Class/ main spec: Frost
Věk: 20
Item Level: 350 IL, full PVE
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Meersh
FPS: 45 mimo raidu, cca 32 v raide
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hrajem takmer 7 rokov, začínal som na rôznych funkách až som sa nakoniec prepracoval až na blizz hráča na serveroch ako bol Drahy, Mystiq alebo IceWoW. Na TS hrám od začiatku Naxxu, odkedy som hral nepretržite až po ICC kedy som si dal malú prestávku s následným comebackom na Catu.
Váš raid time?
Každý deň od 17:00, pokiaľ sa nevyskytne niečo naliehavé.
Definujte svůj PvE skill:
DK hrajem od čias WotLK-u kedy som primárne DPS Frost alebo tank Blood, na tom sa moc nezmenilo ani teraz. Môj prímárny spec je DPS, či už Frost alebo Unholy je mi v podstate jedno aj
keď Frost sa mi pozdáva viacej. Vzhľadom na zabugovanosť unholy je frost momentálne lepší damage output ako unholy a pre mňa aj viac zábavnejší spec. DK ovládam, myslím si, že dosť dobre. Na WotLK-u bol môj main warlock, s ktorým som prešiel všetky raidy na tomto datadisku (ICC iba prvý Q, RS vôbec).
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Progressoval som raidy na WotLK-u asi od začiatku ale nie na moc vysokej úrovni kedže som nikdy nebol člen TOP guildy. Asi najväčší úspech bol, keď sme s guildov dali 25HC ToC. Dovtedy sme samozrejme vyčistili aj celý Ulduar ale na všetky HM sme si netrúfli.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Používam addony DBM, Omen, Skada, Atlas + Atlas Loot, Mik´s Scrolling Battle Text, ArcHUD, Questhelper, Mapster. Mám rád prehľad a preto je väčšina týchto addonov iba kozmetický doplnok aby to aj nejako vyzeralo. Do raidov mám DBM, ktoré, ked si nevšimnem mi spolahlivo zahlási "Move away"

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Dosť vecí som sa naučil sám, tie ostatné načítal na nete, popozeral nejaké videá na youtube alebo sa opýtal skúsenejších hráčov.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
No Remorse - bola moja prvá guilda na TS, nesadol som s jejich guild masterkou.
Kingdom of Dragons - odišiel som z guildy, keď som prestal na ICC contecu hrať WoW.
Knights of Czech - nabrali ma na ICC contecu hneď ako som leavol KoD, príležitostne som s nimi zašiel raid ale keď ma to už naozaj prestalo baviť dal som si pekne dlhú pauzu. Je to aj moja terajšia guilda.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Dlhšiu dobu som hľadal guildu k prestupu, s progressom na vyššej úrovni, kde by mal DK šancu byť prijatý. Potom na worlde niekto napísal, že guilda SFU dala BoT na 25. Pozrel som si stránku, uvidel, že beriete DK a rozhodol som sa.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Do SFU chcem ísť, pretože ste TOP guilda, ako ste boli na WotLK-u tak ste začali na Cate, a ja toho chcem byť súčasťou.
Koho znáte v <SFU> ?
Asi nikoho, nicky vcelku rýchlo zabúdam ale akurát dnes nás Holyparody pár krát rozbil v 2s

Co nám můžete nabídnout?

Som lojálny, pokiaľ budem vedieť poradím, pokiaľ budem môcť pomôžem. Rád chodím raidy a trápim sa na progresse, je to to čo ma na WoWku najviac baví a čo by som chcel robiť aj u vás.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Mohol by som napísať, že používam ale nemám ho. Samozrejme nie je problém ho stiahnuť, mikrofón so slúchadlami mám.
Vypište svoje alty:
Renadis - 85 druid - feral DPS - 348 IL full PVE - aktívny skoro tak ako main

Mersh - 81 rogue - pomaly expím
Delarien - 80 warlock - coming soon
Napište nám něco o Vás:
Moje meno je Tomáš mám 20 rokov a pochádzam od Trnavy na Slovensku. Som študent vysokej školy ale teraz cez leto pracujem na plný úväzok. Vo volnom čase si rád zahrám, vyrazím na túru alebo na bicykle (začal som sa venovať downhillu), do baru na kofolku a tak