Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Misso
Alt: Mosor, Misosk, Misosvk
Spec/class: arms, prot / warr
Věk: 21
GearScore: -
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
0
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)?
-
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)?
-
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)?
Deimos - 1954(Spiritak) za DK, Deffender wow - 3200+- za warra
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)?
86 ?

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)?
nie
Je postava kupovaná (ano/ne)?
všetky expené
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)?
áno
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul?
áno Challenger
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)?
samozrejme
Chodíte aktivně BG?
keď som na wowku tak vždy(momentálne raz za 2 týždne)
Jste kolektivní hráč?
áno, teda snažím sa nebyť sebecký

Koho znáte v <SFU>?
Spiritak - osobne, Akxutiska - ingame. Vlastne v sekcii členovia nieje asi ani 1 nick ktorý vidím prvý krát, pravdepodobne ste známa firma

Předchozí guilda + důvod odchodu?
I am Murlock. Prešiel k vám náš maskot (Spiriták) a som tam odkedy ma do nej invitol náš bývalý maskot ešte z čias keď bol GuM

Co očekáváte od guildy?
Minimálne že každý člen má rozum. Od Spiritáka som počul, že toto očakávanie by bolo splnené. Hľadám hlavne guildu, v ktorej sa budem cítit ako vo svojej guilde medzi kamošmi, nie ako votrelec. Hlavne by som od vás očakával pochopenie ohľadom mojej časovej dostupnosti. Chcem tým povedať, že keď sa tu cez semester nebudem ukazovať každý deň, tak ma nebude čakať kick. Inak cez prázdniny som wowkár - závislák

Zkušenosti s ostatníma classama?
Cataclysm - kde je wow.exe ?

Wotlk - DK, warr - viem hrať, priest, lock - viem o čo tam ide (takmer)
TBC - warr, lock
Ďalšie info: Študujem aplikovanú informatiku na FMFI UK BA (matfyz), čo je u mňa na prvom mieste. Nerešpektujem autority ktoré sám neuznám ako svoje autority, takže nerátajte s tým že budem GuMa považovať za svojho krála

Prečo ma prijať:
Keď to zistíte, dajte mi vedieť

Prečo ma neprijať:
neviem hrať Cata (zatial), škola na 1.mieste, iné dôvody mi niesú známe.
Záľuby:
programovanie (okrem PHP, CSS, HTML - viem, ale neznášam), posilka, wowko (masturbáciu som sem nedával z dôvodu že tu máte nezletilé osoby, konkrétne Spiriták)
- ak by ste ma prijali, resp. poslali na pohovor, poprosil by som o odklad na cca koncom Júna. Tento semester mám 11 skúšok, ešte 6 pred sebou. Ďakujem
- sorry za prípadne gramatické chyby