Unawares - Hunter[TEST/TS/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Unawares
Class:: Hunter

Unawares - Hunter[TEST/TS/PRIJATY]

Příspěvekod Unawares » pon 12. kvě 2014 1:27:10

Nick: Unawares, lvl 85 Hunter
Class/ main spec: Hunter /SV/MM
Věk:23
GearScore: myslim ze momentalne je to jedno :)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Unawares
FPS: 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

-na toto radsej nebudem odpovedat, s prestavkami mozno 7 rokov :D

Váš raid time?

nonstop.

Definujte svůj PvE skill:

-Na ofiku som hral cely cas, mam prejdeny cely Cataclysm, BWD, BoT, FL, TotT, DS. Vacsina z toho aj na hc. co sa tyka DS tak tam som mal progress nejakych 5/8 hc.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

-Co sa tyka addonov, tak pouzivam len to nevyhnutne, skratka som neni zastancom addonov, tj: DBM, recount, Mobinfo, Gladius.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

-lvl 85 hunter, neviem co by som mal do tejto kolkonky pisat viac :)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

-boli to guildy na ofi, a v podstate som tam bol len v 2 guildach. Momentalne som tu na Twine v guilde ktora je viac menej len na expenie, takze to nejak neriesim a hram tu tak 1,5 mesiaca a a toto je moj prvy char.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?

-spamujete na worlde nabor :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ?

-mate dost lvl 85 aby sa dalo chodit nejake hc v ramci guildy, neskor mozno raidy (ak ich teda spojazdnia na hratelnu uroven :D )

Koho znáte v <SFU> ?

-nikoho

Co nám můžete nabídnout?

-Uber DPS, a mozno nejake rady v ramci raidov

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?

-yop

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)

nemam altov
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Unawares - Hunter

Příspěvekod Praedator » úte 13. kvě 2014 16:15:09

Unawares píše:Váš raid time?

nonstop.

Určite nonstop? keby sme ti zavolali o štvrtej v noci, že máme progress a ty máš na druhý deň skúšku/robotu, tak by si prišiel?

Unawares píše:Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

-lvl 85 hunter, neviem co by som mal do tejto kolkonky pisat viac :)

Ľudia tu väčšinou zvyknú písať, kde zháňajú info, keď im niečo nie je jasné...

PS: Keď chceš presvedčiť ľudí, aby si tú prihlášku aspoň prečítali, tak by si mal popracovať na vzhľade prihlášky
Obrázek
Yoslin
Class:: Shaman

Příspěvekod Yoslin » úte 13. kvě 2014 16:39:09

No louskat tuhle přihlášku na mobilu... Des běs... Ani můj skoro 6palcovej displej nepomáhá :D Posli mi prosíme odkaz na tvuj char na offi ;) nebo aspon nicky :)
Unawares

Příspěvekod Unawares » úte 13. kvě 2014 16:43:50

No tak neviem ci by ste sli o 4 progress :)) Ale chapem tvoju otazku. Momentalne cas mam, co bude v buducnosti to neviem. Na ofi sme mavali raidy nejak 3x do tyzdna od 19.30 do 23-24.00 a nebol problem. Samozrejme ze zalezi na raid time a obcas sa stane ze clovek nemoze ist. Ale bol som zvyknuty pokial som nemohol ist dat to vediet dopredu cez PM, nakolko sme chodili 10m a tam ten jeden clovek sakra chybal.

- co sa tyka zdrojov infa, tak si este dost veci pamatam z ofi, t.j. co socketovat, ktory rating pre ktory spec a pod. A tych stranok je vela, skratka ked som nieco potreboval zistit tak som preluskal nejake fora, kde sa dany problem rozoberal a podla toho som sa zariadil. Pripadne wowhead pre zistenie nejakych zakladnych info.
Samozrejme aj pri progresoch bolo normalne nastudovat takitku a kuknut nejake tie videa (youtube forever) :)

- este dalsie info ktore som zabudol:
na ofi som mal lvl 85: DK, mage,feral druid, resto shammy, pala, lock. Takze skusenosti s ostatnymi classami mam tiez. Avsak primarne som hraval huntra, a ked bol treba na raide healer tak shamana. No skratka kedze hram od Vanilly tak tych altov sa tam nejak nazbieralo (ked som nemal co robit expil som alta :D )

Pokial este nieco neni jasne, resp. ked som na nieco zabudol tak sa pytajte, rad odpoviem.
Unawares

Příspěvekod Unawares » úte 13. kvě 2014 16:50:05

Bohuzial, na ofik uz link na amory nejde, nakolko som bol dlho neaktivny. Skratka oni to tam mazu po urcitom case (ako armory myslim). Mozem este vyskusat si dat redeem na trial a skusit sa lognut na ofi, mozno to refreshne armory. Dam vediet, ci sa mi to podarilo, ked tak poslem linky.

no a nick na OFFI - Unawares (hunter), Smajdalff (mage), Curious (shammy), Castiel (lock), Altaires (DK), Luckysk (pala).
Yoslin

Příspěvekod Yoslin » úte 13. kvě 2014 20:18:53

O nulování neaktivních chatu na armory vím... Ale existujou i jine stránky které čerpají ze hry a chaty v databázi zůstávají po nekonečné dlouhou dobu... Az se dostanu doma k pc tak na to kouknu... Dekuju za uvedeni nicku... Zítra snad budu o chlup moudřejší ;)

PS:Jak jsou v textu překlepy omlouvám se nebaví mě to opravovat s přepisovat na mobilu... Na tmavém pozadí sotva vidím kurzor a mobilní verze webu se mi nelíbí ;) A t9 si dělá občas co chce :'(
Yoslin

Příspěvekod Yoslin » úte 13. kvě 2014 21:40:08

Ok kouknu zítra z pc... Jak ho vůbec stihnu mezi nočníma zapnout ;)
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 14. kvě 2014 0:44:18

Okej, niekedy si ťa vezmem na TS a kus s tebou pokecám, ale začína mi teraz skúškové, tak neviem ako budem stíhať, vynasnažím sa :) ... a možno ti vybavím flek na pár HC-čiek na taký preudotest, ale najskôr by som s tebou pokecal... počítam, že to budeš tiež môcť "nonstop" :D
Obrázek
Unawares

Příspěvekod Unawares » stř 14. kvě 2014 9:40:59

a teda :) Napis sem cas ze kedy mozes, pripadne mi napis ingame :)

Anyway, ty :)
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Unawares - Hunter[TEST/TS/-]

Příspěvekod Praedator » pát 23. kvě 2014 11:43:02

Takže po pokeci na TS a miniteste ťa posúvam na pohovor, na dátume sa dohodneme :)
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Unawares - Hunter[TEST/TS/-]

Příspěvekod Praedator » čtv 29. kvě 2014 19:38:48

Zdravím, môžeš prísť zajtra (30.5.) večer tak 19:00/20:00 na pohovor?
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”