WHOKNOWS - Warlock [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Whoknows
Class:: Warlock

WHOKNOWS - Warlock [NEPRIJATY]

Příspěvekod Whoknows » pát 05. črc 2013 14:05:00

Nick: Whoknows
Class/ main spec: Demology Warlock https://wotlk-twinhead.twinstar.cz/?tal ... sgzAoE00Vb
Věk: 17+
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 5977 gs pve bez pvp itemu
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Whoknows nedela mi problem s prevodem k alianci
FPS: 30+

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hraju cca 3-4 rokem a za svoji class rok a pul skoro WoW historii nemam :D

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) Muzu tu byt kazdy den do XX do YY nedela mi to problem

Definujte svůj PvE skill: Warlocka ovladam na spickovy urovni co se tyce Instanci tak hraju od Naxxu na twinu takze NAXX FC / UD FC / TOC FC / a ICC 10/25 normal taky FC

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit): NAXX FC / UD FC / TOC FC / a ICC 10/25 normal s LK FC

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )

http://i39.tinypic.com/2a4r6z9.jpg prihlasovaci obrazovka :D
http://i40.tinypic.com/2yyrz1y.jpg dummy dmg jedine co mam raid sem zadny nesel nechavam si kdyztak volne ID -> co si pamatuju lord 10k +(normal mode) DB 11k (Normal Mode)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: o svete WoW sem se dozvedel pres kamose pred 5 rokama kdy to byly moje zacatky za rogue!:D

Meta – 21 crit + 3% increased crit dmg
Červený – 23sp
Žltý – 12 sp+ 10 haste
Modrý – 12 sp+ 10 spirit

Priorita statu :

Hit(cap)> SP > Spirit > Haste > Crit

0. Tesne pred pullem Life Tap
1. Curse of Elements, kdyz neni v raide žadny balance druid/ unholy DK, kdyz je tak Curse of Doom.
2. Immolate ( 100% udrzeni)
3. Corruption ( 100% udrzeni )
4. Shadow Bolt spam (do 35% bosse)
5. Incinerate (kdyz procne Molten core boss ma vic jak 35% , tak pouziju 3x)
6. Soul Fire spam kdyz ma boss pod 35% alebo kdyz chytim Decimation na addovi.(Kdyz ma boss pod 35% pri spamu Soul Firu jednou za 40s Shadow Bolt kvuli 5% critum spellu)
Meta formu zapinam nazacatku a vetsinou to vychazi 1 do bosse ale kdyz ne tak si nechavam na 35% kdyz ma boss.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:Shadows of Eternity -> rozpad / Envoys of the End -> spojeni guild EotE + Immortal no more -> Shadows of Immortality -> neschody s vedenim

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Pres kamose u Aliance

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Hodne dobry kolektiv na spickovy urovni oproti jinym dobrym guildam u hordy :)
Koho znáte v <SFU> ? Nikoho, snad poznam :))

Co nám můžete nabídnout? Spickovy ovladani sve class , dobre dps , neafkovani ,spolehlivost a delani toho co se po me chce.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano/Jsem tichy clovek mluvim jen kdyz je potreba :))
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Heyaimpro

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Je mi 17 let. Pocházím z Usteckeho kraje, kde právě studuju Střední školu. Rád sportuju(Posilka/fotbal), poslouchám muziku, a žiju společenským životem.
Araoth

Re: Whoknows Demology Warlock

Příspěvekod Araoth » pát 05. črc 2013 19:22:22

Ok... z přihlášky jsem skoro měl pocit, že to bude další Satánek, ale když mluví jenom když je třeba, tak to třeba nějak psychicky zvládnu... :D

Co se týče locka, tak je vidět, že potřebnému rozumíš, jenom moc nechápu jak že to u vás v Ústeckém kraji měříte čas, že od XX do YY? :D Pokud mi to převedeš nějak do čísel, tak budu rád... Jo a věk 17+ Je taky široké rozmezí... ale ono mi je v podstatě jedno, pokud ti je 17 nebo 80... Pokud teda při raidu nebudeš neustále utíkat kvůli problémům s prostatou... :D

Jako třetí glyph máš co? Felguard, Life tap a ? Už se těším až to jednou spravěj a nebudu se muset ptát... :)

Jako warlock jak bys ulehčil raidu na LK, profíkovi a na Sindře?

U kterejch bossů použiješ immo auru a kde radši ne?

Co uděláš jako první, když se dostaneš do Frostmourne?

Tuším, že bys neměl s tímhle mít moc problém odpovědět, jsou to takové základní otázky co mě teď napadly...
Hrdý občan Koněpůlek, momentálně v učení na mastičkáře a řezníka v Mechově.

ObrázekObrázek
Whoknows

Příspěvekod Whoknows » pát 05. črc 2013 20:27:36

Takze jak bych zacal muzu byt prakticky od rana do vecera a nebo do kdy je potreba :))
Je mi teda 17 :D to + byl asi missclick
glyph of quick decay
Tak u Lich Kinga vim ze kdyz me chyti valkyra tak ji neni potreba dmg a predtim nez spadnu se teleportnu (kdyz si umistim pri zacatku 2 faze teleport na okraj) nebo ze defile dam pekne na okraj nebo chytat petem v last fazy spirity chargem kdyz fakt tece do bot
u Sindri pri Icy Gripu se teleportnu zpatky nemusim odbihat ,rychle odskoceni s dotkou+ kdyz mam kostku/dotku rychlej teleport od raidu
U Profa port pred ozama
Tak Immo auru bych pouzil prakticky vsude krome toho kde jsou naky addky abych zbytecne nepreagroval a newipl tim raid nebo sebe (Princove/Lady/DB)
Frostmourne -> tunel mobku + (Soul Rip kick)
Blokong
Class:: Shaman

Příspěvekod Blokong » pát 05. črc 2013 22:37:38

Za demo spec jsem PROTI, pokud by jsi zvladal zahrat i neco jineho tak sup s tebou na test raid :)
Whoknows

Re: WHOKNOWS - Warlock

Příspěvekod Whoknows » pát 05. črc 2013 23:33:01

Myslel sem ze hledate Demo Warlock ..destro netoci a affli me nebavi :/ ale kdyby bylo fakt nutno muzu hrat affli ..
Araoth

Příspěvekod Araoth » sob 06. črc 2013 0:21:56

Na jednu stranu je pravda, že demono locků máme dost, na druhou stranu - Kolegu demo nebaví (podle toho co jsem s ním řešil naposled) a tak by si mohl přesedlat na destro/affli, aby mohl točit, zatímco nový demo lock by převzal místo... demo locka. :)

U Sindry bych dodal ještě Curse of Tongues a Lady si sice vyjmenoval kvůli addům, ale tak jsem doufal, že ji vyjmenuješ kvůli MC... ale tak... nebudu až takovej puntičkář...

Rád bych tě viděl na test raidu, bylo by to ve čtvrtek. Teda pokud se někdo ještě neozve s nějakým opravdu závažným důvodem proti.

P.S. Já vím, že to na mně skoro není poznat tady takhle na fóru, protože je to tak dobře zamaskované :D, ale já mám demo locky rád, takže máš za to u mě takové malé bezvýznamné plus. :)
Hrdý občan Koněpůlek, momentálně v učení na mastičkáře a řezníka v Mechově.

ObrázekObrázek
Whoknows

Příspěvekod Whoknows » sob 06. črc 2013 0:44:57

Dobre budu stim pocitat v ten ctvrtek.
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Re: WHOKNOWS - Warlock [TEST/-/-]

Příspěvekod Joul » úte 09. črc 2013 9:03:50

ve čtvrtek by jsi mohl mít test raid, pokud se tam chceš dostat, potřebuji upřímné odpovědi na tyto dotazy...

1. opravdu je ti 17, nebo 15?
2. Kolik je pravdy na tom, že jak ve hře tak na Foru se neumíš chovat a dokonce jsi dostal od GM na nějaký čas Mute
3. kolik je pravdy na tom, že se neumíš chovat na raidech, děláš hovadiny, nerespektuješ RL a vedení...
4. naboural jsi se do DKP systému kde jsi měnil hodnoty tvoje a jiných warlocků(či jiných class) ve svůj prospěch ?

díky za odpovědi...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Whoknows

Příspěvekod Whoknows » úte 09. črc 2013 14:04:57

1. 17
2. pravdy je na tom tak 50% pokud berete nevhodne chovani to ze si facepalmuju co chci (je to moje osobni vec ) tak to potom ano Mute sem dostal za to ze sem spamoval first kill LK 25 nasi guildy na world (kazdy ma preci radost ne?:))
3.RL a vedeni v SoI by nerespectovalo ani 3 lety dite kazdy si tam dela co chce a co si umane ..nevim co vam vse rekli ale na raidech nic nedelam jen si povidam max s jinymi hracemi hovadiny dela kazdy ale takove aby to mel pod kontrolou a vi kdy ma prestat :))
4.Nenaboural mel jsem k tomu pristup tak sem to jen vyzkousel pac GuM Guildy odjel na dovolenou (pryc) tak mi rekl at se mu o to postaram akorat to nejak nefachalo tak sem nechtene odebral jednomu nejmenovanemu lockovi(KOLLARISS .I.) DKP a me se pridal 2x nasobek ale pote sem si je odebral nevim co vam nakecali jen je nastvalo asi to ze jsem mel skoro top EQ od nich a kickly me za to ze si tam vzali Srnka(Pry vytoci vic za affli) tady jsou me odpovedi je to na vas ci me vemete na test raid nebo to rovnou uzavrete :)))
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » úte 09. črc 2013 21:36:14

nic jiného si nemůžu ověřit, ale pokud lžeš v 1 věci jak mám vědět že nelžeš všude... http://forum.twinstar.cz/showthread.php/67245-Fajrus-Spam-Hoax?highlight=fajrus
nějak tam nevidím, nic o LK 25, co kdyby jsi šel dělat blbce z někoho jiného....
Whoknows

Příspěvekod Whoknows » stř 10. črc 2013 13:58:59

Prosím o lock.Omlouvam se a GL :)) ..
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » stř 10. črc 2013 16:07:26

zajímavá odpověď trochu jsem spíše čekal nějakou obhajobu, toto mluví za vše...
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 10. črc 2013 16:21:21

Skoda :( zrovna kdyz tu mel onem jeden clovek napsat pravdu :-(
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Whoknows

Příspěvekod Whoknows » stř 10. črc 2013 16:38:49

obhajobu k cemu ? :)) uz sem se rozhodl GL :))

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”