Na vas web ma poslal hrac Solestia po rozhovore ingame kde som ziadal informacie o prijatie do vasej guildy
Moj strucny popis
Nick : Matiu
Class/Main Spec - Warrior Arms.Tank PvE napisal som aj druhu spec kedze aj tanka hram rad takze prisposobim sa co je viac potreba
Vek : 21
Item LvL : Arms - 345 / Tank - 345
Odkaz na armory : http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Matiu
FPS : 60 mam kvalitnu zostavu PC takze nebudem mat ziadny problem pocas raidovania
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? :
World of Warcraft hram nieco cez 9 roky zacal som hravat este na starom Narniase na Onlinegamers.cz moja prva postava bola Tauran Hunter ktoreho som doexpil na lvl 46 bol to classic server po jeho prechodu na TBC som zacal hravat Retri Paladina prevazne PvE vdaka hracovi Fudzi kedze ma PvE stasne bavilo a aktivne som sa zapajal do PvE tak si ma hrac Fudzi aj oblubil a neskor sa rozhodol ze vytvori novu guildu s nazvom Cake or Death kde po jeho boku ako officer som leadroval guildu stala sme sa top 1 aliance guilda mozno ze aj niekto odvas sa najde kto guildu poznal a vie o aku kvalitu islo neskor ked sa server rozpadol guilda prestupila na server Devorian kde ako Game master na cele s Apocom sme parta super ludi (mozno ja nie neviem ako ma brala cela parta ale dufam ze dobre) rozvijala server no kedze Hawkey sa rozhodol vytvorit Twinstar tak vela ludi prislo prave sem a Devorian skoncil tak som sa rozhodol ze aj ja prejdem cela guilda zacala u hordy kde sa jej super darilo patrila tiez medzi najlepsie guildy ja som hraval za Resto Druida ktory ma celkom zaujimal pre jeho vela moznosti EQ ako aj Spec kedze som nahral slusny eq zacal som expit Warriora ktory ma zacal bavit viac ako Druid neskor som Druida predal a ostal mi Warrior ale kedze po prechode na Wotlk sa pomerne dost ludi rozprchlo po svete guilda nebola to co kazdy ocakaval a pomalicky ale isto sa rozpadla ja som preto trocha prestal hravat kedze clovek ktory hraje tak dlhu dobu v jednej guilde s ludmi co dlho poznal je mu tazko prejst do inej guildy

Definujte svůj PvE skill :
Cataclysm dobre nepoznam je to moj dalsi datadisk a nova WoW cesta momentalne v EQ ktory mam tocim nieco okolo 12-16K DPS na bossa (kedze viac pouzivam CD) tocim nieco okolo 18-20k DPS no kedze na cata zacinam rad si dam poradit ak robim chybu taktiky sa stale doucim a na progres sa stale pripravim
Vypište svůj progress na Twinstaru :
Moj progres na Twinstaru je skor TBC ako som hore spomenul bol som v guilde ktora patrila medzi kvalitne guildy no po rozpade na Wotlku som sem tam zasiel nieco s Worldom venoval som sa viac PvP
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů :
http://i.nahraj.to/f/IzQ.jpg - moje UI pouzivam uz par rokov zakladnu spell listu som nemenil kedze som na wow zacinal bez addonov zvykol som si dost na zakladnu listu nechcem si zvykat znova na inu a kedze ju Blizzard takto vymyslel asi mal nejaky dovod

Addony : NPC scan,Atlas,AtlasLoot,Auctioneer,Bagnom,Cooldowns,Coordinates,Enchantrix,EveryQuest,Gatherer,Group Calendar,Informant,Mobinfo2,PlayerScore/GearScore,Postal,QuestHelper,Recount,Scrolling Combat Text,Sexy Map,Titan Panel,X.Perl,Deadly Boss Mods - Addony ktore som popisal pouzivam dost dlho je to vsetko co potrebujem pripadne co mi pomaha v PvE alebo PvP
Zdroje o vaší class a WoW obecně :
Na WoW ma naviedol kamarat ktory asi pol roka nato prestal hravat WoW mna to drzi aj dodnes a verim ze ak bude cas bude ma to drzat dalej
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů :
Guildy na WoW Classic si moc nepametam je to predca len 8 dobrych rokov no spomenuta guilda v ktorej som bol dlho Cake or Death sa na wotlku rozpadla kedze po tolko prechodoch sa nedokazala udrzat
Jak jste se dozvěděli o SFU? :
O SFU neni problem sa dozvediet patrite medzi to najlepsie co sa na Twinstare nachadza
Proč chcete jit právě do SFU? :
Viem ze guilda SFU mi vie ponuknut to najlepsie s PvE kedze som dlhorocny hrac PvE chcem znova zazit ten progres a vela novych raidov
Koho znáte v SFU? :
Nepoznam asi nikoho tak dobre par nicky poznam co sem tam stretavam v here alebo som stretaval na wotlku
Co nám můžete nabídnout ? :
Mozem vam ponuknut aktivitu slusne DPS a hlavne som kludas nerobim problem nikomu ak nerobi problem on mne

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky ? :
Pouzival som TS,Mumble,VT takze neni problem nainstalovat to co guilda pozaduje mikrofon a sluchatka mam
Napište nám něco o vás :
Som komunikativny a rad pokecam s kazdym kto je v pohode nemam rad ludi co za vsetko sa hned rozculuju je to hra a treba sa nato aj takto pozerat takze patrim medzi spolocensku osobu

Dakujem kazdemu kto si tento prispevok precital dokonca dufam ze to celkom stacilo pripadne informacie neni problem prebrat ingame