Class/ main spec: Rogue / Assassination
Věk: 20
GearScore: 6345 GS (2/5 set), 6200 combat
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Tinko
FPS: 50-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Prvý krát som sa s WOWkom stretol ešte na základnej škole, kedy som bol "hrotič" Warcraftu 3 a Doty. Spolužiak prišiel s tým, že existuje takéto oRPG a ja som ho vyskúšal. Doteraz spomínam na to ako som so svojou úplne prvou postavou (Rogunou Orcom) doexpil lvl 30 neustálym zabíjaním centaurov v Thousand Needles na servery Valhalla

Už však na strednej škole som začal hrať na servery Anthoria, vyexpil som si tam celkom dve postavy (moja nevýhoda bola, že som tam začal hrať spolu s ICC sezónou) a to Rogunu a Huntera. Bol som ešte dá sa povedať úplne neskúsený, ale vyskúšal som šťastie prihláškou v guilde Champions of Light a ono to vyšlo. Zobrali ma pod svoje krídla, naučili ma veľa veciam a konieckoncov som bol pri firstkille Lichkinga. Anthoria dopadla tak ako dopadla a preto sme mali tri možnosti. Prvou bolo prejsť na twinstar, druhou bol server Soulwell, a treťou bol oddych od WOWka. Guilda si vybrala druhú možnosť, ja tú tretiu.
Po niekoľko mesačnej pauze, som dostal opäť chuť a tak som došiel pozrieť svojich kolegov na Soulwell. Hral som tam nakoniec Rogunu a Shadow priesta. Popri tom sa neustále začalo šuškať o tom, že na twinstari sa čoskoro začne ICC sezóna. V tej dobe som na twine nemal ani postavu, ani hviezdy a do expenia sa mi moc nechcelo. Našťastie sa našla u spolužiaka na účte jedna rogunka a tak som začal hrať súbežne so Soulwellom aj na twinstari. Svoje útočisko som našiel v guilde Ordo Satanas. Aremysa vtedajšieho GUM som poznal aj z RL a tak som sa k nim dostal. Zo začiatku ICC sezóny sa nám darilo skvele, normáloví bossovia padali ako na bežiacom páse. Problém však nastal s príchodom Heroic módu, kde sa ukázal skutočný "skill". Neustále neskoré dochádzky na raid, slabý výkon, nesústredenosť členov pri boss fighte, afkovanie... Tieto veci sa začali prejavovať až v takej miere, že GUM a pár ďalších členov vrátane mňa sa rozhodlo odtrhnúť od súčasnej guildy a prejsť ku konkurencii u Hordy, v guilde ktorá bola dá sa povedať najvýznamnejším ašpirantom na realm first - Cosmetic Wipes. Bohužial, osobné a školské problémy mi nedovolili byť pri tom... Teraz som však späť, silnejší, sústredenejší ako predtým, plný ambícií s prichádzajúcim Cataclysmom...
Váš raid time ?
Pondelok - 16:00 - 00:00
Utorok - 17:30 - 00:00
Streda - 18:30 - 02:00
Štvrtok - neobmedzene
Piatok - neobmedzene
Sobota - podľa dohody
Nedeľa - XXX - 00:00
Definujte svůj PvE skill:
Rogue, rogue, rogue... Venujem sa tejto classe už dosť dlhú dobu na to, aby som vedel čo mám robiť v akej situácii. Čo sa týka ostatných class hral som Shadow priesta. Ostatné classy, ktoré vymenujem viem iba základy: Hunter, Shaman, Druid, Warrior, Paladin.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Odprogressované mám ICC HC full, RS 25hc, TOGC 25...
Bohužial s Ulduarom mám iba základné skúsenosti
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Používam LUI, ktoré zahrňuje veškeré adony, ktoré vidieť na screene - bartender, prat, recount, grid, omen, fortexorcist
ďalej využívam DBM, Combowatch, Everyquest, Collectinator...
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Elitist Jerks, Aldriana Spreadsheet, Bnet fora
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Myslím, že som to dobre popísal v predchádzajúcom článku.
Champions of Light (anthoria) - koniec anthorie
Ordo Satanas - presun k horde
Cosmetic Wipes - presun guildy na offik
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Sledoval som váš progress na deimose a momentálne z world spamovania vaších členov

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
To čo požadujem od tejto hry ja, očakávam aj od svojich kolegov - osobný prístup, disciplinovanosť, sústredenosť, kolektivita, loajálnosť, progress, skill
Koho znáte v <SFU> ?
Dnes mi dával Marty odkaz na torrent na Cata, to je asi všetko

Co nám můžete nabídnout?
Presne to, čo som napísal v dôvode, prečo chcem ísť práve do SFU
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Áno, s komunikáciou nemám žiaden problém
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Myslím, že nemám takú postavu, ktorá by stála za zmienenie, mám alta, ktorého využívam výlučne ako banku, profky
Clishe - Druid/resto - 5300 - banka, profky, skladisko (herb/alch)
Napište nám něco o Vás:
Moje meno je Martin, pochádzam z Topoľčian, momentálne študujem v Nitre na Poľnohospodárskej univerzite, fakulta ekonomiky a manažmentu. V momentálnej dobe sa venujem hraniu WOW, priateľke, škole, sledujem seriály (Suits, Walking Dead, Breaking Bad, Family Guy, Cleveland Show, HIMYM, TBBT...) Medzi moje záujmi patrí a to hlavne v lete tenis, bicykel, behanie...Som človek nekonfliktnej povahy, aj keď toto sa často vylučuje s mojou ďalšou hlavnou vlastnosťou a tou je, že rád poviem svoj úprimný názor...
Cata se blíží, máte s tím nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
S Catou som sa stretol maximálne tak na PTRku a raz keď som logol na anthorii aby som pozdravil starých známych.
Čo sa týka informácii, zatiaľ čerpám z webu rôznych stránok, prípadne videá na youtube
Momentálne ma zaujíma predovšetkým všetko to, čo sa týka expenia medzi 80-85, talenty spôsoby atď...
Na záver by som ešte rád dodal, že dlhú, naozaj dlhú dobu som premýšľal s akou classov chcem ísť do Cataclysmu. Zostal som verný rogune.
Nick na anthorii som mal Tino, tu na twinstary som používal nicky: Tinko a Carrioon
Ďakujem pekne za čas, ktorý strávite pri čítaní mojej prihlášky