Class/ main spec: HUNT survival
Věk:22
GearScore: Nepoužívam tento addon, ale môj ilvl je momentálne 330

Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Armadon
FPS: 40-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
hrávam už od časov TBC i keď mal som aj pauzy. Na twinstare hrám asi pol roka hraval som na ANTHORII
Váš raid time?
Ako sa hovorí "Ako si zariadiš tak máš!" vlastne pracujem na dve smeny ... ale viem kedy mozem mavam rannu pooobednu vecer hravam do pol noci ... pre raid aj dlksie ... 3-7 hodin +-
Definujte svůj PvE skill:
Na WOTLKU bol môj main RESTO DRUID a PALA TANK, takže s HUNTOM tu nemôžem veľmi hovoriť, ale na svoj ITEM LVL to celkom taham s DPS a v DMG meter som v dungoch vela karat aj pred silnejsim EQ ako mam ja
Vypište svůj progress na Twinstaru:
no kedze som tu kratko ... tak tento hunt je max co som tu dosiahol ... ale mam vela kamaratov s mesta (obce ) co to tu poznaju uz dlho snimi vela veci konzultujem
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
DBM planujem staihnut a zacat pouzivat .. teraz mi ho moc nebolo treba na normal 5
DMG meter aby som vedel ci nezaostavam a mam sa viac snazit ... alebo ako sa zlepsit
a to je asi tak všetko
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
na WOW som 6-7 rokov s prestavkami zacinal som na FUN vela som chodil PVP som od cias TBC
moje main boli DRUID PALA tie clas poznam hlavne WOTLK
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
ziadna teraz som v jednej a to som tam veteran a asi jediny kto roby achiev pre guild lvl ... nemaju tu ani jedneho tanka komunikacia 0 bod ... dung ziadne ... nic moc ... som tu pol roka nedavno som doexpil tak som guild nemal cas riesit
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
hladal som dobru guild cez marco na world a jeden ... pan sa mi ozval nik si uz nepamatam
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Lebo hľadám guildu s aktívnym a dobrým kolektívom s ktorým sa dá zajst uspesny riad a nieco sa aj od skilov priucit aby som sa aj ja zlepsoval v huntovy dungoch a bol prinosom nie len preseba ale aj pre druhych
Koho znáte v <SFU> ?
nikoho
Co nám můžete nabídnout?
Myslím, že iba ten moj DMG v ktrom sa zlepsujem v dungoch moj max bol 9900 DPS no a nejdem nic osebe kedze hunta mam prvy krat ... ale tak ucil som sa od lepsich a konzultoval som petov talenty EQ pouzivanie spel glyph s lepsimi huntami (Aj keď popravde catu hrám 2 krát a mám tam isté defekty ale učím sa rýchlo)
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
ano mam ano pouzivam
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
ziadne .... 48 lvl druid 45 lvl war
Napište nám něco o Vás:
Moje normálne meno je FILIP a pracujem na 2 smeny 5dni v tyzdni od 06:00-14:00 /a od 14:00 do 22:00 a medzi moje záľuby patrí aj LOLko a wekend stava sa mi ze cely presedim pri PC a niekedy ho ani nezapnem ale ked napisem ze sa raidu zucastnim tak to dodrzim na 99,9% asi všetko.