Díky informaci ingame od hráče "Mashroom" , který mne odkázal na tuto stránku jsem se rozhodl napsat.
Zde je krátké info o postavě :
Nick : Wixxie
Class/main spec : fire mage pve
Věk : 20 ( za 20 dní 21 )
Item lvl: 332 ( doexpil jsem asi před 2-3 dny na 85 )
Odkaz na armory : http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Wixxie
FPS: 60 - v rbg nebo raidech drop na 55 - 50 ( můžu snížit z ultra detailů )
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Pořádně hrát jsem začal tak před 2-3 léty - spíše pvp sekci , s pve sekcí jsem začal až po té co spustili icc sezonu na Twinu, kterou jsem tehdy progressoval s magem wixxie - undead arcane. Asi 3 měsíce hraní pand na offi ( take v pve sekci ). S cata začínám teď.
Definujte svůj PvE skill:
Taktiky při neznalosti doplňuji a chápu rychle. Na současném ilvlu točím na rhc 9-12 trash, bossfight se pohybuje podle dungu od 13 do 19 k +-. Jelikož na cata začínám uvítám každou radu a připomínku ohledně mé postavy v PvE pokud bude něco špatně

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Progressoval jsem icc s range dps nebo dps . Dalo by se říct že jsem mainil locka,ale ke konci (tak 2-4 měsíce před spuštěním cata ) jsem si doexpil mage a progressoval s ním.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i57.tinypic.com/293ghgx.jpg z raidu bohužel nemám
addony: xperl, msbt, omen, recount, doomcooldown pulse, dbm a nějaké blbinky jako bagnon, postal a titan panel pro přehlednost - všechny tyto addony používám více méně od začátků wow takže se jedná o zajetý zvyk jejich používání.
Zdroje o vaší class a WoW obecně:
O WoW jako takovém od kámošů asi před 8 nebo 7 lety. Ohledně mage jsem sbíral info na molten core, se kterým mám zkušenosti.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Old Memories - důvod opuštění byl přechod na allianci a následný přechod na offi
Redemtion of phobos ( současná ) - chci přejít kvůli tomu že v guildě je poměrně mrtvo a nelíbí se mi jejich přístup k pve ( pár rhc s partama z guild mi stačilo )
Jak jste se dozvěděli o SFU?
Tak dozvědět se o vás nebylo těžké už když jsem začínal a více méně už v icc sezoně jsem se chtěl pokusit o přijetí jen na jsem na alli neměl postavu s ks atd - když jsem byl na cata tak jsem viděl world macro - pořádně jsem se informoval až u hráče "Mashroom" a neváhal ani vteřinu

Proč chcete jit právě do SFU?
Dle mého názoru jste nejlepší pro někoho kdo chce dosáhnout topu na jakémkoliv datadisku

Koho znáte v SFU?
Sem tam někoho potkám v rhc. Jinak s hráčem "Mashroom" jsem prohodil pár slov. Nikoho vyloženě neznám.
Co nám můžete nabídnout ?
Komunikativnost, spolehlivost snad i zábavu ( ale ne každý se směje všemu že ?

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky ?
Samozřejmě. Navíc mmble/skype.
Napište nám něco o vás:
Strašně rád píšu zdravíčko

Předem děkuji za vyřízení a doufám že upravená verze bude lepší

Wixxie