Class/ main spec: Fire Mage
Věk: 20
GearScore: 5825 bez pvp itemov
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Mirotane
FPS: Na tych najhorsich encounteroch sa drzim pri 30 + fps , inak mam aj 60 +
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Na Wow ma nalakal pred cca 5 rokmi kamos. Nevedel som si vybrat za co mam hrat tak mi popisoval vsetky classy. Povedal , ze existuje postava , ktora ma spell co sa dlho casti , dava velky dmg a vraj to dobre vyzera (pyro)

Váš raid time?
Momentalne nie som nijak casovo obmedzovany , mozem byt na Wow 24/7. V polovici Augusta mi zacina futbalova sezona ( rozhodca) , ale piskam cez vikendy takze
v tomto nevidim ziadny problem.
Definujte svůj PvE skill:
Neviem co chcete v tejto otazke pocut

Co sa tyka Theorycraftu tak ovladam vsetky taktiky az na par bossov v HC , ale to si dostudujem na Youtube.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Ako som uz napisal , moje prve skusenosti s PvE boli v Naxxe. Zacinal som v hordackej guilde Cake or Death kde sme dali FC.
Ulduar som zacal progressovat uz ako alik , dali sme vsetko aj s Algalonom len to trvalo trochu dlhsie

V case UD som zacal aktivne hrat DK tanka a progress ToC som zacinal ako MT guildy Friends with Benefits. Po pokoreni Insanity 10m som zase zacal hrat maga , ktoreho hram doteraz ( dk som predal za eura

V ICC mam bohuzial odprogressovane len 10/12 , Syndru a LK sme v aktualnej guilde este ani neboli ....
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

http://i40.tinypic.com/wlujj5.jpg
V PvE pouzivam len 2 addony. Recount a Power Auras. Druhy spominany ukazuje procy Hot Streak na strede obrazovky aby som sa nemusel pozerat hore.
Poviem vam narovinu ze DBM nepouzivam , ale ak by s tym bol problem tak si ho mozem stiahnut. Podla mna je to zbytocny addon , vsetko sa da odsledovat aj bez neho. Nikdy som ho nepouzival a nemal som problemy

Na sledovanie aggra pouzivam Blizzard Threat Meter , ukazuje to percenta threatu pri bossovi , podla mna lepsie ako Omen.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Jedine Tankspot
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Cake or Death - Prechod k alikom
Patronus Ignis - Zmena GuM a nezhody s novym
Order of Dawn - Rozpad kvoli odchodu vedenia na Ares
Friends with Benefits - V tejto guilde som prakticky od vzniku uz vyse roka , nemozem na nich povedat nic zle. Problem je len v tom , ze toho vela nedavame

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Pred par dnami som isiel world raid s Martyym a on mi o vas povedal
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Uz ma nebavi progressovat normaly , ked ostatne guildy uz davaju HM. Hladam kvalitnu guildu , kde by som sa mohol v PvE posunut dalej.
Koho znáte v <SFU> ?
Zial nepoznam nikoho... Ale v tomto smere nevidim ziadny problem

Co nám můžete nabídnout?
Aktivitu a (snad)kvalitne dps.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TS3 mam stiahnute , mikrofon a sluchatka funkcne.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Momentalne nemam ziadnych altov, vsetko som predal za peniaze. Chystam sa ale expit dk , zatial je lvl 58.