Nick: Mupix
Class/ main spec: Zatiaľ Arcane - po spustení exp a doexpení Fire.
Věk:: 16 (bohužiaľ)
GearScore: Nakoľko za mága som sa rozhodol hrať až na cata, neviem to povedať presne. V baglu pár WF doplnkov.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Mupix
FPS: 60-30 fps - záleží od toho či som alebo nie som v raide.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hrám asi 6 rokov. Začínal som s ním ako malý šmejd na serveri Anathema, toho času ešte TBC Might&Magic Project - dnešný P. Nemesis. Po istej dobe získavania poznatkov a skúseností ohľadom herných mechanizmov však vyšiel WotLK a ja som premigroval na Deffender Fun, čo bolo asi najúspešnejšie obdobie. Približne pred rokom a pol som sa dopočul o "nejakom Twinstari", nuž a hrajem tu dodnes

Váš raid time?
Pondelok : Ten dočasne nevyhovuje. (Dočasne znamená do asi konca apríla)
Utorok-Štvrtok: 19:00-23:00
Piatok: 18/19:00-23:00
Sobota a nedeľa: 18:00-23:00
Definujte svůj PvE skill:
Ťažko definovať samého seba. Faktom je, že ako mág na deffenderi, alebo shaman/paladin na Twinstari som dosahoval "relativne" pekné výsledky. Slušné dps (10k+) za svoju classu, odhodlanosť sa zdokonaľovať, znalosť taktik, schopnosť zvládať nečakané situácie počas encountru, etc.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Nuž, na TS som dlhu dobu hral paladina, ktorého som hral ako tanka alebo RE3. S ním som odprogressoval v svojej guilde ICC 11/12 - okrem LK. To isté plati aj o mojom shamanovi na TS, s ktorým som odhealil takisto 11/12. Počas týchto progressov som na HC odchodil všetko okrem LK, Sindry a Profa. Čo sa týka ostatných serverov, najviac sa mi darilo na už spomínanom Deffenderi. Ako mág som tam odchodil kompletne celé ICC 10/25 vrátane LK. Bohužiaľ ani tu som sa nedostal do fáze , kedy by sa mi podarilo pokoriť posledných troch bossov na HC.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i57.tinypic.com/hunh20.jpg
Používam balíček AddOnov - LUi. Obsahuje súbor veľmi užitočných addonov ekvivalentných k addonom ako recount, healbot atď.
Takisto sa nepohnem ani bez DBM - vysvetľovať dôvod používania je asi zbytočný.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
V rámci svojej classy sa zdokonaľujem prostredníctvom videí na YouTube (ak sa k nim dostanem), guide na MoltenWoW fórach a z užitočných rád od ostatných hráčov.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Počas svojho pôsobenia na Twine som bol v 3 guildách a to:
The Dark Stalkers: (slovom "Dark" si nie som istý) - dôvod odchodu: zvýhodňovanie hráčov z vedenia.
Frozen Heroes: Ako guilda veľmi spoločenská pravidelné raidy, no asi pred mesiacom a pol medzi mnou a GuM došlo k nezhode názorov a usúdil som , že guilda sa uberá smerom, ktorý je v rozpore s mojim presvedčením.
Angels of Agony: Táto guilda vznikla asi mesiac pred spustením Twinstar Cata. No vedenie sa neobťažovalo nejako rožšíriť rady svojích členov, takže to je typ guildy, ktorá fakticky len "existuje".
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
O guilde SFU som sa dozvedel prostredníctvom príspevku na world chat od jedného z vašich členov.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Prečo si človek kupuje červené a nie modré auto? Každopádne, SFU evidentne patrí medzi špičku podobne ako TFC, Dragonslayers a pod. Avšak teraz, keď sa spúšťa Cata som si povedal, že skúsim šťastie u vás, a v prípade úspešnosti prispejem svojou troškou pri progresse Cata Raidov.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužial, nepoznám u vás nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
Môžem vám ponúknuť všetko, čo vám môže ponúknuť hráč fire / arcane mága a hráč, ktorý je spoločenským a komunikatívnym človekom.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Samozrejme. Bez toho sa snáď ani raid nedá ísť.
Vypište svoje alty: (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Jediný alt Lv. 80, ktorého mám, je:
Alorien - Shaman / Resto(enha) - 5,7k GS - do 26.4.2014 neaktívny

Napište nám něco o Vás:
Volám sa Daniel, bývam na východnom Slovensku, navštevujem gymnázium. Obľubujem hráčsku činnosť - WoW, League of Legends, Battlefield 3, trochu menej DoTu 2 a niekde na poličke sa mi povaľuje aj Guild Wars 2. Rád športujem a konzumujem akékoľvek pikantné jedlá.