Pronet - Warlock [PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Pronet
[ Class Leader ]
Class:: Warlock

Pronet - Warlock [PRIJATY]

Příspěvekod Pronet » čtv 08. kvě 2014 0:38:11

Nick: Pronet

Class / main spec: Warlock (Main spec. Těžko říci, rozvedu dále v přihlášce)

Věk: 20 (bude 21)

Item lvl: 229 (Leveluji-zatím 82)

Link na armory: Pronet - armory

FPS: Záleží kde hraji. Laptop 50 fps, stolní 30 fps(budu přeinstalovávat)

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Moje herní kariéra započala kdysi na serveru Darkruby.net(TBC). Pak jsem přešel na Anthorii, kde jsem byl kupu roků. Nevybavím si, kdy jsem tam přišel, ale byl jsem na ni až do konce wotlku, kdy se rozhodlo vedení AA přejít na CATA. A těm co chtěli pokračovat na Wotlku domluvili GM převod postav na Twin za hvězdičky. Na AA jsem byl nevím od kdy, ale doexpil jsem někde na začátku 2.sezóny. Poté jsem byl v pár guildách. Nejdříve v takové společenské, kde jsme si všichni vypomáhali. Když se jádro guidy rohodlo, že se chce posunout na vyšší úroveň a začít pořádně hrát, tak jsme si rozeslali přihlášky do různých guild, pár nás skončilo v GoE (God of Evil) a zbytek nevím kde už. V GoE jsem strávil ty nejlepší časy, co si člověk může jen přát ohledně kolektivu a progressu (když tam přijde jako úplná "troska"). Moje WoW kariéra skončila na konci AA, kde se přešlo na Twin a kupa lidí skončila s WoW (byl to signál i pro mě skončit) A nyní se vracím po 1,5 roce.

Váš raid time?
Můj raid time, se nedá tetka upřesnit, protože přicházejí letní prázdniny a já se snažím si sehnat brigádu. Ale představoval bych si to asi takto:
Po-Ne 18:00(19:00) - 00:00(max. 01:00)
Jiný rozvrh bude, až začne škola. Nedá se jednoznačně říct, jak na tom tetka budu, protože nemám brigádu, ale i tak bych si to představoval od 18-19 start.

Definujte svůj PvE skill:
Můj PvE skill? Hmm... No tak, kdyby se tu jednalo o Wotlk skill tak si myslím, že jsem s ním byl na velice vysoké úrovnni. Ale Cata celou situaci mění. Jsou tu nové mechaniky. Mám sice zkušenosti z Officu, kde jsem působil dva měsíce v první sezóně (expil a eqvipoval nic více) a pak v poslední sezóně, kde jsem se dostal, díky Raid finderu do raidů, kde se zabíjel Deatwing. Guilda ve které jsem působil, nestála za nic. Nezmohli jsme se ani na normální raidy. V poslední sezóně jsem strávil asi 3-4 měsíce. Jak jsem zmiňoval na začátku, můj main spec na Wotlku byl Demo (pouze Demo). Dokázal jsem za něj vytočit opravdu pěkná DPS-ka. Na offi jsem hrával Affli a Demo. A zde bych chtěl hrát asi Destro/Affli (ještě jsem se nerozhl, stále expím, ale není problém hrát i Demo, ale také bych se chtěl zaměřit pouze na jednu talentovou větev, protože dostat to do ruky chvilku potrvá)

Vypište svůj progress na Twinstaru (nebo jinde):
Můj progress se týká pouze Anthorie, kde jsme s guildou God of Evil vyprogressovali celé ICC(10,25(full clear až na gunship, co tam nešel + 3/3 HC pak AA tým rozhodl, že s Wotlkem končí a posunou se už na Cata). A myslím, že jsme měli něco unofficial first z ICC (vážně si již nevzpomenu co, jestli to nebyl LK - 10 man). Do GoE jsem se připojil někde ke konci Ulduar sezóny. Můj progress, bych více méně počítal až od začátku ToC(10/HC,25/HC). Pak tu je Cata (popsáno výše).

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Obrázek
Power Auras - široká škála nastavení (od CD přes Buffy/Debuffy až po jednotlivé spelly)
Quartz - lepší cast bar (Nastavení i pro focus, peta, target, buffy a další....)
PlateBuffs - zobrazení například Dotek nad targetem
A zatím mi tu chybí DBM (nebylo zapotřebí ho zatím stahovat)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
No tak toto je dobrá otázka. Jedině jak na ni můžu odpovědět je, že umím používat Google. (Omlouvám se za odpověď, ale jinak to napsat nešlo)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
GoE - konec Anthorie
Predators - První guilda, ve které jsem expil a doexpil na 80 a poté, jak jsem psal výše, se vedení rozhodlo, že chce jít do "výšší ligy". Tak jsme si rozeslali přihlášky jinam.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Vaši guildu znám z Anthorie

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Na Twinu neznám zatím jinou guildu a vím že vy musíte mít velice dobrý progress, jelikož na AA jste ho opravdu měli. Chtěl bych kvalitní progress raidů. Kolektiv lidí musíte mít opravdu vytříbený, když si do guidy pustíte velmi málo lidí. Vaše komunikace musí skvěle fungovat.

Koho znáte v <SFU> ?
Nevím, kdo u vás stále působí. Vím, že jsem tu potkal už Vranka (nebo jak se jmenuje, byl se mnou v GoE pod nickem Vraniacik). Pak jsem znal Arwyn, ta mi chvíli dělala CL v GoE, když jsem do guildy nastoupil.

Co nám můžete nabídnout?
No zde bych napsal asi zkušenosti z Offi, ale já jsem tam hrál, už před nějakým časem a spoustu věci si z Cata už nepamatuju. Sotva si vzpomenu na HC :(. Takže asi nic :(

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano/Ano (popřípadě, když jsem na laptopu tak ne, bych si musel přepojit ze stolního Pc)

Vypište svoje alty
Alty na Twinu nemám. na Anthorii jsem měl Druida, Priesta, Huntera, Rogue, ale to tu asi už nikoho nezajímá, ale chtěl jsem to zmínit.

Napište nám něco o Vás
Mám 2 velké mínus, o kterých bych se chtěl zmínit. 1) Když mě někdo brutálně vytočí, tak ho buď strašně seřvu a nebo vypnu hru, ale to se stává pouze tehdy, když mám já pravdu a dotyčný, co se se mnou hádá si myslí, že pravdu má on. 2) Moje schopnost vyjadřování není na dobré úrovni.

Omlouvám se , že jsem se někde nedržel zadaných otázek a více jsem to rozvedl
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Pronet - Warlock

Příspěvekod Crafty » čtv 08. kvě 2014 10:42:09

Jaky jsi mel nick na DarkRuby a v jakych guildach jsi byl?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Pronet
[ Class Leader ]

Příspěvekod Pronet » čtv 08. kvě 2014 11:04:09

Crafty píše:Jaky jsi mel nick na DarkRuby a v jakych guildach jsi byl?

Nanet - Guilda? Myslím, že jsem v žádný tenkrát ani nebyl. Ani jsem tam nedoexpil flákl jsem s tím asi na 62 lvl. Hrálo tam za mě asi 20 lidí. Takže usoudíš, že to nemělo cenu. Pak mě kámoš půjčoval ACC na nějakém jiném TBC serveru na PvP (jméno serveru nevím).
Martypunk

Příspěvekod Martypunk » čtv 08. kvě 2014 14:17:49

My uz jsme spolu mluvili na ts Zadny zasadni problem proc mu nedat sanci jsem neobjevil
Tak jeste pockame na vyjadreni ostatnich jestli na tebe nemaji nejakou spinu)
Arowist
Class:: Priest

Příspěvekod Arowist » čtv 08. kvě 2014 18:09:07

Znas z darkRuby nicky: Venom, Shejny, Hurricane ?
Podle toho co ctu tak si skoro porad nekde expil a na max lvlu jsi moc nehral. Takze otazka zni, jeslti si nekdy zazil progressy, potil se u bosse a i po 4hodinach nepadl.
Pronet
[ Class Leader ]

Příspěvekod Pronet » čtv 08. kvě 2014 19:22:36

Arowist píše:Znas z darkRuby nicky: Venom, Shejny, Hurricane ?
Podle toho co ctu tak si skoro porad nekde expil a na max lvlu jsi moc nehral. Takze otazka zni, jeslti si nekdy zazil progressy, potil se u bosse a i po 4hodinach nepadl.

Nevím, ty nicky mi nic neříkají. Na Darkruby jsem jen expil (vyplněni volného času, tenkrát mě wow, až tak nebralo), pouze jsem zmiňoval server, kde jsem hrál. Na serveru jsem se tenkrát seznámil s nějakým Druidem, mám pocit, ale odpřísáhnout to nemůžu, že to byl Druid.
Co se týče progressu. Tak nějací bossové v Ulduaru a hlavně ToC/TGC, ICC/ICC HC (3/3), ale jak jsem psal výše, tak bych počítal až raidy od ToC. Vše je odprogresováno na Anthorii v guilde GoE. Strašně jsme se trápili s Jaraxem a Anubem v ToC a hlavně TGC (tam to bylo skoro sci-fi ho zabít) a v ICC (1.boss, Sarufang, Dr., Sindra, Queena, LK)
Grease
Class:: Druid

Příspěvekod Grease » pát 09. kvě 2014 6:21:16

No, nejsem proti :)
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 09. kvě 2014 6:28:11

Pronet píše:
Arowist píše:... v ICC (1.boss, Sarufang, Dr., Sindra, Queena, LK)

Myslis Docenta Putricida?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Pronet
[ Class Leader ]

Příspěvekod Pronet » pát 09. kvě 2014 7:39:07

Crafty píše:Myslis Docenta Putricida?

Ano. Vždycky ti koncový bossové dané sekce nám dělali strašné problémy a největší problémy vždy dělal Professor Putricid. No a LK Samozřejmě.
arwyn

Příspěvekod arwyn » úte 13. kvě 2014 10:04:38

farbičky
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » úte 13. kvě 2014 17:59:02

DAl bych ti sanci na pohovr :) uvidime co rekne marty :)
Obrázek
Martypunk

Příspěvekod Martypunk » čtv 15. kvě 2014 17:50:52

dneska jsme si s pronetem prosli par heroiku Co se tyce failovani tak bylo vse v poradku, na to ze mu pritom cinkli 2 achievy za hc. Ale byli tam nejake problemy s konektivitou; pronet mi o tom rikal uz kdyz si podaval prihlasku tak jsem mu nechaval nejaky prostor na reseni. Abych to shrnul raidovani u nas ma pronet s podminkou, ze bude mit bezproblemovy internet.
Jinak nemam zadny duvod neposunout ho dal na pohovor. Ten se bude konat v PONDELI 19.5. 18:00.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”