Prihláška Asenteon Fire-Mage [PvE] [TEST/POHOVOR/NEPRIJAT]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Asenteon
Class:: Mage

Prihláška Asenteon Fire-Mage [PvE] [TEST/POHOVOR/NEPRIJAT]

Příspěvekod Asenteon » pát 18. črc 2014 14:46:28

Nick : Asenteon
Armory : http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Asenteon
Alt : Hurrican (feral druid). http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Hurrican
Class/spec : Fire mage.
Vek : 19 ( Za dva mesiace 20).

Aktualny rating: Iba odohra (momentalne 700+) , na serveru Ice Wow som mal 2300, (Avšak som uprednostňoval feral druida na arény 2500+ rat s resto shamou, titul duelist.)

Za mága som hrával s bala druidom ve 2v2 (Ignorance) . Do budúcna by som chcel hrať combo s resto shamou, disco priestem nebo resto druidem.

V 3v3 sa mi nepodarilo zohnať schopných spoluhráčov. Moje predstavy na 3v3 tým sú Resto shaman, Affliction warlock , Fire mage.

Možnost streamovania nemám, dôvod sú slabšie komponenty počítača . Hra mi beží plynulo , ale u napríklad Alterac Valey mi hra zníži fps , z dôvodu velikého počtu hráčov.

Postavu som kúpil , cca mesiac späť . (bola lvl 80 za 850*)
Vlastním všetky emaily k svojim postavám tu na Twinu.
Titul som získal na serveru IceWow ako už som napísal za feral druida. (Duelist)
Na iných serveroch som chodil "For The horde" :) , tu na Twinu zatiaľ som nevychytal čas skládania.
Bg chodím dosť často , niekolkokrát za deň.
Kolektivným hračom sa snažím byť .

Screen z icewow AV (bg)

Obrázek

Statistika Aren

Obrázek

Moje bindy , talenty, stats.

Obrázek

Obrázek

A trochu praxe 19.7.2014 (14:40) , škoda len že sa prehralo. (Warsong Gulch)

Obrázek

V guilde Six Feet Under poznám dosť dobre hráča Artemiss , hrával som sním na serveru Soulwell (wotlk) chodili sme spolu a progresovali ICC 10/25 HC.

Moja predošla guilda je/bola Mom Said Iam Special. Dôvod odchodu , je zhruba taký že sa vedenie rozhodlo spojiť s guildou Pivo dela hezka tela. A ja bohužial k téjto guilde nechovám dobré spomienky.

Od guildy SFU by som v budúcnosťi očakával pravidelné chodenie Rated Battlegrounds (pokiaľ bude súper) Som vekjý fanda taktiež pve , takže nejaký raidik by som rad zašiel. A samozrejme skvelú partu.

Skúsenosťi s ostatnými classami , K magovi a druidovi , mam veľké skúsenosti s MM Huntrom.

Btw : Vopred ďakujem za akúkoľvek odpoveď.

S pozdravom Asenteon.
Naposledy upravil(a) Asenteon dne úte 22. črc 2014 15:25:01, celkem upraveno 1 x.
winepress
Class:: Warlock

Re: Prihláška Asenteon

Příspěvekod winepress » ned 20. črc 2014 18:00:57

Přihláška pěkná ale chtělo by to možná trochu aktivitu v arénách ať si uděláme obrázek jak ti to asi jde jelikož takhle se těžko soudí no.Gear a ty věci okolo vypadaj ok.Pak mě teda lehounce zarazilo že bys chtěl hrát 2v2 pouze s healerem, já osobně mám za fire docela bohaté zkušenosti a máš opravdu velký možnosti a řekl bych i mnohem zajímavejši, kreativnejší ale je to samozřejmě tvá volba.
Asenteon

Příspěvekod Asenteon » ned 20. črc 2014 18:43:24

To ano, lenže najväčší problém je v tom že zohnať niekoho na arény je dosť ťažké , keď vezmem do úvahy že väčšina ľudí už svojich parťákov má z (wotlku) .
Samozrejme sa nebránim i iným možnostiam zloženia . S lockom, ele šhamou , bala druidom by to nemuselo byt zlé. Ale heal je istota, obzvlášť keď za toho fire mage mám celkom úspešnú silu v podaní dmg. Možno to znie egoisticky , avšak tým dokazujem fakty, prečo s healerom. Momentálne som v štádiu odohier (21:6) , ale snažím sa zohnať trvalého parťáka . Skôr či neskôr to príde, verím v to.
Artemiss
Class:: Paladin

Příspěvekod Artemiss » pon 21. črc 2014 15:51:52

Jednoznačně pro . Známe se už delší dobu a nikdy jsem s nim neměl žádný problém navíc kvalitní pevepečkař.
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » úte 22. črc 2014 19:57:58

Byl sekundar a podal pekny vykon, PRO
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Enforcer
Class:: Warrior

Re: Prihláška Asenteon [PvP CLOSED 1.8]

Příspěvekod Enforcer » ned 27. črc 2014 7:26:18

Prihláška ok, bindy ui etc rovnako. Dám na artemisove referencie, ktoré sú kladné a posuniem ťa na pohovor. Pohovor bude formou arén rovnako TS čiže 2x ťažší ako pre kohokoľvek iného. Máš čas ozvať sa do 1.8. ENFORCER
Asenteon

Příspěvekod Asenteon » ned 27. črc 2014 11:50:18

Zdravim , zkusim sehnat partaka na ty arenky no, ale je to docela problem, vetsinou mi nikdo schopny neodpovi. Kdyz se to nepodari teda do ty lhuty jednoho tydne, tak se neda nic delat. Chapu ze dle neceho podminky urcovat musite. Ale bohuzel nekdy neovlivnim nedostatek. A pokud teda zalezi moc na ratingu tak s nekym bez "nadani" to nenahraju dle vasich predstav.

Pokud by to teda nevyslo, tak bych si podal prihlasku do PVE divize, za sebou uz mam ten Vas raid , a dle referenci to bylo celkem fajn. Zatim dekuju.

S pozdravem
Asenteon
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » ned 27. črc 2014 12:47:21

Dnes nebo v pondeli vecer me kontaktuj, idealne odchyt na TS
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » ned 27. črc 2014 17:43:49

Jeste poresim s Tygrouškem, ale asi ho budme brat pres PVE DIVIZI, stim ze bude hrat i PVP ale bude hodnocen na zaklade PVE.

V utery se dostavi na sekundar a potom by jsme predbezne zhruba behem vikendu naplanovali pohovor.
Obrázek
Tygricka

Re: Prihláška Asenteon Fire-Mage [PvE]

Příspěvekod Tygricka » stř 30. črc 2014 13:42:56

Včera při raidu jsem s tebou probral dost věcí a myslím, že s tebou nebude problém. Počítej s tím, že brzo se ti tady objeví termín pohovoru.
Hodně štěstí na pohovoru :twisted:

Tygricka
Obrázek
Tygricka

Re: Prihláška Asenteon Fire-Mage [PvE] [TEST/POHOVOR/-]

Příspěvekod Tygricka » čtv 31. črc 2014 9:55:57

Rád bych tě posunul na pohovor. Naplánoval bych ho na 19:00 v Pondělí. Když tak napiš kdyby nevyhovoval tento termín.
Obrázek
Asenteon

Příspěvekod Asenteon » sob 02. srp 2014 18:31:04

Ahoj , psali sme si myslim ve ctvrtek o tom pohovoru a pokud sme si rozumeli tak dnes tj v sobotu mezi 4-5hodinou sme meli mit pohovor:D, ale nejak tam nikdo nebyl.
Nejspis sme si neporozumeli. Ale to nevadi. Jen davam info. Mohl sem to napsat semka o tom sobotnajsim pohovoru , ale neprislo mi to zapotrebi , myslel sem si ze sme si rozumeli .

S pozdravem
Asenteon
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » sob 02. srp 2014 23:21:33

A skym jsi byl domluveny, protoze posledni informace od CL byla ze se mu to o vikendu nehodi
Obrázek
Asenteon

Příspěvekod Asenteon » sob 02. srp 2014 23:45:02

Jak sem napsal , ve ctvrtek sem se bavil s Tygrickou jestli by to neslo udelat pohovor v sobotu. Napsal mi ze kolem 4-5 hodiny by to mohlo jit , ale v pohode nic se nestalo :) Asi sme si jen poradne neporozumeli. Take rikal ze po patku to bude mit tezke :lol: , respektuju to . Ale jak rikam nic se nestalo.
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » ned 03. srp 2014 9:33:28

poslední zpráva od Tygra je že v pondělí od 19:00, máš ten den čas ?
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Asenteon

Příspěvekod Asenteon » ned 03. srp 2014 10:16:01

Ahoj , mel bych tu byt , kazdopadne sem si to ve ctvrtek nebyl jistej, proto sem se chtel dohodnout spise na vikend .
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » pon 04. srp 2014 19:03:30

Pohovor dopadl hrozně, což sám určitě nepochybuješ. Nechápu proč, když si mi přišel předtím úplně pohodový hráč, ale na pohovoru si neřekl ani jedno slovo co jsme potřebovali od tebe vědět :oops: . Nevím zda tě něco rozhodilo, ale dokážu to pochopit, že některým zrovna otázky na některé témata nemusí vyhovovat.
Věř tomu nebo ne, ale chyba byla i na mé straně tím, že jsem passnul tu sobotu, ale bohužel i ta mohla dopadnout podobně. Pohovory u nás netrvají 20minut, což si už zjistil. Nehlásíš se do guildy, kde by mohl být každý kdo si zamane.
Celkem by mě zajímalo, zda si nám chtěl vyhovět s tím, že sis alespoň chvíli udělal volno(i když si měl už něco domluveného) na nás i s domněnkou, že to bude nadoraz nebo jsi prostě věděl, že máš 20 minut předem a neřešíš, že by mohl pohovor trvat déle.
Jelikož vím jaký si mimo pohovor tak vím, že dokážeš reagovat úplně jinak a jsi společenský hráč, dám ti ještě jednu šanci.
Tentokrát si řekni ty 3 termíny které ti vyhovují a udělej si dostatek času a teď už víš na jaké otázky se i připravit. Takovou šanci snad nikdo nedostal, takže si toho pekelně važ, pěkně se vyspi dej si ráno 2 jogurty a přijď plný síly oporovat dotazujícímu smysluplnýma odpověďma.
Zítra tj 5.8 dojdi normálně 18:00 na raid a hlas se k hráči Dropluk.

See you soon
Tygr
Obrázek
Asenteon

Příspěvekod Asenteon » úte 05. srp 2014 13:38:33

Ahoj, predem bych chtel podekovat vsem za jejich cas ze vcerejska, a zaroven take za dalsi sanci. No rozhodl sem se ze stahnu svou prihlasku. Ja bohuzel nejsem moc mluvci typ , co jste si rozhodne vcera vsimli a jelikoz si zakladate hlavne na komunikaci byl by to semnou bohuzel problem. Kazdopadne dekuju jeste jednou za Vas cas a sanci. A timhle bych teda poprosil o uzavreni prihlasky. Zaroven Vam preju hodne uspechu v dalsim progresu jak nove otevrenych instanci take i za chvili BoT HC modu.
Nakonec bych jeste chtel dodat, ze pokud bude misto v sekundarnim raidu a nebudu nikomu prekazet , rad se pridam.

S pozdravem
Asenteon
Tygricka

Re: Prihláška Asenteon Fire-Mage [PvE] [TEST/POHOVOR/NEPRIJA

Příspěvekod Tygricka » úte 05. srp 2014 18:29:45

For guild members
Tak nakonec jsme to vyřešili trošku více in-game a dohodli jsme se na statusu Nepřijat s tím, že když bude místo v raidu, není problém vzít ho.
Obrázek
Asenteon

Re: Prihláška Asenteon Fire-Mage [PvE] [TEST/POHOVOR/NEPRIJA

Příspěvekod Asenteon » úte 05. srp 2014 22:17:09

Dekuju za tu moznost, uprimne si toho vazim ;) .

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”