Aierith - Mage [TEST/POHOVOR/NEPRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Aierith
Class:: Mage

Aierith - Mage [TEST/POHOVOR/NEPRIJAT]

Příspěvekod Aierith » pon 28. črc 2014 16:15:41

Nick: Aierith
Class/ main spec: Fire
Věk: 23
ItemLevel (equped): (338 a stále roste ;-) ) -- 349 a už neroste. :)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... cn=Aierith
FPS: 40-60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

Wow hraju od dubna 2006, kde jsem začínal na free servergu Gold Dream (wowemu, patch 1.8.0), pak Narnias (mangos 1.12.1), Sargeras (TBC) a od 2.2.x ofik (Drak'thul, main char Aieris). Tam jsem byl až do konce WotLKu a pak jsem se tam vrátil na Cata až po kill Deathwinga. Poté už jen TS servery.
Po celou dobu retailu byl můj main Paladin, do Cata holy, od cata retri. Ale mága jsem měl jako alta.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)

Jsou prázdniny, takže v podstatě kdykoliv, pokud někam neodjedu. Ve školním roce pak všechny dny od 19:00 do ?? (podle potřeby), (kromě úterý). -- Úterý už není problém.

Definujte svůj PvE skill:

Lepší Casual.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)

Na Kronosu BWL clear, na Aresu Hyjal po anetu, ale to Vás asi nezajímá ;-)
Na WotLK Twinstaru jsem moc nehrál, jen před cata jsem s tankem prošel kus ICC (po queenu).

Můj hlavní progress se odehrál na retailu, kde mám odprogressováno celé TBC po Kalecgose, celý WotLK po Deathbringera Saurfanga a pak Cataclysm - všechny normály i s Deathwingem a na HC BoT bez Sinestry, Descent bez Nefariana, Firelands, Dragon Soul po Ultraxiona.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

http://i60.tinypic.com/2vv3xva.jpg

Obrázek

Addony - Atlas, Atlasloot, Archi (nezajímavé co?)
DBM - Bez něj ani ránu, pro PvE nutnost
Mage Nuggets - Stahnul jsem nedávno a testuji. Dost to ulehčuje sledování CD, proců a dotek na bossovi
Combustion Helper - Zlepšuje orientaci v DoTkách a pomáhá k lepšímu využití combustion. Taky ho zatím jen testuji.
OmniCC - Zpřehledňuje sledování všech CD

Zbytek je, jak vidno, standartní blizzUI, zvykl jsem si na něj a nemám potřebu ho měnit.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

O classe - http://forums.elitistjerks.com/topic/12 ... ompendium/ a google
O WoW - Wowhead, Twinhead, Wowwiki, zkušenosti ;-)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

Jen Vir Aeternum (aktuálně v ní ještě jsem, kvůli bonusům) a důvodem odchodu je, že je nás v guildě skoro 1000 a máme jednu raid grupu na 10ky, která se občas ani nesloží. A já bych rád raidoval pravidelně.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?

World chat + jsem byl s některými vašimi členy HC.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?

Hledám pravidelně raidující guildu s pevným základem na raidy i na pohodový pokec mimo raid time a doufám, že SFU splní má očekávání.

Koho znáte v <SFU> ?

Bohužel nikoho

Co nám můžete nabídnout?

Zkušenosti s progressem z retailu, odhodlanost pokročit v progressu za každou cenu, snad i skill, otevřenost pro každou špatnost :) a stabilitu (nepatřím mezi ty, co se v guildě ogearujou a pak leavnou).

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?

Ano

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)

Sarteran - Blood DK - 340 - hraju podle nálady, teď gearuju mága.

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:

Jmenuji se Michal a bydlím v Praze, studuju třetí ročník Aplikované Informatiky na VŠE v Praze. Mezi mé zájmy patří počítače (nečekaně), hospoda a punkové/rockové koncerty. Jsem otevřen všem špatnostem, a většinou se všemi vycházím v pohodě. Mým přijetím nemůžete ztratit, jen získat :)
Naposledy upravil(a) Aierith dne čtv 14. srp 2014 20:51:19, celkem upraveno 3 x.
Tygricka

Re: Aierith - PvE Fire Mage

Příspěvekod Tygricka » pon 28. črc 2014 19:53:27

Ahoj položím ti 3 otázky a sdělím jednu skutečnost.
?Jak zvýšíš efektivitu combustionu když už máš nastackovaný ignite + pyro + living bombu.
?Napiš mi prioritu nynější prio statů včetně softcapů a podobně.
?Napiš mi jaké trinkety by jsi nosil při trinketech, které se teď dají dostat + blackwing descent.

A teď to horší pro tebe. Raidy jsou v úterý jak moc tě úterek omezuje?
Obrázek
Aierith

Příspěvekod Aierith » pon 28. črc 2014 21:37:23

?Jak zvýšíš efektivitu combustionu když už máš nastackovaný ignite + pyro + living bombu.

Hlavní složkou combustionu je ignite a ten se stackuje, čím víckrát v řadě critnu, tím silnější ignite bude (pokud spelly necritnou najednou, pak se prvni nuluje) a tím silnější bude combustion. K tomu taky používám combustion helper, abych viděl, jestli mám všechny dotky a kolik aktuálně tiká ignite. Smozřejmě taky má nějaký základní bonus ze SP takže věci na +SP mu přidají, ale ty je lepší odpálit před tím, aby z nich měli bonus i ostatní dotky.

?Napiš mi prioritu nynější prio statů včetně softcapů a podobně.

Nejvyšší prio má intellect, ale teď bych asi šel do hitu, abych měl cap (17%) pak haste, dokud nebude alespoň 15% full radi buff. Na 25% se v rare gearu nedostanu, takže 15% stačí. Po dosažení 17%hit a 15% haste má prioritu crit.
Jediné na co jsem nenašel odpověď je, jestli i na cata je vždy 1% šance na miss spellu, tím pádem by byl soft hit cap 16%, nicméně na netu i ve hře se píše 17% takže vycházím z toho.

?Napiš mi jaké trinkety by jsi nosil při trinketech, které se teď dají dostat + blackwing descent.

Theralion's Mirror a Witching Hourglass

A teď to horší pro tebe. Raidy jsou v úterý jak moc tě úterek omezuje?

V říjnu začíná semestr a v úterý mám přednášku od 18:00 do 19:30, tzn. že u PC můžu být kolem 20:15. To je předběžný rozvrh a do začátku semestru se může ještě změnit.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » úte 29. črc 2014 8:26:39

Jako hlavni problem vidim tu prednasku. Ale na ty se prece nechodi
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Aierith

Příspěvekod Aierith » úte 29. črc 2014 8:43:48

Hlavně je to ještě neschválenej rozvrh a dá se v něm hrabat. Stejně mi radili, ať si dám právo jestli můžu s jednim konkrétnim vyučujícím, tak to ještě asi budu předělávat.
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » úte 29. črc 2014 12:29:26

Odpovědi mě věsměs zaujaly. Bohužel být tebou tak ještě popřemýšlím nad otázkou, čím můžeš zvýšit efektivitu combustionu. Poradím ti máš to v baru na screenshotu od pravé půle obrazovky. A na trinkety se podívej ještě jednou.
Jak říká Crafty s tím úterkem je problém. Raidy budou začínat kolem 19:oo a pokud příjdeš až 20:15 tak myslím, že oba jsme si vědomi toho, že takový hráč je nám k ničemu.
Obrázek
Aierith

Příspěvekod Aierith » úte 29. črc 2014 14:28:20

Raid time - jak jsem řekl, zatím v úterý můžu a škola začíná až za 2 měsíce. Pokud by byla oboustranná spokojenost z naší spolupráce, tak není problém přednášku vyhodit.

Combustion - Pokud myslíš Frostfire bolt s glyphem na dotku tak ten sice combustion trošku boostne, ale co jsem četl, tak se nevyplatí ho používat, protože má nižší bonusy oproti Fireballu, takže ani na boost combustion se nepoužívá. Navíc, v Rare gearu je občas dost obtížné mít pyro+igni+LB a ještě do toho cpát frostfire by byla ztráta času.

Trinkety - Otázka byla, jaké bych nosil, ne jaké jsou BiS ;-) Nicméně - Co jsem tak dohledal, tak BiS pro Fire mága by měl být Soul Casket a Darkmoon Card: Volcano.
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » úte 29. črc 2014 15:10:27

Aierith píše:Raid time - jak jsem řekl, zatím v úterý můžu a škola začíná až za 2 měsíce. Pokud by byla oboustranná spokojenost z naší spolupráce, tak není problém přednášku vyhodit.

Combustion - Pokud myslíš Frostfire bolt s glyphem na dotku tak ten sice combustion trošku boostne, ale co jsem četl, tak se nevyplatí ho používat, protože má nižší bonusy oproti Fireballu, takže ani na boost combustion se nepoužívá. Navíc, v Rare gearu je občas dost obtížné mít pyro+igni+LB a ještě do toho cpát frostfire by byla ztráta času.

Trinkety - Otázka byla, jaké bych nosil, ne jaké jsou BiS ;-) Nicméně - Co jsem tak dohledal, tak BiS pro Fire mága by měl být Soul Casket a Darkmoon Card: Volcano.

To už je sice lepšíí, ale ještě tě potrápím. Soul Casket není BiS zkus ještě pohledat, třeba i na wowheadu podle sebe. A u combustionu máš to vpravo dole na screenu, ono když příjdeš na ten spell tak možná ti dojde i trinket, který by jsi měl používat.
Obrázek
Aierith

Příspěvekod Aierith » úte 29. črc 2014 15:37:04

Tak pak už mě jen napadá vyměnit Soul Casket za Heart of Ignacious a onen boost je Lifeblood, čímž bych se dostal na +2000 haste, což přidá ticky k dotkám, tam je to ovšem podmíněné tím, abych se dostal přes "haste breakpointy", které jsou 25%, 37.5%, 62.5% a 87.5% haste.

(Vůbec jsem si neuvědomil ten haste boost z Lifebloodu.)
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » úte 29. črc 2014 17:17:18

Teorie ti jde krásně jen si dořeš enchanty a gemy a počítej s test raidem 5.8 18:00.
Tímhle bych ti řekl mé PRO
Prosím o ostatní členy guildy o vyjádření k této přihlášce.
Obrázek
Aierith

Re: Aierith - PvE Fire Mage [TEST]

Příspěvekod Aierith » pát 01. srp 2014 11:02:12

Chtěl bych se omluvit, že na test raid 5.8 se nedostavím, od neděle 3.8 do neděle 10.8 jsem mimo Prahu. Doufám, že nebude problém jít na test 12.8.
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 01. srp 2014 12:08:35

je období dovolených, takže myslím, že to problém nebude, hlavně nezapomeň dorazit toho 12.8 :-)
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » úte 05. srp 2014 18:31:30

Myslím, že oba víme, že na fire mága to dps na test raidu nestačilo, nicméně ti dám ještě jednu šanci příští týden. Udělej vše co je v tvých silách aby jsi se zlepšil do příštího týdne.
Poprosím ostatní hráče ze sekundárního raidu k vyjádření.
Obrázek
Pepíkus
[ Class Leader ]

Příspěvekod Pepíkus » úte 05. srp 2014 18:57:28

U 2. bosse si utíkal s Blackoutem na sobě směrem pryč od raidu, nějaké vysvětlení?
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Aierith

Příspěvekod Aierith » úte 05. srp 2014 20:12:13

Bylo to první BoT po 3 letech, takže jsem si to přesně nepamatoval. Věděl jsem, že v tom fightu je debuff, se kterym se musí od raidu (teď už vím, je to Engulfing Magic) a když jsem pročítal Dungeon Journal, u Blackoutu jsem viděl 510 000 to all players... Ano, přehlídnul jsem divided. Nicméně, když to přišlo, tak jsem si řekl, že radši pojdu já, než wipnout raid. Navíc, Cauterize tyhle chvíle jistí.
A proč jsem si to nepřečetl před raidem? Vůbec jsem tu neměl být, ale kvůli počasí jsem dorazil domů o den dříve a tak jsem si řekl, proč to odkládat? Domů jsem došel 17:54, takže jsem jen zapnul PC a hned sem šel.
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » stř 06. srp 2014 11:22:58

Aierith píše:Vůbec jsem tu neměl být, ale kvůli počasí jsem dorazil domů o den dříve a tak jsem si řekl, proč to odkládat?

Jen pro info do budoucnosti. Téhle věty se příště vyvaruj. Vždy a všude zodpovídáš ty sám za sebe a pokuď dojdeš na raid tak stvrzuješ, že jsi připraven jít.
Každopádně tvou výmluvu přijímám. Z mága se stal takový nezabitelný class, že i když něco pokazíš, tak tě cauterize zachrání, ale občas se vyplatí mít tento talent nabitý(v případě tohoto boss encounteru meteor).
Obrázek
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » úte 12. srp 2014 21:14:48

Zlepšil jsi to co jsem říkal, pro na pohovor. Nicméně pokuď projdeš pohovorem budeš se muset ještě zlepšit aby jsi se u nás udržel.
Zde jsou screeny od Tydýta, podle kterých jsem se rozhodl http://ulozto.cz/x6oUPyAq/wowscrnshot-081214-202634-zip
Obrázek
Aierith

Re: Aierith - Mage [TEST/POHOVOR/-]

Příspěvekod Aierith » pát 15. srp 2014 18:10:45

Čekal jsem nějaké návrhy na datum pohovoru, ale tak s tím začnu já.
Nejdříve by to šlo v neděli, měl bych být celý den doma, ale budu mít kocovinu ;-)
Přes týden - Pondělí po 8 večer, a další dny kdykoliv. Dál netušim.

Mimochodem, když by pohovor nebyl do dalšího raidu, můžu s Vámi na ten raid, nebo až po pohovoru?
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » pát 15. srp 2014 19:31:16

Pohovor tedy Pondělí 20:00. Pozn. Udělej si dostatek času. Čekal jsem na vyjádření od ostatních členů ;)
Obrázek
Aierith

Příspěvekod Aierith » pon 18. srp 2014 20:31:53

Díky za šanci, promiňte mi, že ste se mnou ztráceli čas. Vážim si toho a přeju Vám, ať Vám to vydrží.

Sbohem.
Tygricka

Re: Aierith - Mage [TEST/POHOVOR/NEPRIJAT]

Příspěvekod Tygricka » úte 26. srp 2014 23:17:05

Kdyby jsi se chtěl nějak změnit v tom co jsi řekl na pohovoru, můžeš zkusit dát za nějaký ten čas novou přihlášku ;)
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”