Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Eldak
Alt: Jurinda (war pvp/pve), Jurpinda (cement/resto pvp)
Spec/class: Subb rouge jen pvp
Věk: 18
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? zde na cata jsem hrával pvp jen na odehru s kamarády (Vojelpadlo/Vojeltotem), respektive s kamarádem a jedním ušákem co nebyl schopnej dát ani poly (Frostmix)
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? zatím jsem neměl příležitost si zde na cata 3ky zahrát
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? zde na cata s již zmiňovaným magem 1950, ale rat jsme netahali protože mi to nepřišlo důležité (očekávám novou sezonu), když na eq netřeba rat

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? na cata 0
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? zkoušel jsem twitch a na low detaily něco rozjedu, ale nikdy jsem neměl potřebu streamovat wowko, jelikož se nepovažuju za osobu, jejiž sklil by byl natolik dechberoucí, že by se o něj musel dělit se světem streamu
Je postava kupovaná (ano/ne)?dostal jsem ji od kamaráda na lvl 80, takže teoreticky jsem ji spíš expil než koupil
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? jistě

Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Duelist na pristovi, kterého jsem prodal (na cata mě disco neoslnil)
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? achiv mám, občas když nemám co dělat, tak si skočím pofarmit hordu do měst, ale nějak pravidelně se neúčastním
Chodíte aktivně BG? jasné BG chodím stále rád, dokonce mi ani nevadí chodit tu "nudnou" Av seriji z 80-85 (doexpeno asi 6 postav)
Jste kolektivní hráč? určitě ano, rád se učím od jiných, sdílím radost frist killů a bavím se nad vyhranými i prohranými bg

Koho znáte v <SFU>? VOJEL VOJEL VOJEL

Předchozí guilda + důvod odchodu? CooL - mistr GM se rozhodl offikovat, tak to šlo pomalu do kytek
Syndicate - čachry ve vedení a nesmyslné preference hráčů nad ostatními
Levne Slapky - poslední 2 měsíce jsem byl jen ve šlapkách, protože mě nesmírně zaujal název guildy - bohužel v guildě byli jenom 4 aktivní hráči, tak se kluci rozhodli, že to zabalí
Co očekáváte od guildy? Jelikož jdu maturovat, tak bych rád před začátkem opravdového života ještě zažil aspoň rok pořádného NOLIFU při zabíjení horďáků

[color=#BF80BF]Zkušenosti s ostatníma classama? na wotlku to byl hlavně palach (sklil mačkat HOLY LIGHT HOLY LIGHT HOLY LIGHT - ale jelikož jsem končil na pul roku z wow, tak jsem ho s bis gearem prot/retri/holy na konci ICC normal seozny prodal za solidní peníz), teď se z 95% zaměřuju na rogunu (jelikož mě na cata PvP velice zaujala) a 5% nechávám na každotýdenní odehrávání warra a cement (můj sklil není oslňující ale na odehru to stačí)