Class/ main spec: rogue - assa PVE / sub PvP
Věk: 26
GearScore: PVE - 357 item lvl - 1x PVP dagger / 356 FULL PVP
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Lexine
FPS: 50+ na 25
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hravam uz asi 5tym rokom, predtym som hral na offiku (TBC,Cata,MoP), kedze vela kamosov koncilo tak nas par preslo na Wotlk Twinstar, nasledne Cata ...
Váš raid time? Kedze som pracujuci clovek tak niekedy od tej 19:00 mi to vyhovuje, najlepsie cez tyzden, ale kludne aj nejaky ten den v priebehu vikendu. Kazdopadne sa dokazem prisposobit

Definujte svůj PvE skill: No co clovek potrebuje na PvE ? Nestat v prkotinach, pohotove reakcie, a sledovat grupu a pomoct/poradit novacikom pri progresse.
PvP: Skusenosti s 2s 2200+ na Wotlku, na cate som hral len na odohravky partak prestal hrat.
Vypište svůj progress na Twinstaru: BoT 4/4 a BwD 5/6 (s world pugom, kedze v povodnej guilde sa to nejak rozpada)
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Zakladne blizzard UI, nejak mi prischlo k srdcu

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:elitistjerks, gogle, battle.net
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Sacred Legion - upada aktivita guildy
Jak jste se dozvěděli o <SFU> viac menej world ... Taktiez som bol s Enforcerom jedno rated BG na skusku a pacila sa mi organizacia atd ...
Proč chcete jít právě do <SFU> : Viete mi ponuknut to co od spravnej pohodovej guildy ocakavam - progress novy encountrov, PvP / PvE aktivity, kedze sa rad venujem obom, tak teda dufam ze aj ja budem moct byt prinosom vo vasej guilde a zapadnem medzi vas kolektiv.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano, popripade mozem ponuknut vlastny TS3 server ...
Vypište svoje alty (stačí level 80): Lexiq - prot / paladin - item lvl 347 - len rekreacne

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: