Ondraorion
Armory:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... Ondraorion
Alt:
Někdy si zahraju za parťakova variora

Spec/class:
HOLY/PALADIN
Věk:
24
GearScore:
item level 350

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
Před dvěma týdne jsme společně s parťákem započali naši CATACLYSM cestu, takže zatím spíše budujeme PvP gear a odehráváme kvůli pointům

S kým hrajete 2v2 (nick/spec)?
Vesemirxlol - Avar.
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)?
Na rele sezoňe jsme hráli Turbo cleavu (Enha,Avar,Hpala - Vanidan,Vesermixlol,Ondraroion)...rank cca 8 - 2400rat.
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)?
2827rating

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)?
2395rating

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)?
Bohužel nemám možnost streamu

Je postava kupovaná (ano/ne)?
Koupil jsem tuto postavu cca před dvěma lety.
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)?
ANO
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul?
Duelist..., hráli jsme 2s...poslední sezona na votlku rank 2.
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)?
NE - většinou špatná parta, žádný systém...
Chodíte aktivně BG?
ANO, ale už pracuju, takže podle nálady

Jste kolektivní hráč?
Ano. Byl jsem dlouhodobým členem guildy Deathbringers, kde jsem healoval primární raidy

Koho znáte v <SFU>?
Znám od vás Antizerga (ten už myslím nehraje) a ještě na votlku mě oslovil hráč Enforcer s nabídkou, ve které se zmiňoval o možnosti připojit se k vaší guildě.
Předchozí guilda + důvod odchodu?
Jediná moje přechozí guilda s velkým G byli Deathbringeři po jejich rozpadu jsem přestal chodit pve. V okamžiku kdy jsem začal hrát CATA jsem dostal invite do pvp guildy I Pivo dela hezka tela I....ale tady jsem, jen abych nekde byl. Nechodí se zde raidy a kolektiv bych moc nerozebíral

Co očekáváte od guildy?
Hlavní věc kterou očekávám je, že se připojím i s mým parťákem Vesemirem do premade bg a později se stanem součástí grupy pro RATED BG.
Zkušenosti s ostatníma classama?
umím hrát za Variora, trochu priesta, shamana a dk

Nic víc ve vzoru nebylo. Jen bych chtěl říct, že mam o guildu zájem pouze v případě přijmutí hráče Vesemirxlol, přecejen jsme dlouhodobý parťáci ale i kamarádi, takže bych s ním rád setrval v jedné guilde. Možná ještě něco málo o mě...Pocházím z městečka kousek od Kroměříže, studoval jsem ve Zlíne VŠ. Teď dělám logistiku v velké německé firmě. Rád poznávám nové lidi. Není mi cizí alkohol ani lehké drogy

děkuju za zvážení našeho přijetí