ARMADON - Hunter[NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

berky1992
Class:: Hunter

ARMADON - Hunter[NEPRIJATY]

Příspěvekod berky1992 » čtv 22. kvě 2014 9:53:01

Nick: ARMADON
Class/ main spec: HUNT survival
Věk:22
GearScore: Nepoužívam tento addon, ale môj ilvl je momentálne 330 :)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Armadon
FPS: 40-60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
hrávam už od časov TBC i keď mal som aj pauzy. Na twinstare hrám asi pol roka hraval som na ANTHORII
Váš raid time?
Ako sa hovorí "Ako si zariadiš tak máš!" vlastne pracujem na dve smeny ... ale viem kedy mozem mavam rannu pooobednu vecer hravam do pol noci ... pre raid aj dlksie ... 3-7 hodin +-

Definujte svůj PvE skill:
Na WOTLKU bol môj main RESTO DRUID a PALA TANK, takže s HUNTOM tu nemôžem veľmi hovoriť, ale na svoj ITEM LVL to celkom taham s DPS a v DMG meter som v dungoch vela karat aj pred silnejsim EQ ako mam ja

Vypište svůj progress na Twinstaru:
no kedze som tu kratko ... tak tento hunt je max co som tu dosiahol ... ale mam vela kamaratov s mesta (obce ) co to tu poznaju uz dlho snimi vela veci konzultujem

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
DBM planujem staihnut a zacat pouzivat .. teraz mi ho moc nebolo treba na normal 5

DMG meter aby som vedel ci nezaostavam a mam sa viac snazit ... alebo ako sa zlepsit
a to je asi tak všetko

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
na WOW som 6-7 rokov s prestavkami zacinal som na FUN vela som chodil PVP som od cias TBC
moje main boli DRUID PALA tie clas poznam hlavne WOTLK

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
ziadna teraz som v jednej a to som tam veteran a asi jediny kto roby achiev pre guild lvl ... nemaju tu ani jedneho tanka komunikacia 0 bod ... dung ziadne ... nic moc ... som tu pol roka nedavno som doexpil tak som guild nemal cas riesit

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
hladal som dobru guild cez marco na world a jeden ... pan sa mi ozval nik si uz nepamatam

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Lebo hľadám guildu s aktívnym a dobrým kolektívom s ktorým sa dá zajst uspesny riad a nieco sa aj od skilov priucit aby som sa aj ja zlepsoval v huntovy dungoch a bol prinosom nie len preseba ale aj pre druhych

Koho znáte v <SFU> ?
nikoho

Co nám můžete nabídnout?
Myslím, že iba ten moj DMG v ktrom sa zlepsujem v dungoch moj max bol 9900 DPS no a nejdem nic osebe kedze hunta mam prvy krat ... ale tak ucil som sa od lepsich a konzultoval som petov talenty EQ pouzivanie spel glyph s lepsimi huntami (Aj keď popravde catu hrám 2 krát a mám tam isté defekty ale učím sa rýchlo)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
ano mam ano pouzivam

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
ziadne .... 48 lvl druid 45 lvl war

Napište nám něco o Vás:
Moje normálne meno je FILIP a pracujem na 2 smeny 5dni v tyzdni od 06:00-14:00 /a od 14:00 do 22:00 a medzi moje záľuby patrí aj LOLko a wekend stava sa mi ze cely presedim pri PC a niekedy ho ani nezapnem ale ked napisem ze sa raidu zucastnim tak to dodrzim na 99,9% asi všetko.
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: ARMADON - Hunter[-/-/-]

Příspěvekod Praedator » sob 24. kvě 2014 11:20:57

Ďalšia čierno-biela prihláška, ach jo... kus estetického cítenia nemáte? :D

Mám otázku ohľadom raid timu: ak by si mal raid vo štvrtok od 18:00++, ako by si bol schopný dodržiavať dochádzku?

a ešte jedna otázka, pri "Zdroje informací o vaší class a WoW obecně" odpovedáš skôr svojou WoW históriou, ale to nie je to, na čo sa v otázke pýtame, prosím doplniť
Obrázek
berky1992

Příspěvekod berky1992 » ned 25. kvě 2014 16:35:30

v praci som do 14 :00 tak mozem a mam cas ... ale mam streidavo ranna poobedna jeden stvrtok ano druhy nie

zdroje informaci tu som si povodne vyhladal jedneho hunta tocil 16 000 dps nedavno som sa skontaktoval s huntom co tocil 20 k snimi konzultujem potom youtube a to je asi tak vsetko
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 26. kvě 2014 23:01:52

Okej, dohodnem sa potom s tebou a niekedy si ťa vezmem na TS a kus s tebou pokecám.. len neviem kedy to bude, budem mať teraz ešte pár skúšok
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 02. čer 2014 16:36:02

Medzi časom, nech ti to tu nestojí, ozvi sa hráčovi Joul/Dropluk a dohodnite sa, že by si s nimi skočil pár HC-čok na taký pseudotest :)
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 11. čer 2014 20:32:07

Po dohode uzavretá prihláška
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”