Class/ main spec: Mage , main spec na Cata menim podla aktualneho patchu Fire / Arcane
Věk: 23
GearScore: PvE 5936 , PvP 5982
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Goblica
FPS: 40-50 v raide
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hram cca 7 rokov. Na zaciatku som skusil vela roznych freecok, ale prve ktore stoji za zmienku bolo Onlinegamers - Narnias, tam som sa zoznamil s guildou Sanguineus Adamas v ktorej som v podstate od vtedy celu moju wow "karieru" posobil

Váš raid time?
V praci koncim cez tyzden o 17:00 cize okolo 17:30 viem byt na raide , vikendy podla potreby guildy. Cas do kedy viem byt na raide je max tak do 3:00 aj vyspat sa trochu musim

Definujte svůj PvE skill:
Hram uz WoW dost dlho, nestretol som sa zatial s bossom , kde by som nezvladal event alebo nieco podobne. Myslim si za maga mam zvladnuteho dobre, ale samozrejme vzdy sa da naucit daco nove.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Mam prejdene vsetky raidy od TBC po Wotlk. KS na TS nemam , vratil som sa sem nedavno a aktualne niesom v guilde co dava LK.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/view.php?pic=i1k65f&s=8
pouzivam DBM , OMEN - koli agru, Recount- vzdy je dobre vediet ako na tom som v dmgi, X-pearl
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Zdielanie informacii v guilde povacsine. Dalej patch notes pri update a elitisjerks.com
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Guildu som mal v podstate len jednu a guilda uz na TS nehra. Aktualne som v guilde do ktorej som siel iba koli tomu ze som sa tu chcel pozriet na ICC.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Zavolala ma sem kamaratka s ex guildy - Elai (Yoslin, Dzoslinka..)
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Ste kvalitna guilda, kvalitny zaklad, vedenie atd. Osobnu skusenost s vami nemam , ale pokial to hovori Elai tak ste urcite dobra partia.
Koho znáte v <SFU> ?
Elai
Co nám můžete nabídnout?
Skusenosti s progressom Cata, kvalitne DPS, da sa na mna spolahnut. Ked sa na raid prihlasim tak tu urcite budem a v neposlednom rade zabavu

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano
Vypište svoje alty (stačí level 80):
nemam, mam len nedoexpene postavy.
Nieco o mne:
Volam sa Tomas , mam 23 rokov. Mimo WoW sa venujem posilovaniu (aj ked v poslednej dobe pomenej). Pracujem pre Orange, piatky povacsine nejaka ta party.