Class/ main spec: Priest Holy, Off spec disco. Myslím, že umím za oboje na stejné úrovni.
Věk: 23
GearScore: PvE kromě 2 itemů za valory a věcí z BoT mám top equip. Haste cap atd. samozřejmost.
Link na armory: Doufám, že chápete, když vzhledem k první uvedené informaci teď link na armory neuvedu. Časem samozřejmost. O talentech se určitě můžeme bavit, o equipu taky. Nebráním se ničemu. Určitě budete mít námitky na archanděla v holy stromu, ale snad to nebude problém. Mám boty a wrist s hitem, ale bohužel mi fakt nic lepšího ještě nepadlo.

FPS: No problem... Když nahrávám, mám cca 35. Když nenahrávám, je to od 50 do 60.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Hraju od TBC (první raidy TK a SSC). Mám odprogressovaný i Sunwell včetně Kil Jadena. Na WoTLKu progress Naxxu, v dobách Ulduaru a ToC jsem nehrál, ICC odprogressované celé. Mám i videa, pak můžu postnout. BoT mám sundaný na 10, a na 25 po draky.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pracuju na živnosťák, takže si svůj čas plánuju sám. Nemůžu říct, že budu nějaký den každý týden online. To snad chápete. Ale vzhledem k tomu, že si svůj čas plánuju sám, jsem flexibilní a není problém být online pár dní po sobě kvůli progressu.
Definujte svůj PvE skill: Holy a Disco priesta hraju od 15 let. Myslím si, že skill mám. Ale to nezjistíme, dokud nepoměříme síly.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
zmíněno výše
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Jsem zastánce jednoduchosti. Snažím se mít jen nezbytně nutné addony k top healingu v raidu. (DBM, Bartender, ElVui, ForteXorcist, Satrina Buff Frames, Power Auras, VuhDo, Skada)
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
internet, kalkulace efektivnosti spellů ve hře, komunikace s ostatními priesty, selský rozum

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Opět bych vzhledem k první uvedené informaci teď raději nevyplňoval.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Všeobecný přehled, reklama na worldu, twinstar forko.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Zvýšení kvality raidování, byl jsem zvyklý ještě na hordě na vyšší standard. Plus se mi moc líbí vaše PvP divize. PvP nehraju, protože nechci přijít o nervy s random retardama, ale v týmu se o toho opět rád pustím (BG i arény).
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho. Jen tak matně mi něco říká jméno Crafty, když ho vidím tady na stránkách.

Co nám můžete nabídnout?
Myslím, že kvalitního a nekonfliktního hráče.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Používám, mám.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
85 warlock, pak low paladin a war
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Hraju basketbal. Rád si sem tam dám pivko a jointa.