Class/ main spec: Priest/Shadow
Věk: 18
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) ICC gear, niečo z ToCka, bude to niečo okolo 5800.
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&cn=Evo
FPS: 30-60 na Ultra Detaily
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hrajem asi 6 rokov, ku WoW ma privideli kamoši, ktorí už WoW nehraju, začínal som na Freečkach, potom som okúsil retail (Booty Bay EU), momentálne lamím na Twinstare.
Váš raid time? Čas mám vždy, záleží ale od situácie a či mi do toho niečo neskočí. V Nedeľu chodím hrať basketbal buď od 14:00 - 17:00 alebo 15:00 - 18:00, inak mám čas... V soboty väčšinou pomáham pracovať na záhrade.
Definujte svůj PvE skill: Hah... neviem to popísať... Myslím si, že na pomery Twinstaru patrím k lepším, ale stále je sa v čom zlepšovať a hľadať štrbinky a drobné chyby v rotáciách... Mám skúsenosti so všetkými raidami na WOTLKu, Cata som okúsil len early, takže tam to až tak nezvládam, ale nemám problém sa naučiť taktiky, som veľmi účenlivý čo sa WoW týka...
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit): BB EU - Všetko FC počas WOTLKu, including LK HC... Na Twinstare som prestal byť aktívny po Ulduar sezóne, takže ToGC nemám na Insanity, ICC sa nám ako guilde veľmi nedarí, takže ten progress nie je boh vie aký...
TBC - všetko FC
Vanilla - všetko FC
WOTLK - všetko FC
Cata - Early game...
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://i42.tinypic.com/5zmvpx.jpg, Grid, DBM, Skada, Quartz viac mi netreba...
Grid - Raid framy, ukazuje všetko, debuffy na Ice Tomb u Sindry, Buff u BQ a iné, používam ho hlavne za disco pri shieldovaní.
DBM - myslím že tu netreba popisovať, čo tento addon robí.
Skada- to isté ako pri DBM.
Quartz- sledovanie DoT
Lady DWP DPS - https://imageshack.com/a/img35/2631/2yur.jpg
Festergut DPS - http://i39.tinypic.com/2rm63hz.jpg (ak by bol vyšší overall, tak by to mohlo byť tak 12k...)
Staré UI /skúšal som ho dnes nahrávať, ale bolo to rozhádzané/ - http://i44.tinypic.com/1219yqw.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: WoW ako som už písal vyššie som začal hrať pred CCA 6 rokmi... Informácie o mojej classe som čerpal od ľudí z retailu... Gemujem spellpower, na +7 socket bonus 12sp 10haste socket alebo 12sp 10spirit, záleží podľa farby... Samozrejme ak je +7 sp bonus na iteme kde sú 2x modré gemy needed, tak tam to vynechávam... Hit cap na Shadow priesta je 289... Na botách mám Tuskarr Vitality, kvôli 8% MS boostu.
Open rotácia: VT, DP, MF, SW:P, MF... niekde hovoria že viac viable je MF, VT, DP, SW:P, ale ja som si zvykol na tú prvú a hrajem s ňou. So 4p T10 set bonusom vynechávam z rotácie Mind Blast, pretože to rotáciu zbytočne komplikuje, ak nie je v raide replenishment, tak do rotácie zaradím aj ten Mind Blast, hoci to komplikuje rotáciu tak v správnom použití je to vraj nárast DPS o CCA 50, ale ak to chcem naklikať správne tak musím byť robot, takže asi tak...
Enchanty:
Headka - Kirin Tor enchant
Ramená - SoH Exalted
Cloak - Lightweave embroidery
Chesta - 10all stats
Bracer - 30sp
Ruky - 28sp
Opasok - diera
Legy - 50sp 20spirit
Boty - Tuskarr
Ringy - 23sp
Macrá:
Mind Flay - #showtooltip Mind Flay
/cast [nochanneling:Mind Flay] Mind Flay(Rank 9)
Mass Dispel - #showtooltip Mass Dispel
/cast !Mass Dispel
Mind Sear - #showtooltip Mind Sear
/cast [nochanneling:Mind Sear] Mind Sear
Dispersion - #showtooltip Dispersion
/cancelaura Dispersion
Talenty: http://arsenal.twinstar.cz/talent-calc. ... 3152301351
Profesie: Enchanting/Tailoring - full incl. UD recepty. Mohol by som tu vypísať aj BiS gear, ale to bude myslím zbytočné, momentálne skladám podľa toho aby som mal maximálny stat boost a hit cap

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
R e N e G a D e - tam som bol na TBC, pri prechode na WOTLK sa to rozpadlo,
Enormity - tam som bol počas Naxx sezóny, po čase sa to rozpadlo.
Insomnia - túto guildu sme založili z pozostatkov R e N e G a D e, pokračovali sme počas Naxx sezóny a Ulduar sezóny, následne to išlo dole vodou a ľudia nechodili na raidy.
Source of Divinity A - prestal som hrávať na Twinstare, dal som si pauzu, nedochádzal som na raidy a tak som dostal kick, myslím že to bolo za neaktivitu.
Insomnia - znova sme sa zložili počas ToC sezóny, ale bolo to chabé, takže sa to rozpadlo...
TitanS - túto guildu som leavol osobne aj s kamošmi, nemali sme chuť počúvať netušiaceho RL...
AD Infinitum - tu som dostal kick vraj za neaktivitu, pričom som nechýbal ani na jednom raide, asi mal na mňa RL ťažké srdiečko.
Awhojqy Popishmenkujesh - nechce sa mi písať celý ten názov presne ako to má byť, je to annoying... táto guilda sa rozpadla po tom čo sa prestalo raidovať...
Hand of the Destiny a TitanS - jedna veľká kapitola, momentálne som v TitanS, spojili sme sa s one wish, ale raidy nevyzerajú boh vie ako dobre, je to také neružové, 10 ľudí sa snaží a ostatní sa buď len ťahajú alebo nemajú naštudovanú classu alebo sa veľmi sústredia na taktiku a nevedia zároveň točiť damage... Je to super guilda, ľudí v nej mám rád, ak by som tam poznal ľudí osobne tak by som tam ostal. Momentálna situácia v guilde je žalostná a preto to chcem vymeniť, niekto si možno bude myslieť, že som Equip hunter, ale nebaví ma sedieť v Sobotu a v Nedeľu v ICC normal dokopy 10hodín a zabiť 9 bossov a to len preto, lebo nie všetci zo seba dokážu vydať maximum. Momentálne GuM prestáva hrávať, nedokážeme sa zložiť na raid a to vedie k rozpadu.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z Twinstar fóra
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Craftyyy sa so mnou bavil o mumbli a dal mi ponuku, že či by som nechcel ísť hrať práve k nám, tak ja som si povedal, že je to dobrá pozvánka, ale momentálne mám guildu (TitanS), ale kedže tam to nevyzerá boh vie ako ružovo, čo sa týka raidov(+prichádzajú prázdniny), tak som sa rozhodol že by som to skúsil u vás. Páči sa mi váš progress v ICC HC a rád by som zapadol medzi váš kolektív.
Koho znáte v <SFU> ? Craftyyy - s ním som sa bavil na mumble, Samzasebe - s ním som bol v Insomnii dlhšiu dobu... možno je tam ešte niekto koho poznám, ale nechce sa mi prezerať celá vaša zostava

Co nám můžete nabídnout? Celkom bohaté skúsenosti za Priesta, znalosť WoW sveta, snáď vysoké DPS a znalosť taktík, pohodovú náladu a nehrotenie gearu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Teamspeak nepoužívam, mám ho nainštalovaný... Headset mám...
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Minievo - Hunter/MM - 3k - LOW
Velina - Death Knigh/Blood/Frost - 5200 - LOW
Hayes - Rogue Assa/Assa - 5600 - High
Low, Medium, High, Very High.
Napište nám něco o Vás: Volám sa Samuel, bývam pri Košiciach v dedine Nižná Myšľa, mám 18 rokov, venujem sa basketbalu, takže občas nebudem mať čas len na WoW. Mám rád zábavu, dobrú hudbu, mačky... Študujem na Obchodnej akadémii v Košiciach (teraz idem do maturitného ročníka, takže sa budem učiť na maturity). Mám rád svoje cool kamošky a z celej duše neznášam WoW, pretože som na ňom závislý

Predom sa ospravedľnujem za slohovku, ale nechal som sa uniesť.
Zatiaľ mám všetky chary na horde.