Class/ main spec: Priest/Holy
Věk:19
GearScore: Nepoužívam tento addon, ale môj ilvl je momentálne 333

Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Bambuso
FPS: 40-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
hrávam už od časov TBC i keď mal som aj pauzy. Na twinstare hrám asi 3 roky respektíve od vtedy čo nahodili WOTLK, potom som mal zase pauzu pri konci ICC sezóny a teraz dávam comeback na WOTLK.
Váš raid time?
Ako sa hovorí "Ako si zariadiš tak máš!", takže vlastne kedykoľvek okrem neskorých nočných hodín cez týždeň.
Definujte svůj PvE skill:
Na WOTLKU bol môj main Frost DK(dmger), takže s priestom tu nemôžem veľmi hovoriť, na Priestovi som hral prevažne PVP. Ale zopár krát som raidy healoval. V ICC bol prvý otvorený quarter a ten sme dali vtedy - aj keď je najľahší tak vtedy nebol x).
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Nuž vyexpil som tu veľa postáv asi (7) zostali mi dve a to je DK(80lvl) a priest. A čo považujem za úspech tak to bolo, že pred otvorením Lich Kinga a a HC celkovo som dosiahol 5.9gs(261ilevel).
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://imgupload.sk/images/5/1/51zrc13wp2yqzrd676ka.jpg
DBM - používam nato aby som vedel kedy ide pri bossovy aká fáza a aby mi to vyšlahalo oči keď stojím napr. v ohni

Gatherer - zapamätávanie lokácií suriek.
Quartz - prehľadnejšie Cast bary
a to je asi tak všetko
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
o WoWku som sa dozvedel skrz to, že som bol strašný fanatik do W3(teda aspoň som si to myslel

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Tak prvá taká lepšia guilda(podľa môjho) bola Navitas Cordis - pohodoví ľudia a dobrí kolektív. Lenže dostali na 3 týždne ban ako mnohí iní a išli hrať inde tak som to zavesil vtedy na klinec aj ja.
Ďalšia guilda terajšie bol The Game of Thrones ale povedzme si rovno. Nemalo to tam zmysel čo sa týka nejakého kolektívu, je to proste expiaca guilda, kde sa nikto o nič nestará a Gumko si len hrabe prachy z Cash flow(v konečnom dôsledku nie zlý nápad, keďže tam ma 1500 ľudí

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Veľa krát sa mi stalo, že som bol s niekým z vašej guildy dung alebo tak a videl som aj na worlde trošku spamu - zaujalo

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Lebo hľadám guildu s aktívnym a dobrým kolektívom s ktorým sa dá povtipkovať ale aj poriadne zaraidovať!
Koho znáte v <SFU> ?
Rixxy a to je asi všetko.
Co nám můžete nabídnout?
Myslím, že celkom kvalitný heal do raidu(samozrejme vždy sa je čo učiť a rád sa tomu podujmem) a dlhoročné skúsenosti s WoW ako takým (Aj keď popravde catu hrám prvý krát a mám tam isté defekty ale učím sa rýchlo)
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Momentálne to nepoužívam ale nie je problém stiahnuť a slúchadlá a mikrofón mám.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Bambo- DK/Frost DMG - 5900 - už moc nehrávam, ale myslím, že to ešte skúsim. (lvl80)
Napište nám něco o Vás:
Moje normálne meno je Vilo a chodím na Gympel a medzi moje záľuby patrí programovanie a Parkour/Freerunning. Som tolerantný a možno sem tam trochu vtipný človek, nenahnevám sa keď niekto spraví chybu, skôr keď spravím chybu ja a som ochotný utrácať goldy za opravy po WIPOvaní pri progresse