Class/ main spec: Warrior - Protection
Věk: 20
GearScore: 5975(fuj GS addon), PvP itemy žádné
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Thechosenone
FPS: 30 - stabilní, hra běží plynule
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju zhruba 5 let, začínal jsem na nyní zaniklém free serveru Anmar, kde jsem začínal za druida a skončil u warriora.
Následovalo nějakolika měsíční působení na officiálním serveru(drak'thul) za druida, ovšem nejednalo se o nic vážného, spíše o seznamování se s WoW.
Následně jsem se od kamarádů dozvěděl o tom že se bude spouštět Twinstar tak jsem se rozhodl to zkusit, hrál jsem zde od začátku až do příchodu wotlku, kdy mě jeho kvalita příliš neoslnila a vrátil jsem se zase na nějakou dobu na offi kde jsem spolu s kamarády hráli asi další pů rok.
Poté jsem se rozhodl znova vrátit na Twinstar kde jsem do doby zhruba před 2 měsíci působil pod nicky Neverending/Neverq/Thechosenone.
Před 2 měsíci jsem dostal ban(31d) od Jeniczka za jeden žertík(s porušením pravidel to nemělo co dělat) a následně po unbanu jsem svojí lásku(warriora) prodal a bral to jako znamení že je čas skončit. Ovšem, kamarád mě překecal a sám mi koupil postavu za kterou chce abych s ním hrál. Kamarád má k vám také přihlášku(Whoknows)
Váš raid time?
Mohu jakýkoliv den celý den, ovšem pauzu na wc nebo 10 minutové venčení psa rád uvítám

Definujte svůj PvE skill: Dovolím si říct že ohledně warriora/hry vím vše co by kvalitní a dovolím si říct nadprůměrný hráč měl umět.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Na Twinstaru jsem za dob TBC prošel vše co šlo. Co se týče wotlku tak mám za sebou zdlouhavé farmení naxxu, ulduaru(včetně +0 Yogga apod) a roční farmu TOGC(včetně insanity). Icc jsem došel až k Sindragose během které jsem dostal ban a postavu prodal.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
UI dávám dohromady ale mám zde screen(z přihlášky do minulé guildy), UI bude stejné.
http://img.pictureup.cz/27042013/a6c8f8 ... 67aa64.jpg
Využíváné addony jsou pouze MoveAnything, DBM, Chatter, OmniCC(ukazuje mi dobu CD) a pMinimap.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Učil jsem se to sám a když už jsem s něčím potřeboval poradit tak jsem se zeptal buďto lidí o kterých sem věděl že za svojí classu umí případně jsem pomoc vyhledal na internetu - tankspots apod.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
TBC:
Crusaders of Light - byl jsem tehdy arogantní namyšlenej spratek a nechal sem se kicknout
The Wizards of Shadows - zde jsem byl jen zhruba 2 týdný v době kdy zde byl wotlk client ale pouze TBc content
Wotlk:
TitanS - rozpad
AD Infinitum - zde jsem působil více než rok, ovšem poté co přestal hrát RL a zároveň člen vedení, se vedení o guildu přestalo tolik starat a docházelo k neshodám a já začal mít jisté narážky na GUM že se mi nelíbí to jak se chová vůči nám a jak upřednostňuje sebe a následovalo několik hádek, upřednostňování nových hráčů před stálým členem a můj odchod. Musím ovšem říct, že ne vždy byla chyba na straně vedení a občas jsem za danou situaci mohl já.
Shadows of Immortality - sem jsem šel kvůli kamarádům z realu, důvod odchodu byl prodej postavy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Fórum
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Má k vám přihlášku z RL a jste jediná kvalitní guilda na alianci

Koho znáte v <SFU> ?
Nevím koho všechno, určitě těch lidí moc nebude, vzhledem k tomu že jste za jiného serveru ale co jsem koukal tak jsou u vás Samzasebe(znám od hordy), Ertai a Jassanek, ty znám z dob TBC

Co nám můžete nabídnout?
Kvalitního tanka, se spoustou času a chutí opět si zahrát na vrcholné úrovni.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Nemám
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Vím že máte nábor pro prot warriory uzavřen, ovšem řekl jsem si že za zkoušku nic nedám a v případě potřeby mohu přehodit do slabšího fury který časem doladím (v případě zájmu mohu poskytnout pár screenu z několika prvních ID ICC kdy jsem působil za fury)
Snad sem na nic nezapomněl, díky za přečtení a vaše odpovědi