Class/ main spec: Fire
Věk: 23
ItemLevel (equped): (338 a stále roste

Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... cn=Aierith
FPS: 40-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraju od dubna 2006, kde jsem začínal na free servergu Gold Dream (wowemu, patch 1.8.0), pak Narnias (mangos 1.12.1), Sargeras (TBC) a od 2.2.x ofik (Drak'thul, main char Aieris). Tam jsem byl až do konce WotLKu a pak jsem se tam vrátil na Cata až po kill Deathwinga. Poté už jen TS servery.
Po celou dobu retailu byl můj main Paladin, do Cata holy, od cata retri. Ale mága jsem měl jako alta.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Jsou prázdniny, takže v podstatě kdykoliv, pokud někam neodjedu. Ve školním roce pak všechny dny od 19:00 do ?? (podle potřeby), (kromě úterý). -- Úterý už není problém.
Definujte svůj PvE skill:
Lepší Casual.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Na Kronosu BWL clear, na Aresu Hyjal po anetu, ale to Vás asi nezajímá

Na WotLK Twinstaru jsem moc nehrál, jen před cata jsem s tankem prošel kus ICC (po queenu).
Můj hlavní progress se odehrál na retailu, kde mám odprogressováno celé TBC po Kalecgose, celý WotLK po Deathbringera Saurfanga a pak Cataclysm - všechny normály i s Deathwingem a na HC BoT bez Sinestry, Descent bez Nefariana, Firelands, Dragon Soul po Ultraxiona.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i60.tinypic.com/2vv3xva.jpg

Addony - Atlas, Atlasloot, Archi (nezajímavé co?)
DBM - Bez něj ani ránu, pro PvE nutnost
Mage Nuggets - Stahnul jsem nedávno a testuji. Dost to ulehčuje sledování CD, proců a dotek na bossovi
Combustion Helper - Zlepšuje orientaci v DoTkách a pomáhá k lepšímu využití combustion. Taky ho zatím jen testuji.
OmniCC - Zpřehledňuje sledování všech CD
Zbytek je, jak vidno, standartní blizzUI, zvykl jsem si na něj a nemám potřebu ho měnit.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
O classe - http://forums.elitistjerks.com/topic/12 ... ompendium/ a google
O WoW - Wowhead, Twinhead, Wowwiki, zkušenosti

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Jen Vir Aeternum (aktuálně v ní ještě jsem, kvůli bonusům) a důvodem odchodu je, že je nás v guildě skoro 1000 a máme jednu raid grupu na 10ky, která se občas ani nesloží. A já bych rád raidoval pravidelně.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
World chat + jsem byl s některými vašimi členy HC.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hledám pravidelně raidující guildu s pevným základem na raidy i na pohodový pokec mimo raid time a doufám, že SFU splní má očekávání.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel nikoho
Co nám můžete nabídnout?
Zkušenosti s progressem z retailu, odhodlanost pokročit v progressu za každou cenu, snad i skill, otevřenost pro každou špatnost

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Sarteran - Blood DK - 340 - hraju podle nálady, teď gearuju mága.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Jmenuji se Michal a bydlím v Praze, studuju třetí ročník Aplikované Informatiky na VŠE v Praze. Mezi mé zájmy patří počítače (nečekaně), hospoda a punkové/rockové koncerty. Jsem otevřen všem špatnostem, a většinou se všemi vycházím v pohodě. Mým přijetím nemůžete ztratit, jen získat