Nick: Zoyka
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Zoyka
Alt: Meysie(Feral) ( http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Meysie )
Spec/class: Restoration Shaman
Věk: 15
GearScore: iLVL - 351
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? 2v2: Bilancia - 9-0 3v3: 0-0
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Morpheu
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Nejakích si nájdem

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? Twin WOTLK: 2340 Team & Personal 2213 & Psychofun TBC: Niečo okolo 2300 som mal aj Personal aj Team.
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? Twin WOTLK: 1755 Team & Personal 1304
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Nikdy som o tom neuvažoval.
Je postava kupovaná (ano/ne)? Áno.
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Áno.
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Nie.
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? S worldom málokedy, ak sa skladá s ľuďmi ktorých poznám, tak idem určite.
Chodíte aktivně BG? Áno, každý deň.
Jste kolektivní hráč? Áno som.
Koho znáte v <SFU>? Wreckful,Mechwarior,Atray,Yoslin,Javierka,Ingamestar(z guildy).
Předchozí guilda + důvod odchodu? MOM SAID IM SPECIAL - Bol som v tejto guilde Leader a aj som ju založil. Založil som ju hlavne preto, lebo som chcel vytvoriť dobrý kolektív a dobré skupiny na RBGs, avšak na leadrovanie som bol sám a boli v guilde poslednej dobe neustále problémy.. Ľudia odchádzali jeden kvôli druhému, hádky a spory. Členovia sa niektorí mali v ignore, nekomunikovali. Premady sa skoro vôbec neskladali tak som to vzdal. Keď idem do hry tak si predstavujem že prídem do kolektívu, obklopení kamarátmi, porozprávame sa, zahráme si, a nie aby som prišiel a hneď sa na mňa vysypal celý mech problémov..
Co očekáváte od guildy? Očakávam kolektív, a hlavne miesto v RBGs. Možno ma poučiť o mojich chybách ktoré robím a dať ich na poriadok

Zkušenosti s ostatníma classama? Skúsenosti mám s Frost & Fire Mágom,Shaman Restoration & Elemental a trochu Feral.