Hcx - Holy paladin [NEPRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
Hcx - Holy paladin [NEPRIJATY]
Nick: Hcx
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... mis&cn=Hcx
Alt: nemám žádného alta
Spec/class: holy paladin PvP
Věk: 22
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? momentálně nemám žádný, expim
S kým hrajete 2v2 ? hrál jsem a budu hrát s arms war
S kým hrajete 3v3 ? hrál jsem s fekal a hunt (Whis a Kenny)
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2505
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 2213
Je postava kupovaná (ano/ne)? ano
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? ano vlastním, jinak bych za ně nehrál
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Skoncil jsem 37
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Ano, když je chuť a když to organizuje nějaký lepší kolektiv.
Chodíte aktivně BG? BG chodím aktivně.. teď na Cata určitě aktivněji.
Jste kolektivní hráč? Rád hraju v kolektivu.. a především s lepšími hráči než já, ať se učím , nepotřebuji dělat ramena na začínající hráče.
Koho znáte v <SFU>? Jen od vidění, ale jinak ne.
Předchozí guilda + důvod odchodu? Mizerové to bylo na wotlk. Byla to dobrá parta lidí, jen jejich progress a celkové zázemí nic moc a teď chci především PvP guildu na dobré úrovni. Teď jsem v guilde kde je online 5 lidí, aspoň na pokec.
Co očekáváte od guildy? Očekávám, že je tam mnoho dobrých hráčů aspoň co tak pozoruji v arenách atd. tudíž nějaké kritiky k mé hře abych se mohl zlepšit.
Zkušenosti s ostatníma classama? Na Cata jsem nehrál jiné postavy, ale na wotlk krom DK snad se všema.
Děkuji za věnování času mé přihlášce
Hcx
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... mis&cn=Hcx
Alt: nemám žádného alta
Spec/class: holy paladin PvP
Věk: 22
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? momentálně nemám žádný, expim
S kým hrajete 2v2 ? hrál jsem a budu hrát s arms war
S kým hrajete 3v3 ? hrál jsem s fekal a hunt (Whis a Kenny)
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2505
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 2213
Je postava kupovaná (ano/ne)? ano
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? ano vlastním, jinak bych za ně nehrál
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Skoncil jsem 37
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Ano, když je chuť a když to organizuje nějaký lepší kolektiv.
Chodíte aktivně BG? BG chodím aktivně.. teď na Cata určitě aktivněji.
Jste kolektivní hráč? Rád hraju v kolektivu.. a především s lepšími hráči než já, ať se učím , nepotřebuji dělat ramena na začínající hráče.
Koho znáte v <SFU>? Jen od vidění, ale jinak ne.
Předchozí guilda + důvod odchodu? Mizerové to bylo na wotlk. Byla to dobrá parta lidí, jen jejich progress a celkové zázemí nic moc a teď chci především PvP guildu na dobré úrovni. Teď jsem v guilde kde je online 5 lidí, aspoň na pokec.
Co očekáváte od guildy? Očekávám, že je tam mnoho dobrých hráčů aspoň co tak pozoruji v arenách atd. tudíž nějaké kritiky k mé hře abych se mohl zlepšit.
Zkušenosti s ostatníma classama? Na Cata jsem nehrál jiné postavy, ale na wotlk krom DK snad se všema.
Děkuji za věnování času mé přihlášce
Hcx
-
- Class:: Warrior
Re: Hcx - Holy paladin (PvP)
Postava je kupovaná tzn. že ty jsi nedal těch 2200 v 3v3 a 2500 v 2s ? pokud ano nicky partaku sem hod
Kdyztak i screen UI
Kdyztak i screen UI
Unbelievable píše:Postava je kupovaná tzn. že ty jsi nedal těch 2200 v 3v3 a 2500 v 2s ? pokud ano nicky partaku sem hod
Kdyztak i screen UI
Tyhle nejvyssi jsem nedal .. mel jsem cca 2350 nejak tak +-50 v predchozi sezone a v 3vs3 jsem mel asi jen 1900.
UI : http://leteckaposta.cz/uploaded/516009340
Unbelievable píše:Postava je kupovaná tzn. že ty jsi nedal těch 2200 v 3v3 a 2500 v 2s ? pokud ano nicky partaku sem hod
Kdyztak i screen UI
Tyhle nejvyssi jsem nedal .. mel jsem cca 2350 nejak tak +-50 v predchozi sezone a v 3vs3 jsem mel asi jen 1900.
UI : http://leteckaposta.cz/uploaded/516009340
Tak s tou prihláškou si sa moc nebabral, ale to tu dnes riešiť nebudeme. Verím, že ťa z arén niekto pozná len si prešiel rename hádam správne? Čo nám môžeš ponúknuť? Už máš partnerov na 2s/3s? Ak áno akých, ak nie aké setupy chceš hrať a prečo? Čo je tých setupov + a čo -
Tvůj nick na wotlku? Žádného hcx si nepamatuju. Poprosím o konkrétní nicky hráčů, se kterými jsi nahrál tento rat.
Kalo píše:Tyhle nejvyssi jsem nedal .. mel jsem cca 2350 nejak tak +-50 v predchozi sezone a v 3vs3 jsem mel asi jen 1900.
Tvůj nick na wotlku? Žádného hcx si nepamatuju. Poprosím o konkrétní nicky hráčů, se kterými jsi nahrál tento rat.
na trojky jsou nahore... na dvojky Bakly. Jinak me plusy jsou asi ze se snazim poucit kdyz nekdo rekne objektivni nazor.. nezacnu hnedka hatovat ale vezmu to v potaz. Snazim se porad zlepsovat protoze porad je co zlepsovat. Urcite nechci zustat tam kde jsem. Jinak nick jsem mel s postavou Quard.
Enforcer píše:Tak s tou prihláškou si sa moc nebabral, ale to tu dnes riešiť nebudeme. Verím, že ťa z arén niekto pozná len si prešiel rename hádam správne? Čo nám môžeš ponúknuť? Už máš partnerov na 2s/3s? Ak áno akých, ak nie aké setupy chceš hrať a prečo? Čo je tých setupov + a čo -
Zkus odpovědět na všechny otázky..

Grease píše:Enforcer píše:Tak s tou prihláškou si sa moc nebabral, ale to tu dnes riešiť nebudeme. Verím, že ťa z arén niekto pozná len si prešiel rename hádam správne? Čo nám môžeš ponúknuť? Už máš partnerov na 2s/3s? Ak áno akých, ak nie aké setupy chceš hrať a prečo? Čo je tých setupov + a čo -
Zkus odpovědět na všechny otázky..
Partaka na dvojky mam a to je arms war Bakly a hledám partaka do trojek .. na war,dk,pala... jinak tohoto setupu ze docela vydrzi a s dk ma i slusne dps. Horsi je to o neco s kontrolem oproti jinym setupum ale porad tam je silence atd. Předtim jsem hrál pala, hunt a fekal kde ten kontrol je vetsi a mozna je to o neco zabavnejsi, ale kamarad hraje war tak jdem do tohodle comba.
Piatok by ti vyhovoval pohovor? tj 16-teho
Enforcer píše:Piatok by ti vyhovoval pohovor? tj 16-teho
nevice by mi vyhovoval pondeli - streda.. a nebo v patek az kolem 8hodiny.
Posunutý na POHOVOR
DÁTUM:19.5 2014
DEŇ: PONDELOK
ČAS: 19:00
Potvrď svoju účasť. ENFORCER
DÁTUM:19.5 2014
DEŇ: PONDELOK
ČAS: 19:00
Potvrď svoju účasť. ENFORCER
Enforcer píše:Posunutý na POHOVOR