Shazry - shaman [Closed do doexpenia]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Shazry
Class:: Shaman

Shazry - shaman [Closed do doexpenia]

Příspěvekod Shazry » úte 06. kvě 2014 15:10:51

Nick:Shazry
Class/ main spec: Resto
Věk: 20 let
Link na armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/o ... zry/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/t ... zry/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/o ... ein/simple

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju cca 7 let, dříve na freečkách jako byl 3.server, anathema a dokonce i na wotlku Twinstar, poslední 4 roky jsem hrál na ofíku (realmy Burning Blade, Outland, Thunderhorn, Drak Thul)

Váš raid time?
Můžu víkendy, možná i všední dny, uvidím v budoucnu jelikož se hlásím na vysokou

Definujte svůj PvE skill:
Chvalitebný, jsem týmový hráč, nedělá mi problém kooperace a komunikace s lidmi, znám taktiky z Cataclysmu a Pand

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Na Twinstaru začínám od 1 lvl protože jsem tu kdysi měl 80 lvl tak nevím kam se za ty roky poděl, ale jak jsem psal výš hrál jsem na ofíku

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Momentálně jsem 8 lvl, pokud to budete vyžadovat, screen určitě pošlu, vzhledem k prázdným action barům nemá moc smysl ho posílat.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Mám rád RP, přečetl jsem většinu Warcraft knížek, mezi mé nejoblíbenější classy patří Hunter, Shaman a Druid

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Žádné, byl jsem se všemi spokojen

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Kamarád který hraje na Twinu mi poslal vaši stránku

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Myslím že kvalitní guilda se pozná už podle jejich stránek na netu :)

Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho

Co nám můžete nabídnout?
Zkušenosti z Cataclysmu na ofíku, týmového ducha, férové jednání

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Používám TS3 a mám mikrofon se sluchátky :)

Vypište svoje alty (stačí level 80):
Takové na Twinu nemám

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Ahoj všem jmenuju se Kuba a je mi 20 let, WoW hraju zhruba 7 let a to půlku času na ofíku, byl jsem členem v mnoha guildách ale nejvíc si můžu vychválit guildu Lužánky z Thunderhornu, pokud to někdo čtete a poznali jsme se tam tak jsem jedině rád. Mám rád metal a DnB, tento rok bych rád nastoupil na vysokou do Ústí nad Labem na obor historie. Jsem týmový hráč a nedělá mi problém pomáhat, radit s čímkoliv budu vědět. Nemám problém s názory ostatních a respektuju je, pokud se někdo vyloženě nechová jako blbec. To je asi vše pro začátek tak předem díky za odpověď :)
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Shazry - shaman

Příspěvekod Crafty » úte 06. kvě 2014 23:17:56

PRO posunuti do dalsiho kola :)

EDIT: nevsiml jsem si ze jsi LVL 8 az vyexpis tak se ozvi, popripade si kup postavu
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Yoslin

Příspěvekod Yoslin » stř 07. kvě 2014 0:20:39

Jako přihláška pěkná. Sice žádný barvičky, ale co tam má byt tam je a zkušenosti tam i možná budou ;) Jelikoz teď začínáme všichni jakž takž od znova mala šanci na by asi byla... Stím jak servery teď vypadají a nejsou open všechny 5-meny by si nás mohl i do prvního raidu dohnat jak levelove tak i equipove, ale to je vsechno ve hvezdach. No a teď co tím básník chtěl říct... Najdi si expici guildu, určitě tu už nějaká specializovaná bude, makni na levlech a pak si napiš o obnovení přihlášky...

PS: Jsem pouhý pěšák této guildy neber má slova jako konečná na to zde jsou vyšší síly..

PSS: Pardunek za chybičky píšu z mobilu a nechce se mi to po ty t9 opravovat...
Shazry

Příspěvekod Shazry » stř 07. kvě 2014 10:23:25

Skvělý díky :) tak já doexpím a obnovím přihlášku, jsem rád že i přes to je šance že bych se k vám mohl přidat. Děkuju
Grease
Class:: Druid

Příspěvekod Grease » pát 09. kvě 2014 6:13:58

Má rád DNB a metal!!! Odkud jsi? Mákni na levlu a máš moje pro test!!

Jo ještě edit: Píšeš, že přes týden pouze možná.. Co to znamená? (nejspíš by Tvůj raid tyme byl zrovna přes týden..) To, že se hlásíš na vysokou snad neznamená, že tam budeš od rána do večera....
Martypunk
Class:: Warlock

Re: Shazry - shaman [Closed do doexpenia]

Příspěvekod Martypunk » sob 28. čer 2014 9:53:47

2 mesice bylo dost casu na vyexpeni Nejaky progress? tvuj nick ani nemuzu najit na armory..
ozvi se do tydne jinak closed

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”