Class/ main spec: resto
Věk: 23
GearScore: ilvl 334 (relic a boty mam pvp 352 ilvl)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &cn=Impice
FPS: mam omezene na 40. V 25 raidu mi klesne obcas na 35

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Hraji takových 5-6 let.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Večer si čas udělám, kdy bude potřeba.
Definujte svůj PvE skill: Na Cate jsem hral druida bala/tank. S nim jsem i progressnul bot, bwd a fl.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Začínal jsem na Czechfun serveru. Pak jsem přešel na Anthorii. Další 2 roky jsem byl na serveru ICE WoW. Tam jsem byl u progressu BoT, BWD i FL.
Na Twinstaru mam 3x lvl 85(saman, dk, druid) a zatím jsem byl vše co je z Caty otevrene (normal+hc).
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://postimg.org/image/oqu0c8rs1/
Pouzivam klasiku: SUF, GRID, OMEN, RECOUNT, Bartender, Totem Radius a FloTotemBar.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Dříve jsem byl spíše v menších guildách. Až na Ice WoW jsem se dostal do guildy DeJaVu. Odešel jsem kvůli serveru, nikoliv guildě. Na Twinsar jsem šel kvůli lepšímu pofixování a pathfinding.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Povědomí o guildě mám už z dob Anthorie. Nyní je u vás můj spolubydlící Darknever.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Dobra guilda, dobrý kolektiv, dobrá zábava, co jeste dodat

Koho znáte v <SFU> ?
Jak jsem zmínil už dříve: Darknever
Co nám můžete nabídnout?
Především asi svojí maličkost

Dále znalosti taktik až po FL.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Mám, znám, používám.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Guyver - DK (blood) 323 ilvl
Implice - druid (balance/resto) 322 ilvl
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Jsem student VŠ v Pardubicích obor IT. Když se zrovna nepotuluju venku popřípadě někde v pubu tak hraju LoLko a nebo WoW. Dokud nezažijete, neuvěříte