Eldak - PvP Rogue [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Eldak
Class:: Rogue

Eldak - PvP Rogue [NEPRIJATY]

Příspěvekod Eldak » ned 31. srp 2014 20:14:27

Nick: Eldak

Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Eldak

Alt: Jurinda (war pvp/pve), Jurpinda (cement/resto pvp)

Spec/class: Subb rouge jen pvp

Věk: 18

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?

S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? zde na cata jsem hrával pvp jen na odehru s kamarády (Vojelpadlo/Vojeltotem), respektive s kamarádem a jedním ušákem co nebyl schopnej dát ani poly (Frostmix)

S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? zatím jsem neměl příležitost si zde na cata 3ky zahrát

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? zde na cata s již zmiňovaným magem 1950, ale rat jsme netahali protože mi to nepřišlo důležité (očekávám novou sezonu), když na eq netřeba rat :)

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? na cata 0

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? zkoušel jsem twitch a na low detaily něco rozjedu, ale nikdy jsem neměl potřebu streamovat wowko, jelikož se nepovažuju za osobu, jejiž sklil by byl natolik dechberoucí, že by se o něj musel dělit se světem streamu

Je postava kupovaná (ano/ne)?dostal jsem ji od kamaráda na lvl 80, takže teoreticky jsem ji spíš expil než koupil

Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? jistě :), dokud nemám mail tak je nepovažuju za své postavy

Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Duelist na pristovi, kterého jsem prodal (na cata mě disco neoslnil)

Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? achiv mám, občas když nemám co dělat, tak si skočím pofarmit hordu do měst, ale nějak pravidelně se neúčastním

Chodíte aktivně BG? jasné BG chodím stále rád, dokonce mi ani nevadí chodit tu "nudnou" Av seriji z 80-85 (doexpeno asi 6 postav)

Jste kolektivní hráč? určitě ano, rád se učím od jiných, sdílím radost frist killů a bavím se nad vyhranými i prohranými bg :)

Koho znáte v <SFU>? VOJEL VOJEL VOJEL :), zbytek bych neoznačil jako osoby co znám

Předchozí guilda + důvod odchodu? CooL - mistr GM se rozhodl offikovat, tak to šlo pomalu do kytek
Syndicate - čachry ve vedení a nesmyslné preference hráčů nad ostatními
Levne Slapky - poslední 2 měsíce jsem byl jen ve šlapkách, protože mě nesmírně zaujal název guildy - bohužel v guildě byli jenom 4 aktivní hráči, tak se kluci rozhodli, že to zabalí

Co očekáváte od guildy? Jelikož jdu maturovat, tak bych rád před začátkem opravdového života ještě zažil aspoň rok pořádného NOLIFU při zabíjení horďáků :)

[color=#BF80BF]Zkušenosti s ostatníma classama? na wotlku to byl hlavně palach (sklil mačkat HOLY LIGHT HOLY LIGHT HOLY LIGHT - ale jelikož jsem končil na pul roku z wow, tak jsem ho s bis gearem prot/retri/holy na konci ICC normal seozny prodal za solidní peníz), teď se z 95% zaměřuju na rogunu (jelikož mě na cata PvP velice zaujala) a 5% nechávám na každotýdenní odehrávání warra a cement (můj sklil není oslňující ale na odehru to stačí)
Lerion
Class:: Shaman

Re: Eldak - PvP Rogue

Příspěvekod Lerion » pon 01. zář 2014 0:19:10

Rating teda nic moc, 3v3 nic, proc mastery neck? celkove se mi ten gear s enchama a socketama nejak nelibi. Rikas, ze se nepovazujes za osobu s dechberoucim skillem? Proc bychom potom meli mit zajem? Nejaky dukaz o titulu? Sorry, ale moc tomu neverim, pokud si myslis, ze paladin na wotlku byl "sklil mačkat HOLY LIGHT HOLY LIGHT HOLY LIGHT." Nevidim u tebe ani zadny tym momentalne, takze jaky jste meli pomer? Zatim PROTI, dokud me nepresvedcis o nejakym tom skillu
Eldak

Příspěvekod Eldak » pon 01. zář 2014 10:40:27

Expertise cap do pvp na roga neuznávám a pve trinket, který bych chtěl získat do budoucna zatím nemám. Titul byl z wotlku a bylo to odehráno s hráčem Latia (ano tahal to, jelikož to opravdu uměl). Tím paladin a holy light jsem chtěl napsat, že sice jsem ho hrával dlouho, ale vím, že holy palach na wotlku byl určitě jedna z nejjednodušších class. Můj názor je, že né vždy jde jen o skill, wowko hraju už tak 4 roky aktivně a mechaniky znám, ale stále vím, že je co zdokonalovat a že vím kde jsou mezery, ale rád se nechám poučit ohledně mých capů (jedu na prioritu hit>agi>crit a zatím to funguje)
S pozdravem Eldak
Atray
Class:: Shaman

Příspěvekod Atray » pon 01. zář 2014 12:02:34

Nejprve nahraj alespoň nějaký základní rat v dobrém poměru win/lose. Pak můžeme pokračovat dále. (2K se dá nahrát za pár dnů)
winepress
Class:: Warlock

Příspěvekod winepress » pon 01. zář 2014 16:05:03

Ten gear se da za rogunu poskladat mnohem lepe a efektivneji doporucuju ti najit si poradny guide, neco malo si o tom pocist proc a jak to ma vubec byt, potom nahrat naky rat nemusi to byt nic prevratnyho ale s dobrym pomerem a nebudes mit s postupem problem, pak se muzeme bavit o ostatnich vecech a tak podobne.
Azzinoth
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Azzinoth » úte 02. zář 2014 12:10:05

eldak eldak eldak ... daco mi to hovori :D bol som v coole cca 1-2 roky ale casto som ta tam nevidel (mozno si ta pletiem s niekym lebo bola tam este jedna roguna mam taky pocit)... inac ulf je stale rovnaky :P
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Eldak

Příspěvekod Eldak » úte 02. zář 2014 17:20:29

Azi Azi Azi to jsem ja Jurii :)
Kalipso
Class:: Paladin

Příspěvekod Kalipso » stř 03. zář 2014 16:45:08

Za mě ne
Azzinoth
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Azzinoth » stř 03. zář 2014 19:20:01

do PvP prihlasiek velmi necachrujem lebo tu mame dobrych ludi nato :/ skoda ze si neskusil s tym Paladinom daco lebo healoval si dobre :´/
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Eldak

Příspěvekod Eldak » stř 03. zář 2014 19:28:47

Stresu, že mi umře tank bylo až až :), přesedlal jsem o dům dál no.
Teerence
Class:: Paladin

Příspěvekod Teerence » sob 06. zář 2014 0:23:33

Ahoj Eldaku, dovol mi pár otázek...

1) Důvod mastery necku ?
2) Jaké má sublety rogue mástery?
3) Proč resil a hit gemy?
4) Kolik % má mít PvP Subletu roguna hitu? + kolik si myslíš, že je optimální ressilience u PvP Roguny.
5) Objasnění tvých PvP sublety talentu + glyphy.
6) Žádné arena teamy, proč? Koukám, že máš 2,2 achiv z 2s, tak zkus nahrát nějaký hezký rat at se pohneme z místa.

Díky za odpověď, s pozdravem Teerence.
Enforcer
Class:: Warrior

Příspěvekod Enforcer » úte 09. zář 2014 19:52:59

Ak sa neozveš do 13.9 UZATVRARAM prihlašku. ENFORCER

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”