Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Vesemirxlol
Alt: Nemám
Spec/class: Arms Warrior (V PvE samozrejme fury)
Věk: 18
Item level: 345(Každým dňom rastie

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
1130 rating/ 25-13 (už sme si nafarmili aspoň nejaký eq, takže zachvilku bude skóre aspoň 100-13

S kým hrajete 2v2 (nick/spec)?
Ondraorion - Holy pala
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)?
Zatiaľ nehrám 3v3
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)?
2794
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)?
2325
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)?
Nestreamujem. Možno by som aj mohol, ale neviem či by niekoho bavilo sa na to pozerať

Je postava kupovaná (ano/ne)?
Postava bola kúpená pred cca 2 rokmi.
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)?
Áno
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul?
Rival a Duelist. 3v3 sme na s8 sezone nehrali a gladiatora za 2s zrušili

Účastníte se For The Alliance (ano/ne)?
Nie.
Chodíte aktivně BG?
Áno.
Jste kolektivní hráč?
Tak stredne

Koho znáte v <SFU>?
Bližšie asi nikoho.
Předchozí guilda + důvod odchodu?
Deathbringers - guilda sa rozpadla. Po prechode na cata som dostal invite do I Pivo dela hezka tela I , ale guilda je čisto PvP a nechodia žiadne raidy.
Co očekáváte od guildy?
Tak hlavne asi pohodový kolektív. A ešte očakávam že sa aspoň sem tam dostanem na raid

Zkušenosti s ostatníma classama?
Na wotlku som vedel hrať všetko okrem rogue a DK.Na cata som okrem warra nehral nič iné zatiaľ, ale ostatné classy pomerne dobre poznám a viem ako s nimi spolupracovať a hlavne ako ich zabiť

Ešte by som rád spomenul pár vecí ktoré sa nehodili do žiadnej z otázok. S PvE mam celkom bohate skusenosti. Mam odchodené všetky TBC raidy a wotlk raidy okrem Ruby Sanctum a ešte pár raidov z pandarie z offíku. Napísem vám aj niečo o mne nech je táto prihláška viac osobná

Ešte by som chcel spomenúť, že o vstup do guildy mám záujem jedine spoločne s Ondraorionom. Sme jednoducho nerozdeliteľné duo :p