jsme tam hrali s Fenitarnem a s low pvp/pve equipem jsem za ten necelý měsíc na 85 dali 1730+-. Kdyby jsme tam hrali delší dobu a stihli nabrat equip a pořádně se v žili do cata dopadlo by to líp.
Na 4.3.4 jsem si prošel nové hcčka a i Dragon Soul všechny bosse na lfr a normal(10man) za holy palu. (Mezi 4.0.6 a 4.3.x jsem nehral.)
Na twinu se pokusím o větší účást v premedu/world group random bg a v případě zajmu i rated bg.

Mohl bych guildu reprezentovat vysokým ratingem s Fenitarnem věřím, že se mi to podaří, když bude aktivně hrát. Hrajem spolu areny už od s5 s ním jsem získal titul gladiator a draka s5, to jsme byli velmi aktivní.
Dále v bg když jsem aktivně hral na twinu a i na ofi na mop byvá můj heal dobrým přinosem, někteří hráči se mě v bg kvůli healu drží celý bg a občas hráči mě i chvalí. :)
Enforcer
Class:: Warrior

Příspěvekod Enforcer » úte 18. bře 2014 23:20:53

Posunutý na 1/2 TEST

DÁTUM: 19.3 2014
DEŇ: STREDA
ČAS: 18:45

Potvrď svoju účasť. ENFORCER
Holyhell

Příspěvekod Holyhell » stř 19. bře 2014 0:18:55

Zítra mám povinnou přednášku do 18:30-19:00, podle toho jak nás půstí + asi 15 min než se dostanu na kolej.

Jak jsem psal v přihlášce, od zaří jsem nehral a budu si muset stáhnout a připravit wow do nb. Pokusím se to stihnout, ještě ráno před školou.

Každopadně se pokusím co nejdřív tu být.

Sám jsem zvědav na svůj výkon po těch měsících nehraní a ještě na notebooku.
Enforcer
Class:: Warrior

Příspěvekod Enforcer » stř 19. bře 2014 20:53:28

Posunutý na POHOVOR.

DÁTUM: 23.3 2014
DEŇ: NEDEĽA
ČAS: 14:00

Potvrď svoju účasť. ENFORCER
Holyhell

Příspěvekod Holyhell » sob 22. bře 2014 12:46:08

Ještě nevím v kolik pojedu na kolej, ale na 80% tu budu. Kdyžtak sem napišu.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”