Aldie - Resto shamy - NEPRIJATY

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Aldie
Class:: Shaman

Aldie - Resto shamy - NEPRIJATY

Příspěvekod Aldie » ned 30. bře 2014 19:45:38

Nick: Aldie

Armory: xxx

Alt: Aldie mage na realmu Vesper

Spec/class: Resto PvP

Věk: 24

GearScore: 242ilvl (rele gear)

Nyní pojmu přihlášku malinko jinak.
Na twinstar jsem se dostal teprve nedávno a to proto, že přechází na Cata. Dříve jsem tu hrál na vanilla realmu v době jeho vzniku.
Nyní jsem si za hvězdičky koupil Shaman na 80 lvlu a převedl ze server Soulwell dvě postavy na Vesper (doufam jsem ze se cata realmy budou spojovat).
Wowko hraju od roku 2006, bohužel si už nepamatuji, kde všude jsem hrál a co přesně. Takově největší památky pro mě jsou začátky na server Czechdream, offic na Burning blade a drak thul, Anthori od RC2. A pak přisly Cata servery, dlouho jsem hrál na Officu mage a shaman, jak přišel FL vrátil jsem se na freecko, Molten-wow. No a asi před půl rokem jsme s kámošema zkusili pandy na ofu.

Moje zkušenosti.
Za mage od TBC po Pandy - PvP frost, nejlepsi rating 3v3 (Feral, Mage, Dpriest) 2200 na ofu a 2v2 2100 s random rogunou for fun. Oboje na Cata ve Vicous sezone. Na AT okolo 2k shatter combo.
Za shamana od TBC po Pandy - PvP resto, nejlepši rat okolo 2100 (MLS) na molten-wow.
Za wara jako alta rovnez od TBC po Wotlk - v podstatě jsem hrál s ním jen PvE, kde jsem na starém serveru Leadroval a tankoval BT.

Co se PvE tyce, i kdyz na cata chci spíše hrát už jen PvP. Tak mam zkušenosti s BRD 5/6HC v době progresu na ofu. BoT 3/5HC. ToF normal. FL jsem už nehrál.

Jinak jsem pracující člověk, domů se dostanu někdy po 6té hodině a hraju tak do 11. S TS,VT,Muble nemam problém, jsem komunikativní a nechrčím.
Myslím, že za dobu co hraju wow, jsem se ho poměrně dobře naučil hrát, ale profik určitě nejsem, každopádně dělam vždy vše pro to, abych byl připravený.

Děkuji za pozornost.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Aldie - Resto shamy - PvP

Příspěvekod Crafty » pon 31. bře 2014 7:38:55

kreativity si cenime, ale presto dopln otazky ze vzoru nasi prihlasky
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Aldie

Příspěvekod Aldie » pon 31. bře 2014 9:26:01

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? Momentálně 0

S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Jako Resto shaman preferuji partáka kvalitniho feral druida, jinak jsem schopny zahrat s kymkoliv.

S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Do trojek bych preferoval MLS.

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2100

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 2200

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Mám silný pc, ale streamování bych vynechal.

Je postava kupovaná (ano/ne)? Ano

Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano

Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Dříve na Czechdreamu Duelist, jinak ne.

Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Jistě

Chodíte aktivně BG? Ano

Jste kolektivní hráč? Ano, bez kolektivu bych wowko nehrál.

Koho znáte v <SFU>? Je to už nejaká doba co jsem hrával na Anthorii, ale jméno Crafty jako leader SFU. Morgulus jako donate hrac :P. Ale jinak ne.

Předchozí guilda + důvod odchodu?
Anthoria - Nox militia - guilda přešla na Age of connan.
Anthoria - Six Feet Under - bud sem prestal hrat, nebo uz nevim. (myslim ze jsem s tebou crafty mel nejakou neshodu, ale nevim jestli to byl duvod odchodu, nemyslim si)
Burning Blade EU - Rojo Semihombre - přestalo se raidovat vratil jsem se na drak thul.
Drak´Thul EU - No more play - nejake to pve, duvod konce si nepamatuju.
Molten-wow - Tam jsme hrali s par cechama, guildy meli ruzna jmena.
Molten-wow - Equinox - Guilda nejdříve přešla na server wow-reach.com a po 3 měsících na Offic. Tam jsem již s nimi nešel.
Drak´Thul EU - Hard Fusion (Pandy) - PvE guilda, nebavi me pandy.

Co očekáváte od guildy? Jelikož hrajete dlouho, tak určitě zkušenosti. Zároveń bych se rád začlenil do party. Doufám, že guilda bude férová a poctivá.

Zkušenosti s ostatníma classama?
Na cata jsem schopný zahrát dobře Mage, shamana, prot wara, feral druida, disco priesta, shadow priesta.
Enforcer
Class:: Warrior

Příspěvekod Enforcer » pon 31. bře 2014 17:13:42

I keď som našiel veci ohladne spájania cata - wlk etc. Zatiaľ nie je možné reagovať na tvoju prihlášu na koľko prevody su vo hviezdach. Ako náhle budeš mat postavu na Artemise tvoju prihlášku posunieme dalej. ENFORCER
Aldie

Příspěvekod Aldie » pon 31. bře 2014 17:35:13

Enforcer, nevim, mozna jsme se spatne pochopili. Hlasim se k vam s postavou (aldie shaman) ktera byla koupena a nachazi se na realmu artemis. Alty mam na vesperu.
Enforcer

Příspěvekod Enforcer » pon 31. bře 2014 19:43:47

Plánuješ hrať na oboch realmoch zároveň?
Aldie

Příspěvekod Aldie » pon 31. bře 2014 20:05:36

Urcite ne, budu hrat shamana na artemis a mozna si casem vyexpim mage.
Kalo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Kalo » pon 31. bře 2014 20:20:23

Máš nějaké videa,screeny, popř char na at ještě, kde bychom dohledali tvoje úspěchy? Takové info může podat každý. Tím chci říct, že bych byl rád, kdyby to bylo něčím podložené.
Aldie

Příspěvekod Aldie » pon 31. bře 2014 20:29:36

Nemám, jediné co mohu dokázat je mage z ofu a jeho statistiky http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... tic#21:152
Enforcer

Příspěvekod Enforcer » úte 01. dub 2014 20:54:03

Posunutý na TEST 1/2

DÁTUM: 6.4 2014
DEŇ: NEDEĽA
ČAS: 15:00

Potvrď svoju účasť. ENFORCER
Aldie

Příspěvekod Aldie » sob 05. dub 2014 12:33:18

Zdravim, prosím o ukončení přihlášky. Přešli jsme s kámošema na TESO. Určite na TS hrát eště někdy budu, ale zatím by bylo asi zbytečné slackovat v guildě. Přeji tedy mnoho úspěchů a třeba se eště uvidíme.
Arasovka
Class:: Paladin

Příspěvekod Arasovka » sob 05. dub 2014 13:14:43

Co je TESO ?
Revilo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Revilo » sob 05. dub 2014 16:07:17

Typujem že to je The Elder Scrolls Online

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”