Class/ main spec: Shaman/ Enhacement
Věk: 23
GearScore: Enha momentálne 321 IL, Resto 353 IL ... postavu som kúpil včera bez akéhokoľvek Enha equipu, ešte dnes bude IL za Enha pripravený na HC
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Xantype
FPS: http://www.ulozisko.sk/obrazky/681922/WoWScrnShot_060514_115644.jpg
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: WoW hrám od strednej školy, teda nejakých 5-6 rokov, zo začiatku to bol server Valhalla, neskôr Anthoria a posledné asi 3 roky frčím na Twine. Na Twine mám odohraté skvelé progress časy v top guildách ako napr. v guilde Exalted, AD Infinitum, Ashes of Alar. Nanešťastie som sa od WoWka odtrhol zhruba pred pol rokom a predal som svoju postavu. Momentálne som sa znova vrátil do hráčskej sféry a zriadil som si novú, tentokrát som však bol nútený postavu kúpiť, keďže chcem stihnúť progress prvého Cata raidu

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) Pracujem z domova, takže formát 24/7 bude asi najlepšie vyjadrenie môjho času na raidy

Definujte svůj PvE skill: Theorycraft shamana ovládam podľa mňa na slušnej úrovni. Bolo to tak na WoTLKU a pomaly si zvykám aj na Cata. Shamana hrám odkedy som na Twinstare, takže nejaké tie 3 roky to budú.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Odprogressované mám všetko od Naxxramasu, OS, - guilda Ashes of Alar, Ulduar - guilda Exalted, ToC, ICC - guilda AD Infinitum
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://www.ulozisko.sk/obrazky/681923/WoWScrnShot_060414_113531.jpg Zo základných addonov používam grid, xperl, bartender, recount, tinyplates, omen (v enha specu), bagnon, sexymap, powerauras a snažím sa momentálne rozchodiť DBM
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: S WoW som začal na offi, ale po pár týždňoch mi kamoš ukázal free servery, odvtedy som hral s ním na freečkach. Čo sa týka mojej classy, určite mbXtreme a jeho guidy sú u mňa prvoradé. No samozrejme všetko si testujem a dopĺňam informáciami s Twin fóra. Predsa len kde inde nájdete kvalitnejšie info o funkčnosti a nefunkčnosti spellov ako na serveri na ktorom hráte, no nie?

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Ashes of Alar - rozpad guildy, AD Infinitum - fanatik GUM, rozpad guildy, Exalted - odchod z guildy kvôli rozhodnutiu skoncovať s WoWkom (práca, priateľka)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ešte som si veľmi nečítal web a nehľadal info o guilde, ale mám takého tušáka že kedysi dávno som videl buď túto guildu, alebo inú s rovnakým názvom na Anthorii. Už vtedy sa mi zapáčil názov guildy no nejak som sa nedopracoval k prihláške, keďže ste boli full

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Cítim že ste silný kolektív a podľa iných prihlášok súdim že máte dosť členov z môjho okolia

Koho znáte v <SFU> ? Absolútne nikoho

Co nám můžete nabídnout? Chuť progressovať, čas progressovať, disciplínu, ochotu pomôcť a samozrejme neskutočný burst dps

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Všetko mám.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Som bez altov a ešte hodnú chvíľu budem, chcem sa naplno venovať jednej postave.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Tak volám sa Martin, bývam v Klasove (dedina) cca 13 km od Nitry. V Nitre som donedávna býval takže to je také moje mestečko