Armory : http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Asenteon
Alt : Hurrican (feral druid). http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Hurrican
Class/spec : Fire mage.
Vek : 19 ( Za dva mesiace 20).
Aktualny rating: Iba odohra (momentalne 700+) , na serveru Ice Wow som mal 2300, (Avšak som uprednostňoval feral druida na arény 2500+ rat s resto shamou, titul duelist.)
Za mága som hrával s bala druidom ve 2v2 (Ignorance) . Do budúcna by som chcel hrať combo s resto shamou, disco priestem nebo resto druidem.
V 3v3 sa mi nepodarilo zohnať schopných spoluhráčov. Moje predstavy na 3v3 tým sú Resto shaman, Affliction warlock , Fire mage.
Možnost streamovania nemám, dôvod sú slabšie komponenty počítača . Hra mi beží plynulo , ale u napríklad Alterac Valey mi hra zníži fps , z dôvodu velikého počtu hráčov.
Postavu som kúpil , cca mesiac späť . (bola lvl 80 za 850*)
Vlastním všetky emaily k svojim postavám tu na Twinu.
Titul som získal na serveru IceWow ako už som napísal za feral druida. (Duelist)
Na iných serveroch som chodil "For The horde"

Bg chodím dosť často , niekolkokrát za deň.
Kolektivným hračom sa snažím byť .
Screen z icewow AV (bg)

Statistika Aren

Moje bindy , talenty, stats.

A trochu praxe 19.7.2014 (14:40) , škoda len že sa prehralo. (Warsong Gulch)

V guilde Six Feet Under poznám dosť dobre hráča Artemiss , hrával som sním na serveru Soulwell (wotlk) chodili sme spolu a progresovali ICC 10/25 HC.
Moja predošla guilda je/bola Mom Said Iam Special. Dôvod odchodu , je zhruba taký že sa vedenie rozhodlo spojiť s guildou Pivo dela hezka tela. A ja bohužial k téjto guilde nechovám dobré spomienky.
Od guildy SFU by som v budúcnosťi očakával pravidelné chodenie Rated Battlegrounds (pokiaľ bude súper) Som vekjý fanda taktiež pve , takže nejaký raidik by som rad zašiel. A samozrejme skvelú partu.
Skúsenosťi s ostatnými classami , K magovi a druidovi , mam veľké skúsenosti s MM Huntrom.
Btw : Vopred ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
S pozdravom Asenteon.