Class / main spec: Warlock - Demonology
Věk: 20
GearScore: 5655
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Qantifikator
FPS: 35-60 mimořádně aj 5
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
World Of Warcraft hraju přibližně 5 let . Začínal jsem na Icewow dále pak Mysticq.cz, Anthoria a momentalne Twinstar.
Váš raid time?
Pondělí od 18:00 do 02:00
Úterý od 18:00 do 02:00
Středa od 18:00 do 02:00
Čtvrtek od 18:00 do 02:00
Pátek od 18:00 do 02:00
Sobota od 12:00 do 02:00
Neděle od 12:00 do 02:00
Toto je schema které jsem schopný dodržovat pravidelně jinak "závislačím" pravidelneji

Definujte svůj PvE skill: Snažím se mít aktuální přehled o situaci a pokud je to v mých silách adekvátně na ni reagovat.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Anthoria :
ToC/ToGC 10/25 5/5
ICC 10/25 8/11
Twinstar :
ToC/ToGC 10 5/5
ToC 25 5/5 ToGC 25 3/5
ICC 10 11/12
ICC 25 7/12 taktiku vím na všechny ale netroufam si tvrdit ze zavladam na 100% dodržovat můj Demonology styte.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/r/sxhnia/5
Tukui, PowerAuras, Qartz jsou moje hlavni addony. Moje UI jsem si delal "blbuvzdorné" kvuli tomu abych zjistil jesli je to mozné hrat to co mam v planu.
Všechny kouzla jsou průsvitné až na SP od Peta to si nemůžu dovolit přehlédnout. Ikonky jsou velké abych si na ně zvykl.
Muže se to zdát nepřehledné ale v icc je toho vidět dost a já se zaměřím vždy jenom na informaci kterou potřebuju vědět.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně : Mejpoo (Iamretard) tomu člověku jsem celkem zavázaný, neříkám,že mě naučil všechno ale dal mě správný směr ,WoWhead,wowwiky,Molten-wow (orientačne)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Independet:
V Teto Guilde sem na TS začínal a dlouho jsem se v ní dobře bavil ale v systemu guildy,který je podřízen Calovi jsem nevidel budoucnost. + Calovo chovani k hračům,kteří si rozhoně nezaslouží aby k ním clověk pristupoval jak hadru.
Odešel sem za vidinou prespektivního systemu když jsem potkal SOBA. Loajalitu si podle mě Cala nezaslouží.
Nufici:
Guilda do které bych vložil život už jenom kvuli tvrdé zasadovosti guild mastra.
Po nejaké době jsem vyztřízlivej a byl dost zklaman pristupem některých Officiru + ambice hračů ohledně jejich dovednosti se drzeli dost pri zemi a proto sem se s kluky taky rozloučil.
Zavěrem bych to zhrnul tak že každá guilda ma svoje klady a zápory od obojího jsem se snazil odnest to nejlepší (calovu schopnost leadrovat raid a sobovu zasadovost a dobré jmeno )
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Někdy dávno na Antorii.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
V pruběhu banu jsem měl dost času prěmýšlet o budoucnosti a rozhodoval jsem jak dal. Výsledek rozhodnuti zkusit to musim.
Koho znáte v <SFU> ?
Warriora Enforcera hraval jsem s ním areny ještě na AA.
Co nám můžete nabídnout?
Aktivního hráče a na raidy HODNĚ spell poweru ( o čislech bych raděj promluvil) .
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Utrženýkoren 80 Druid - Resto 5500+ prodavam mrzi mě že sem si ju tak budoval ale uz nemam zajem se rozvijet v tomto charu.
Logik 80 mag Fire 5k + pvp aj pve zatim v plenkach.
Programartor 75 priest disco/shadow For Fun .
Termistor 45 warrior Prot For Fun.
Napište nám něco o Vás: Jsem klasický student VUT v brně ,který si pro wow vybudoval určitý vztah.
PS: Poprosil bych o určitou dávku tolerance a slitování nad mými gramatickymi schopnostmi jsou dosti mrské.