Class: Enha Šaman
Věk: Ještě mi je náct

Link na armory: Tady

Kdyby náhodou armory nefungovali ( jsme přeci na Twinstaru

FPS: v Raidu 20 +
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraji už asi 7 let. Moje začátky byli na servru MystiQ.cz, kde jsem vyexpil 10 lvl a bál se expit dál tak sem začal expit znova

[/b]
Váš raid time? : Jelikož jsem chudý student, mám čas hrát úplně pořád

Definujte svůj PvE skill: Podle mě mám tušení o spelech které jsem si vytáhl na Bary. Ale když náhodou netušim tak to zmáčknu a ono to něco udělá

Vypište svůj progress na Twinstaru: WOLTK jsem odprogressoval úplně celé a na Cata zatím vše co je otevřené

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Bohužel, za moje Ui se tak stydim že bych ho neukázal ani mamince. A addony používám jen DXE(lepší jak DBM), Omen ( i když ho nepotřebuji pač cement nemá agro

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Zdroj mého vedění je ZDE
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
1. Cool (Rozpadl Guildy)
2. The Genesis ( Zkončil jsem s WoWkem )
3. Syndicate ( Strašné vedení)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Včera jsem s nimi byl WORLD PUG
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Pač jak jsem zjistil máte skvělí kolektiv lidí, kteří možná pochopí můj Humor

Koho znáte v <SFU> ? Spíš nikoho

Co nám můžete nabídnout? Jelikož jsme si všiml že hodně lidí fascinuje můj NICK , nabídnu vám odhalení tajemství vzniku mého Nicku

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano a někdy se budete modlit abych neměl mikrofon

Napište nám něco o Vás: Jmenuji se David je mi 19 let. Jsem stále student , ale studiu moc nedávám

Děkuji za přečtení a kdyby jste měli s něčím problém nebo se chtěli na něco zeptat tak rád odpovim na vaše dotazy buď zde na forku nebo In-Game , s pozdravem Vojel